Gazete Vatan Logo

AK Parti Büyük Ankara mitingi saat kaçta başlıyor? AK Parti Ankara mitingi 2024 ne zaman, nerede?

Ankara mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı, seçim gününe kadar Türkiye'nin 7 bölgesindeki 30'dan fazla ile daha gidecek. İzmir'de 9 Mart, İstanbul'da 24 Mart tarihlerinde miting yapacak AK Parti’nin Ankara mitinginin ne zaman yapılacağı ise sorgulanmaya başlandı. Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'un bazı ilçelerini ise ayrıca ziyaret etmesi öngörülüyor. Peki, AK Parti Ankara mitingi saat kaçta, hangi gün, Ankara mitingi nerede?

AK Parti Büyük Ankara mitingi saat kaçta başlıyor? AK Parti Ankara mitingi 2024 ne zaman, nerede?

Cumhurbaşkanı Ankara mitingi saat kaçta, ne zaman, nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'taki mahalli idareler seçimleri kapsamında mitinglerine 10 Şubat'ta Zonguldak'tan başladı. Zonguldak'ın yanısıra bugüne kadar Tekirdağ, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Afyon ve Denizli'de miting düzenledi.

ANKARA MİTİNGİ SAAT KAÇTA?

AK Parti yerel seçimler kapsamında 23 Mart Cumartesi günü Ankaralılar ile bir araya gelecek. Ankara Erdoğan mitingi 23 Mart'ta saat 13.30'da başlaması planlanıyor.

AK PARTİ ANKARA MİTİNGİ NEREDE YAPILACAK?

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginin saat kaçta ve nerede olacağını açıkladı. Turgut Altınok, ''Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek Büyük Ankara Mitingi’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Tarih: 23 Mart Cumartesi

Saat: 13.30

Yer: Başkent Millet Bahçesi