Ahmet Yener

Ahmet Yener

Son dakika Ahmet Yener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Yener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Yener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Yener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet yener gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 ahmet yener haberi bulunmuştur. Tüm ahmet yener haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK Başkanı Yener duyurdu: Van ile ilgili karar bugün yazılacak
YSK Başkanı Yener duyurdu: Van ile ilgili karar bugün yazılacak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonuçlarıyla ilgili itirazların bugün de görüşüleceğini belirterek, "Van ile ilgili verilen gerekçeli karar bugün yazılacak" dedi.
4.04.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçime katılım oranı yüzde 78.11
YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçime katılım oranı yüzde 78.11 Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye geneli belediye başkanlığında CHP 35, AK Parti 24, DEM Parti 10, MHP 8, Yeniden Refah Partisi (YRP) 2, Büyük Birlik Partisi (BB) 1, İYİ Parti 1 belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
1.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim? "Sandığımdan hangi aday, kaç oy çıktı 2024, hangi parti kazandı?" sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına gitti, diğer illerde de oy verme ise saat 08.00'de başladı. Oy verme işlemlerinin sona erip sandıkların sayılmaya başlamasının ardından vatandaşlar oy kullandıkları sandıklardan hangi adayın ne kadar oy aldığını araştırmaya başladı. Peki, Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
31.03.2024 Gündem
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur?
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur? YSK seçim sonuçları (31 Mart seçim sonuçları) saat kaçta açıklanacak, YSK tarafından seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? 31 Mart seçim sonuçları için araştırmalar hızlandı. Türkiye belediye başkanı ve muhtarlık seçimleri için sandık başlına geçti. Yerel seçim kesin sonuçları YKS tarafından açıklanacak. Oy veren vatandaşlar YSK tarafından seçim sonuçlarının açıklanacağı saati sorgulama başladı. Peki, YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, 31 Mart seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?
31.03.2024 Gündem
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor?
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor? 31 Mart yerel seçim sonuçları il il gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu yayın yasağını daha önce saat 21:00 olarak açıklamıştı. Ancak seçmenlerin merak ettiği bazı detaylar var. Peki yayın yasağı kalktı mı? 2024 yerel seçim yasağı saat kaçta kalkıyor?
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener: Seçim yasakları kalktı
YSK Başkanı Yener: Seçim yasakları kalktı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Yener, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin yayın yasağının kaldırıldığını bildirdi. YSK Başkanı Yener, "Yayın yasağına riayet eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ancak biz açıklamadan yayın yasağını delen yayın kanalları hakkında suç duyurusunda duyuracağız. Yayın yasağı şu an itibariyle kalkmıştır." dedi.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı'ndan seçim yasakları açıklaması
YSK Başkanı'ndan seçim yasakları açıklaması Mahalli İdareler Genel Seçimleri için doğudaki 32 ilde saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi saat 16.00 itibarıyla tamamlanırken YSK Başkanı Yener, yayın yasaklarıyla ilgili açıklama yaptı.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı'ndan yayın yasağı açıklaması!
YSK Başkanı'ndan yayın yasağı açıklaması! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Ankara Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli?
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli? Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde de ekranda yaptığı açıklamalarla merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. YSK Başkanı Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler de merak ediliyor. Peki Ahmet Yener kimdir? YSK Başkanı Ahmet Yener kaç yaşında, nereli?
30.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "YSK dün almış olduğu kararda seçimler bittikten sonra oy sayım işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini hüküm altına almış. Sandık kurullarının tereddüdü giderilmiştir. Ramazan ayında oruçlu sandık görevlisinin herhangi zorlukla karşılaşacağı sonucunu çıkarmamak gerekir. Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir" dedi.
29.03.2024 Gündem
YSK'da kura çekimi! Partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu
YSK'da kura çekimi! Partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu 31 Mart 2024'te düzenlenecek yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri, kura çekimiyle belirlendi. AK Parti pusulada 1. sırada yer alırken, MHP 31., CHP ise 18. sırada yer alacak.
27.01.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener'den yerel seçim açıklaması: 9 bilgiyle kontrol ediliyor
YSK Başkanı Yener'den yerel seçim açıklaması: 9 bilgiyle kontrol ediliyor Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Yener, deprem bölgesi ile ilgili iddialara, "Fazla seçmen kaydı, mükerrerlik, 'ölü seçmen, vatandaş olmayan oy kullandı' gibi algılar gerçeği yansıtmıyor. 9 bilgiyle bir kişinin kayıtları kontrol ediliyor" yanıtını verdi.
17.01.2024 Gündem
YSK Başkanı açıkladı! İşte yerel seçime katılacak 36 siyasi parti
YSK Başkanı açıkladı! İşte yerel seçime katılacak 36 siyasi parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimine ilişkin açıklama yaptı. Yeni yılla birlikte yerel seçim takvimi de işlemeye başladı. Yerel seçimlere katılmaya hak kazanan partiler belli oldu. 36 siyasi parti 31 Mart 2024 yerel seçimleri içim yarışacak.
2.01.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak YSK Başkanı Ahmet Yener, 1 Ocak’tan itibaren yerel seçim takviminin başlayacağını açıkladı. Deprem bölgesiyle ilgili de “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
24.09.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Türkiye’de seçim sistemi yıllardır oturmuş bir şekilde ve düzenli bir şekilde işlemektedir. Seçimde oyların yanlış sayılması ya da 'A' partisinden 'B' partisine aktarılması hususu prosedür gereği mümkün değildir" dedi.
17.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a teslim etti.
1.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıkladı
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28 Mayısta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçim ikinci tur oylamanın kesin sonuçlarının Resmi Gazete’ye gönderildiğini açıkladı.
1.06.2023 Gündem
Milletvekili kesin sonuçları Resmi Gazete'de
Milletvekili kesin sonuçları Resmi Gazete'de YSK Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimi kesin sonuçlarını açıkladı. Kesin sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanacağını söyleyen Yener, partilerin vekil sayılarını da duyurdu.
30.05.2023 Gündem
YSK: Kesin sonuç Resmi Gazete'ye gönderildi
YSK: Kesin sonuç Resmi Gazete'ye gönderildi Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarının ilan edilmek üzere Resmi Gazete'ye gönderildiğini açıkladı.
30.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı 10 il
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı 10 il Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre 13.Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek. Cumhur ittifakının adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan 52,14 oranında oy alırken 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47,86'da kaldı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı 10 il...
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Dün saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Milletvekilliği seçiminde kesin sonuçlar bugün ya da yarın
YSK Başkanı Yener: Milletvekilliği seçiminde kesin sonuçlar bugün ya da yarın YSK Başkanı Ahmet Yener, yaptığı açıklamada, "Milletvekili kesin sonuçları için, olağanüstü itirazlara gelen dosyaları bugün görüşüp dosyaların akıbetine göre bir şey söylemek mümkün olur. Bugün ya da yarın diyelim" dedi.
29.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi
YSK Başkanı Yener: Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi Türkiye genelinde sandıkların yüzde 99,7'Si açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde 52,14'ünü alan Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. YSK Başkanı, Erdoğan'ın seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazandığını ilan etti.
29.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Yener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet yener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.