Tv

Tv

Son dakika tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.824 tv haberi bulunmuştur. Tüm tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef'te ilk 10 hazır! MasterChef 2024 ana kadroya giren yarışmacılar ve yedekler
MasterChef'te ilk 10 hazır! MasterChef 2024 ana kadroya giren yarışmacılar ve yedeklerMasterChef 2024 sezonunda ana kadro için mücadele eden ikinci gurubun son mücadelesi de tamamlandı. Ana kadro için yarışan ikinci guruptan son önlüğün sahibi belli oldu. Peki, MasterChef yedeklerden kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı?
24.07.2024Magazin
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsın
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: Müttefikler şiddetten kaçınsınYunanistan Sağlık Bakanı'nın Türkiye ile ilgili skandal açıklamalarına ilişkin Pentagon'dan yanıt geldi. CNN Türk'e konuşan Pentagon yetkilileri "müttefikler şiddetten kaçınsın" açıklamasını yaptı.
23.07.2024Gündem
MasterChef 9.yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi? 21 Temmuz Masterchef ana kadroya giren yarışmacı!
MasterChef 9.yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi? 21 Temmuz Masterchef ana kadroya giren yarışmacı!TV8 ekranlarında haftanın her günü izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin son bölümde 9. önlük sahibi belli oldu. MasterChef 9. yarışmacı kim oldu, kim kazandı? 21 Temmuz 2024 MasterChef 2024 ana kadroya kim dahil oldu?
22.07.2024Magazin
MasterChef Türkiye ana kadroya giren 7. yarışmacı  MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN 7. YARIŞMACI KİM OLDU?
MasterChef Türkiye ana kadroya giren 7. yarışmacı MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN 7. YARIŞMACI KİM OLDU?TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümde 7. önlük sahibini buldu. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmeleri sonucunda ana kadroya giren isimler bir bir belli oluyor. Peki MasterChef'te ana kadroya giren 7. yarışmacı kim oldu?
20.07.2024Magazin
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW18 Temmuz tarihli TV yayın akışı açıklandı. Bugün televizyonlarda hangi programlar var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW ve diğer kanalların yayın akışları
18.07.2024Magazin
17 Temmuz 2024 MasterChef'e yedeklerden giren yarışmacılar kimler oldu? İşte, o isimler...
17 Temmuz 2024 MasterChef'e yedeklerden giren yarışmacılar kimler oldu? İşte, o isimler...TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümde yedekler belli oluyor. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan ve Deniz ilk grupta ana kadroya girmeyi başarmıştı. Peki, MasterChef Türkiye 2024 yedeklere kim girdi? İşte 17 Temmuz MasterChef Türkiye 2024 ana kadroya yedeklerden giren yarışmacı
18.07.2024Magazin
TÜRKSAT 6A’nın son ateşleme işlemi başarıyla yapıldı
TÜRKSAT 6A’nın son ateşleme işlemi başarıyla yapıldıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A'nın yörünge yolculuğunda 5. ve son ateşlemenin de başarıyla gerçekleştiğini bildirdi.
17.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! TÜRKSAT 6A'nın 4. ateşleme süreci tamamlandı
Bakan Uraloğlu açıkladı! TÜRKSAT 6A'nın 4. ateşleme süreci tamamlandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A'nın yörünge yolculuğunda 4. ateşleme sürecinin başarıyla gerçekleştiğini bildirdi.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!16 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...
16.07.2024Magazin
A101 18 Temmuz aktüel katalog: Bu hafta A101'de neler var?
A101 18 Temmuz aktüel katalog: Bu hafta A101'de neler var?A101 bu hafta da geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. A101 aktüel 18 Temmuz 2024 kataloğu içerisinde; Toshiba 58" 4K Ultra HD Android Tv 14.999 TL, APEC Benzinli Moped 36.990 TL, Katlanabilir Bisiklet 4.999 TL var. İşte, A101 aktüel ürünler kataloğu 18 Temmuz 2024
16.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN Türk'te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.
12.07.2024Ekonomi
Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in bir araya geldiği "Dünya Güzellerim Tatilde" programı nerede, hangi ilçede, çekildiği merak ediliyor.
11.07.2024Magazin
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" dedi.
10.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyorCumhurbaşkanı Erdoğan uzay yolculuğa başlayan TÜRKSAT 6A'nın fırlatılmasından açıklamalarda bulundu. Törene video mesaj gönderen Erdoğan "Ülkemizin uzaydaki istikbali için büyük önem taşıyan 6A projesindeki alt sistemlerin, uydu yer istasyonu ve yazılımların %81’den fazlasını millî imkânlarla Türkiye olarak kendimiz ürettik. Önüne çıkarılan tüm engellere ve kısıtlamalara rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor." dedi.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldı
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı. 6A, fırlatılmasının 70'inci dakikası sonrasında ise geçici yörüngesine oturacak ve ilk sinyallerini verecek. Ardından bir aylık yolculuğa çıkacak Türksat 6A, dünyadan 35 bin 786 kilometre uzaklıktaki konumunda sabitlenecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırlatma törenine video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, "Türksat 6A’yla uydu üretiminde yeni bir safhaya geçmiş bulunuyoruz. 6A’yla birlikte Türksat’ın bölgeye yönelik uydu hizmeti ihracatının da ciddi manada artacağına inanıyoruz. Türksat 6A uydumuzun ülkemiz için, milletimiz için, televizyon yayıncılığımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerin kullandı.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladı
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Yerli ve milli olarak ürettiğimiz Türksat 6A, TV yayıncılığı, haberleşme hizmetleri ve geniş kapsama alanı ile bağımsızlığımızın sembolü olacak" dedi.
8.07.2024Gündem
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyor
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyorTürkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla SpaceX firmasının ABD Florida'da bulunan Cape Canaveral'daki fırlatma merkezinden Falcon 9 roketi ile yarın uzaya fırlatılacak. 8 Temmuz’u 9 Temmuz’a bağlayan gece Türkiye saatliye 00.20’de gerçekleşecek fırlatma işleminin ardından Türksat 6A, roketten ayrılmasından sonra yaklaşık 70'inci dakikada geçici yörüngesine ulaşacak.
7.07.2024Gündem
TKGS nedir? TKGS ne demek, açılımı ne?
TKGS nedir? TKGS ne demek, açılımı ne?TRT 1'de yayınlanan programları, dizileri ve maçları canlı yayınla izlemek isteyen televizyon izleyicileri TRT 1 frekans bilgileri için araştırmalar başladı. Peki, TKGS nedir? TKGS ne demek, açılımı ne?
6.07.2024Gündem
TRT 1 sinyal yok çözümü: TÜRKSAT 4A ayarı nasıl yapılır? TRT 1 frekans bilgi sorunu nasıl çözülür?
TRT 1 sinyal yok çözümü: TÜRKSAT 4A ayarı nasıl yapılır? TRT 1 frekans bilgi sorunu nasıl çözülür? TRT 1 EURO 2024 maçlarını seyircisine göstermeye devam ediyor. Grup maçlarının ardından oynanan son 16 ve çeyrek final maçları sonrası günün maçları da şimdiden merak konusu oldu. Kesintisiz ve şifresiz TRT 1 izlemek isteyenler, bu akşam oynanacak Türkiye Hollanda maçı öncesi TRT 1 sinyal sorununa çözüm bulmak için harekete geçti. Şifresiz TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır?
6.07.2024Gündem
MasterChef üst tura kimler çıktı, kimler finalde?  4 Temmuz MasterChef Türkiye 2024 finale kalan isimler
MasterChef üst tura kimler çıktı, kimler finalde? 4 Temmuz MasterChef Türkiye 2024 finale kalan isimlerMasterChef Türkiye 2024 yarışmasında final etabına adım adım! Mehmet, Somer ve Danilo şefler, ilk etapta başarılı olan yarışmacılar arasında üçlü düello gerçekleştiriyor. Üçlü düellolarının galibi olan isim, bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Peki, MasterChef üst tura kimler çıktı?
6.07.2024Magazin
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün moderatörlüğündeki Akıl Çemberi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Türksat 6A'nın 9 Temmuz Salı günü saat 00.20'de ABD'deki Space X merkezinden fırlatılacağını belirterek, "Yerlilik yüzde 80 üzerinde. Genel üretimi bizde, yüzde 10-15 civarında dış girdi var. Bu da başlangıç için çok normal" dedi.
3.07.2024Gündem
MasterChef 3. tura hangi yarışmacılar geçti? 2 Temmuz 2024 üst tura geçen yarışmacılar
MasterChef 3. tura hangi yarışmacılar geçti? 2 Temmuz 2024 üst tura geçen yarışmacılarMasterChef'te düellolar başladı. MasterChef 2024 ana kadronun belirlenmesi için ilk düellolar ekranlara geliyor. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri en başarılı şekilde hazırlayan isimler 3. turu garantiledi. Gecenin yemekleri ise irmik helvası, buffalo wings, gyoza, kabak çiçeği dolması oldu. Peki, 2 Temmuz MasterChef'te kimler kazandı, üst tura kimler çıktı?
3.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.