Gazeteci

Gazeteci

Son dakika gazeteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazeteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazeteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazeteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazeteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.181 gazeteci haberi bulunmuştur. Tüm gazeteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldı
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldıUsta gazeteci Güneri Cıvaoğlu gittiği restoranda dengesini kaybederek düşmesi nedeni ile hastaneye kaldırıldı.
21.07.2024Magazin
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelir
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelirFenerbahçe'nin Al Ahli'den 1 yıllığına kiraladığı Fransız yıldızın Türkiye kariyeri çok hızlı başladı. Saint Maximin, gazeteci Fabrizio Romano'nun paylaşımına yorum atan Galatasaraylı ve Trabzonsporlu kullanıcılara yanıt verdi.
18.07.2024Fenerbahçe
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk etti
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk ettiCHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.
17.07.2024Gündem
Rahmi Özkan'a ne oldu, Rahmi Özkan ne ameliyatı oldu? Rahmi Özkan neden hastanede?
Rahmi Özkan'a ne oldu, Rahmi Özkan ne ameliyatı oldu? Rahmi Özkan neden hastanede?Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan, hastaneye kaldırıldı. Cihaza bağlanan Özkan'ın son hali sevenlerini üzdü. Peki, Rahmi Özkan'a ne oldu, Rahmi Özkan ne ameliyatı oldu? Rahmi Özkan neden hastanede?
17.07.2024Gündem
Immobile, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Protokol imzalandı
Immobile, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Protokol imzalandı Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva’dan sonra Ciro Immobile bombasını da patlatmaya hazırlanıyor. Yıldız golcü siyah-beyazlılara imza atmak için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...
12.07.2024Beşiktaş
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
EURO 2024'te UEFA'ya şok başvuru: Turnuvadan çekiliriz
EURO 2024'te UEFA'ya şok başvuru: Turnuvadan çekiliriz2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda B Grubu'nda dün oynanan ve 2-2 sonuçlanan Hırvatistan-Arnavutluk müsakabası sonrası UEFA'ya resmi başvuru geldi.
20.06.2024Süper Lig
Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı Anjelik annesi için dua istedi
Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı Anjelik annesi için dua istediYeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Anjelik, annesi için dua istedi.
18.06.2024Magazin
Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı: Rasim Ozan Kütahyalı'dan evliliğim boyunca şiddete uğradım
Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı: Rasim Ozan Kütahyalı'dan evliliğim boyunca şiddete uğradımGazeteci Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından eski eşi ve ikiz çocuklarının babası meslektaşı Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. "Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için kapıya polis çağırdım" dedi.
15.06.2024Gündem
Müge Anlı ne zaman sezon finali yapıyor? Müge Anlı 2024 sezon finali ne zaman?
Müge Anlı ne zaman sezon finali yapıyor? Müge Anlı 2024 sezon finali ne zaman? Müge Anlı ne zaman sezon finali yapacak, sorusu programı izleyenler tarafından merak ediliyor. Uzun yıllardır ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali ile ekranlara kısa süreli veda edecek. Peki, Müge Anlı sezon finali ne zaman, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman bitiyor?
12.06.2024Gündem
Ali Koç "Sen burada mıydın" dedi, Aziz Yıldırım "Sen araya girme" diye azarladı! Canlı yayında olan gazeteci Ahmet Selim Kul'a oldu!
Ali Koç "Sen burada mıydın" dedi, Aziz Yıldırım "Sen araya girme" diye azarladı! Canlı yayında olan gazeteci Ahmet Selim Kul'a oldu!Ali Koç Aziz Yıldırım buluşması Habertürk TV ekranlarında gerçekleşti. Fenerbahçe Kulübü'nde bugün gerçekleşecek başkanlık yarışı öncesi adaylar Ali Koç ve Aziz Yıldırım karşı karşıya geldi. Milyonlarca futbolseveri ekran başına kilitleyen tarihi buluşmada her iki başkan adayı da programın moderatörlüğünü yapan gazeteci Ahmet Selim Kul'u tersledi.
8.06.2024Fenerbahçe
Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?
Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan ayrılıklar gündemde. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi ayrılık için birçok ismin adı geçiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?
6.06.2024Magazin
İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?
İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?İcardi gidiyor mu sorusu, futbolseverler tarafından sorgulanmaya başlandı. Trendyol Süper Lig'de geride kalan 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gol kralı olan Mauro Icardi için ortaya atılan iddia endişe yarattı. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor. Peki, İcardi seneye gidiyor mu 2024, İcardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?
6.06.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Anadolu Medya Ödülleri Töreni”nde konuştu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili olarak Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz. Terörle demokrasi bir arada bulunmaz. Sırtını elinde kaleşnikof olana, molotof olana, bomba olana dayanarak meşru siyaset yapılmaz. Biz de bugüne kadar meşru siyasete söz söylemedik. Yargının Hakkari ile ilgili verdiği karar kimseyi rahatsız etmesin. Yargı kanunu değil hukuku konuşturmuş ve kararını da buna göre vermiştir. " dedi.
5.06.2024Gündem
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattıYıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024Gündem
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?Bugünün anlam ve önemi merak ediliyor. Gün içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar ardından merak konusu olan bugün günlerden ne günü? 15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs çiçek günü mü? 15 Mayıs’ta ne oldu?
15.05.2024Gündem
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!CNN Türk Özel Haberler Servisi Şefi Fulya Öztürk, Marmara Üniversitesi Yeni Medya Kulübü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık’ın moderatörlüğünü üstlendiği etkinliğe katıldı.
14.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin sözlerine inceleme başlatıldı!Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattıAHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024Futbol
Arda Güler için deli oldular! Bayern Münih maçı öncesi itiraf etti: Serseri ve çatlak
Arda Güler için deli oldular! Bayern Münih maçı öncesi itiraf etti: Serseri ve çatlakUEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması öncesinde Türk futbolseverlerin gözü yine Arda Güler'de. Fenerbahçe'nin eski yıldızının Santiago Bernabeu'da Carlo Ancelotti tarafından sahaya sürülüp sürülmeyeceği merak edilirken İspanyol gazeteci, 19 yaşındaki süper solak ile ilgili ilginç sözler sarf etti. İşte detaylar...
8.05.2024Fenerbahçe
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attıBursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gazeteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazeteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.