Turgut Altınok

Turgut Altınok

Son dakika turgut altınok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turgut altınok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turgut altınok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turgut Altınok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turgut altınok gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 turgut altınok haberi bulunmuştur. Tüm turgut altınok haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum
Turgut Altınok: Sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok, "tüm vatandaşlarımızı sandık başına oy sayımını takip etmeye davet ediyorum." dedi.
31.03.2024 Gündem
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı,  sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler...
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı, sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler... Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için okullara akın etti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanları bu akşam sonuçların açıklanmasıyla belli oluyor. İstanbul'da Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen mücadele Ankara'da Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında devam ediyor. Saat 17:00'da biten oy verme işlemi YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından yayın yasağı kalacak ve canlı veriler açıklanmaya başlanacak. gazetevatan.com'da seçim sayfasında anlı verilerin açıklanacağı yerel seçim sonuçları en sıcak ve son durumlarla birlikte seçim sayfamızda olacak.
31.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da oyunu kullandı. Gazetecilere açıklamarda bulunan Altınok, "Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi. Altınok, 'Kimin yalancı kimin dosdoğru olduğunun belgesidir. Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım.’ dedi.
28.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Ankara mitingi hangi yollar kapalı? 23 Mart AK Part Ankara mitingi kapalı yollar
Ankara mitingi hangi yollar kapalı? 23 Mart AK Part Ankara mitingi kapalı yollar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. Başkent Millet Bahçesi'ndeki miting öncesi hazırlıklar tamamlandı. Miting saat 13.30'da başlayacak. Peki, Ankara mitingi hangi yollar kapalı? İşte 23 Mart AK Parti Ankara mitingi kapalı yollar
23.03.2024 Gündem
AK Parti Büyük Ankara mitingi saat kaçta başlıyor? AK Parti Ankara mitingi 2024 ne zaman, nerede?
AK Parti Büyük Ankara mitingi saat kaçta başlıyor? AK Parti Ankara mitingi 2024 ne zaman, nerede? Ankara mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı, seçim gününe kadar Türkiye'nin 7 bölgesindeki 30'dan fazla ile daha gidecek. İzmir'de 9 Mart, İstanbul'da 24 Mart tarihlerinde miting yapacak AK Parti’nin Ankara mitinginin ne zaman yapılacağı ise sorgulanmaya başlandı. Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'un bazı ilçelerini ise ayrıca ziyaret etmesi öngörülüyor. Peki, AK Parti Ankara mitingi saat kaçta, hangi gün, Ankara mitingi nerede?
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Yasa dışı bahis reklamı yapan Übeyit Bartin yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Yasa dışı bahis reklamı yapan Übeyit Bartin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis reklamı yapan ve bir süredir firari olan 'Übeyit Bartin'in Aydın'da düzenlenen 'Sibergöz-27' operasyonuyla yakalandığını duyurdu. Öte yandan Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'tan da operasyona ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Altınok'un, mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Turgut Altınok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turgut altınok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.