Uyuşturucu Madde

Uyuşturucu Madde

Son dakika uyuşturucu madde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu madde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu madde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Madde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu madde gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.440 uyuşturucu madde haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu madde haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi! peçeteye emdirilmiş uyuşturucu yakalandı
Zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi! peçeteye emdirilmiş uyuşturucu yakalandı Afyonkarahisar’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 1 şahıs 414 kullanımlık peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı.
3.04.2024 Gündem
İzmir'de dev operasyon! Barış Boyun suç örgütüne darbe
İzmir'de dev operasyon! Barış Boyun suç örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Mahzen-24' operasyonunda 8 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına operasyon! 434 zehir taciri yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına operasyon! 434 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-9 Operasyonları'nda 1 ton 43 kilogram uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Yerlikaya operasyonlarda 434 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi
'Mahzen-20' operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüpheli yakalandı.
26.03.2024 Gündem
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor Adana’da Çukurova polisi 6’sı uzun namlulu tüfek olmak üzere toplam 20 ruhsatsız silah ele geçirdi.
22.03.2024 Adana
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi Adana’da jandarma ekipleri iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu üreten eve operasyon düzenledi.
21.03.2024 Gündem
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı Eyüpsultan’da A.R.G., kendisine 20 bin lira borcu olan kadını evinde rehin aldı. D.A. isimli kadın parayı yakınlarından isteme bahanesiyle kardeşine arayıp rehin alındığını haber verdi. D.A., kardeşinin ihbarı üzerine yapılan operasyonla kurtarılırken evde yapılan aramada 2 kilo 957 gram uyuşturucu bulundu . Gözaltına alınan A.R.G., tutuklandı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: 6 ilde, 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-9” Operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüt üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
25 ilde 'Narkoçelik-6' operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 245 zehir taciri  yakalandı
25 ilde 'Narkoçelik-6' operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 245 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik 25 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-6' operasyonlarında 654 kilo uyuşturucu madde ve 796 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini; 245 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.
11.03.2024 Gündem
İstanbul'da organize suç örgütlerine operasyon: 27 gözaltı
İstanbul'da organize suç örgütlerine operasyon: 27 gözaltı İstanbul düzenlenen “Mahzen-7” operasyonlarında elebaşılığını “Memocan” lakaplı Muhammed Uray’ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı.
9.03.2024 Gündem
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
Suç örgütü çökertildi! Elebaşı yakalandı
Suç örgütü çökertildi! Elebaşı yakalandı Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Madde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu madde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.