Yeşil Pasaport

Yeşil Pasaport

Son dakika yeşil pasaport haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşil pasaport ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşil pasaport haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşil Pasaport

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşil pasaport gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 yeşil pasaport haberi bulunmuştur. Tüm yeşil pasaport haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Başkan Güler müjdeyi verdi: "Diş hekimlerimize hayırlı olsun"
Başkan Güler müjdeyi verdi: "Diş hekimlerimize hayırlı olsun" Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Adana Diş Hekimleri Odası olarak TDB’ne taşıdıkları ‘Bir diş hekiminin yanında sigortalı bir diş hekimi çalıştırılmalı’ önerilerinin TBMM’de kabul gördüğünü, bunun memnunluk verdiğini söyledi.
18.02.2024 Adana
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Gazetecilere yeşil pasaport geliyor! Meclis'e sunuldu
Gazetecilere yeşil pasaport geliyor! Meclis'e sunuldu MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.
5.01.2024 Gündem
Gazeteciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeşil pasaport talebini iletti
Gazeteciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeşil pasaport talebini iletti Anadolu Yayıncılar Federasyonu öncülüğünde bir grup gazeteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, yeşil pasaport taleplerini iletti.
15.11.2023 Gündem
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var Schengen vizesinde ret oranları artınca seyahat acenteleri turu doldurmak için yeşil pasaportlu ve vizeli müşteri arayışına girdi. Bazı acenteler hazırda vizesi bulunan veya yeşil pasaport sahibi kişilere özel promosyonlar yapmaya bile başladı.
4.08.2023 Ekonomi
Bakan Soylu'dan 'yeşil pasaport' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'yeşil pasaport' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kimlerin yeşil pasaport alacağının mevzuatta belli olduğunu, geri alınmasının veya iptal edilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.
6.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar"
İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar" Bakırköy, Bayrampaşa ve Bahçelievler’de vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin yakasını bırakmıyorlar. Bir taraftan ekonomik saldırılarla, bir taraftan da Gezi olayına başlayan süreçle Türkiye'nin zenginleşmesini, büyümesini Türkiye'nin kalkınmasını istemiyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan batıyı son 21 yılda Türkiye'nin kurumlarından tasfiye etti
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan batıyı son 21 yılda Türkiye'nin kurumlarından tasfiye etti İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Soylu, "1960 darbesinden sonra Türkiye'ye, Batı iyi sızmıştır. Özellikle devletin bütün kurumlarında FETÖ'yü de, kendine yakın muhipleri de, sevdiklerini de iyi sızdırmıştır. Tayyip Erdoğan 21 yıldır çok şey yaptı ama bir şeyi hakikaten Türkiye'nin bundan sonraki sürecine de imza atarak gerçekleştirdi. Tayyip Erdoğan Batı'yı son 21 yılda Türkiye'nin kurumlarından tasfiye etti Tayyip Erdoğan" dedi.
5.05.2023 Gündem
Yeşil pasaport kararı! Yüz binlerce EYT'liyi ilgilendiriyor
Yeşil pasaport kararı! Yüz binlerce EYT'liyi ilgilendiriyor EYT kapsamında emekli olan pek çok kişi çalışmaya devam ediyor. İhracatçılara verilen yeşil pasaporta ‘EYT ayarı’ geldi. Buna göre, yeniden işe giren EYT’li çalışan, yeşil pasaportunu kaybetmeyecek.
13.04.2023 Gündem
İranlı kadından dayak ve 10 milyon liralık dolandırıcılık iddiası
İranlı kadından dayak ve 10 milyon liralık dolandırıcılık iddiası Türkiye üzerinden Fransa'ya gitmek için 3 yıl önce Van'a gelen 51 yaşındaki İranlı Nasrin Asadiyan Tarakkom, duygusal ilişki yaşadığı Hamza isimli bir kişi tarafından yaklaşık 10 milyon liraya denk gelen 550 bin dolarının çalındığını iddia etti.
6.09.2022 Yaşam
Yerli ve milli pasaport 25 Ağustos itibariyle üretilmeye başlanacak
Yerli ve milli pasaport 25 Ağustos itibariyle üretilmeye başlanacak İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Şubat ayında çalışmalarına başlanan yerli ve milli pasaportun 25 Ağustos itibariyle üretimine geçileceğini duyurdu.
20.08.2022 Ekonomi
e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? e-Pasaport harcı ne kadar?
e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? e-Pasaport harcı ne kadar? e-Pasaport açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu! 25 Ağustos’ta başlıyor! İlk yerli e-pasaport basılmaya başlıyor. Bakan Soylu, yeni pasaportların üretimini artıracaklarını söyledi. Peki, e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? Yeni pasaport için rendevu sistemi ne zaman açılacak? e-Pasaport başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
19.08.2022 Ekonomi
Pasaportlarda yeni dönem! Bugünden itibaren değişiyor
Pasaportlarda yeni dönem! Bugünden itibaren değişiyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu Türkiye'nin kendi pasaportunu üretmeye şubat ayından itibaren başladığını belirtirken, pasaportlara yönelik alınan kararı da açıkladı. Bakan Soylu, yeşil pasaportlarda iyileştirme yaptıklarını, 5 yıldan 10 yıla çıkarıldığını aktarırken, "Elinde yeşil pasaportu 5 yıllık süresi dolanlar değiştirmesinler. Yarından (Bugünden) itibaren onların da süresini 10 yıla çıkaracak değişikliği yapacağız" açıklamasında bulundu.
18.08.2022 Gündem
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı...
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı... Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Hukuk İşleri ve İnsan Hakları Komisyonu’nun haziran ayı toplantısında sunulmak üzere, “Schengen Sisteminin Avrupa Konseyi Üye Devletleri Tarafından Siyasi Amaçlı Bir Yaptırım Olarak Kötüye Kullanılması” başlıklı bir rapor hazırladı. Raporda, bireylerin seyahat etme özgürlüğüne atıf yapılırken, Schengen Bölgesi’ndeki devletlerin, üçüncü ülke vatandaşları için geçerli olan ‘asgari ortak standart ilkeler’ benimsemesi gerektiği dile getiriliyor. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) ülkelerinin zaman zaman siyasi amaçlı uygulamalar yaptığı, Schengen’in kötüye kullanıldığı belirtiliyor.
31.05.2022 Ekonomi
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar?
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir-Midilli Adası vapur seferleri başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İzmir-Midilli arasındaki ilk vapur seferi, Alsancak Limanı'ndan başlayacak. Peki, İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir Midilli Adası arası kaç saat? İzmir Midilli Adası seferleri hangi gün yapılacak? İşte detaylar…
28.05.2022 Gündem
Yeşil pasaport süresi kaç yıl oldu, uzatıldı mı? Bakan Süleyman Soylu açıkladı!
Yeşil pasaport süresi kaç yıl oldu, uzatıldı mı? Bakan Süleyman Soylu açıkladı! Yeşil pasaport süresi kaç yıl oldu, uzatıldı mı? Bakan Süleyman Soylu, 5 yıl olan yeşil pasaport geçerlilik süresinin, yeni nesil yerli e-pasaportla 10 yıla çıktığını duyurdu.
10.05.2022 Gündem
Yeni pasaport ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, geçerlilik süresi değişiyor
Yeni pasaport ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, geçerlilik süresi değişiyor Resmen açıklandı. Yerli pasaport geliyor. Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli ve milli pasaport üretimi için altyapının kurulduğunu söyledi, "ağustos ayı itibarıyla vatandaşlarımıza verilmeye başlanacak" dedi. Öte yandan Bakan Soylu ise yaptığı açıklamada 5 yıl olan yeşil pasaport geçerlilik süresinin, yeni nesil yerli e-pasaportla 10 yıla çıkacağını duyurdu.
10.05.2022 Gündem
Maaşlara 560 lira zam göründü! Resmen değişti, binlerce kişiye güzel haber...
Maaşlara 560 lira zam göründü! Resmen değişti, binlerce kişiye güzel haber... Binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan karar ile infaz koruma memurlarına müjde geldi. Cumhurbaşkanlığı kararı ile infaz koruma memurlularının 3. ve 4. dereceli kadrolara atanma hakkı verilmesi ile maaşlarında 560 lira artış olacağı bildirildi.
19.03.2022 Çalışan Hakları
Çorlu'da bulanan kemikler, 8 aydır kayıp internet fenomeni Yunus'a ait çıktı
Çorlu'da bulanan kemikler, 8 aydır kayıp internet fenomeni Yunus'a ait çıktı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan Yunus Dönertaş'a (42) ait olduğu belirlendi. Dönertaş'ın internette sokak röportajıyla tanınıp, "Ama kafamız nasıl güzel" sözleriyle fenomen olduğu öğrenildi.
19.03.2022 Gündem
Isınmak için yaktığı ateş sonu oldu! Feci şekilde can verdi
Isınmak için yaktığı ateş sonu oldu! Feci şekilde can verdi Sakarya’nın Hendek ilçesinde küçükbaş hayvanlarının bulunduğu ağılın yanındaki aracında ısınmak için soba kovasının içerisinde ateş yakan Sebahattin Bıçakçı (48), çıkan yangında yaşamını yitirdi.
19.03.2022 Gündem
Depremle ilgili son dakika uyarısı! AFAD korkutan verileri açıkladı! Büyük deprem...
Depremle ilgili son dakika uyarısı! AFAD korkutan verileri açıkladı! Büyük deprem... Depremle ilgili son dakika gelişmesi! Açıklamalar art arda geldi, büyük Marmara depremi ile ilgili flaş uyarı. 2021’de 23 bin 753 deprem meydana geldi, 2022’de de sarsıntılar devam ediyor. Özellikle Marmara’da geçen ay önce Yalova sonra da Tekirdağ'da deprem oldu. Her iki depremin büyüklüğü orta şiddette olsa da konumları itibariyle akla hemen beklenen büyük Marmara depremini getirdi. Peki İstanbul'u da etkileyecek büyük deprem için süre kısaldı mı? Daha önce Tekirdağ’da 7.4 büyüklüğünde bir deprem olduğunu hatırlatan uzmanlar korkutan verileri açıkladı. İşte büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika uyarıları...
19.03.2022 Gündem
'Yeşil pasaport' operasyonu! 7 ilde düğmeye basıldı
'Yeşil pasaport' operasyonu! 7 ilde düğmeye basıldı Bazı kamu görevlileriyle ortak hareket ederek terörle iltisaklı şahısları yeşil pasaportla yurtdışına çıkaran şebekeye yönelik 11 Ocak tarihinde yapılan operasyonun ikinci aşaması olarak; şartları uymadığı halde yurtdışına çıkmak isteyen kişileri gerçeğe aykırı okul kayıtları ve öğrenci vizeleriyle yurtdışına çıkaran şüphelilere yönelik İstanbul, Muş, İzmir ve Manisa illerinde eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 şahıs yakalanırken, farklı kişilere ait 30 adet pasaport, farklı şahıslara ait 45 adet kimlik, pasaport ve sürücü belgesi fotokopileri, farklı kişilere ait 10 adet diploma fotokopileri ile öğrenim durumu belgeleri ve çeşitli belgeler ele geçirildi.
19.03.2022 Gündem
Pasaport için gerekli evraklar ve belgeler nelerdir?
Pasaport için gerekli evraklar ve belgeler nelerdir? Pasaport, yurtdışına çıkmak isteyen vatandaşlara yetkili kurumlar tarafından verilen ve uluslararası geçerliliğe sahip resmi bir belgedir. İlk kez çıkarılan pasaport işlemleri uzun sayılabilecek bir zamanda tamamlanabildiği, pasaporta mutlaka seyahat tarihinden önce başvurulması gerekmektedir.
16.02.2022 Yaşam
Aşı için akla hayale gelmeyecek sahtekarlık! Sahte kol yaptırdı!
Aşı için akla hayale gelmeyecek sahtekarlık! Sahte kol yaptırdı! Avrupa'nın göbeğinde inanılmaz sahtekarlık! İtalya'nın kuzeyinde 50 yaşında bir adam, aşı pasaportu almak için akla hayale gelmeyecek bir yola başvurdu. Yetkililer 'gülünecek bir şey olmadığını ve olayın son derece ciddi olduğunu' açıkladı.
5.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Pasaport ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşil pasaport haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.