Taksim

Taksim

Son dakika taksim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksim gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.690 taksim haberi bulunmuştur. Tüm taksim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattı
Haliç'te selfie çekerken denize düşen genç kıza tekne çarptı! Kaptan o anları anlattıİstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde 25 yaşındaki Nalan Kaya, cep telefonuyla özçekim(selfie) yaptığı esnada metrelerce yükseklikten denize düştü. Nalan Kaya denizdeyken seyir halinde olan bir tekne çarptı. Hastaneye kaldırılan Nalan Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
22.07.2024Gündem
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacak
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacakKültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 81 ilde demokrasi şehitleri için mevlit okutulacak.
14.07.2024Gündem
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararı
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararıİstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de tedbir alan polis ekiplerine karşı taşlı ve sopalı saldırı düzenleyen 8'i tutuklu 12 şüphelinin yargılanmasına başlandı. Mahkeme savunmaları alınan 8 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
3.07.2024Gündem
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?15 Temmuz'un resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 15 Temmuz bu sene pazartesi gününe denk geliyor. FETÖ'nün hain darbe girişimine gösterilen direnişin sembolü olan 15 Temmuz TBMM'de, resmi tatil kanun teklifi görüşülmüş ve karara bağlanmıştı. 15 Temmuz, 2017 yılında yürürlüğe girdi.
1.07.2024Gündem
Şişhane metrosu neden kapalı? Taksim Şişhane metro durakları ne zaman açılacak? Füniküler çalışıyor mu?
Şişhane metrosu neden kapalı? Taksim Şişhane metro durakları ne zaman açılacak? Füniküler çalışıyor mu?Taksim Kabataş füniküler hattı ve Şişhane Taksim metrosunun son durumu hakkında vatandaşlar meraklı araştırmlara devam ediyor. Bu hattı kullanacaklar, özellikle "Şişhane metro neden kapalı, Taksim Şişhane metrosu ne zaman açılacak?" sorularına yanıt arıyor.
30.06.2024Gündem
Valilik duyurdu! Şişhane ve Taksim metro istasyonları kapalı olacak
Valilik duyurdu! Şişhane ve Taksim metro istasyonları kapalı olacakİstanbul Valiliği kararı gereğince saat 10.00 itibarıyla Taksim-Kabataş füniküler hattı ile Şişhane ve Taksim metro istasyonlarının işletmeye kapalı olacak.
30.06.2024Gündem
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?15 Temmuz resmi tatil mi? sorusu temmuz ayına kısa bir süre kala sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yılda yurt genelinde anma törenleri ve etkinliklerle anılacak. Pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz'da resmi kurumların çalışma durumu ise sorgulanıyor. FETÖ'nün darbe girişimine gösterilen direnişin sembol günü olan 15 Temmuz TBMM'de görüşülen kanun teklifiyle, 2017 yılı itibariyle resmi tatil olarak kabul edildi. Peki, Özel sektöre 15 Temmuz tatil mi?
29.06.2024Gündem
Şişhane metrosu neden kapalı? Kabataş Füniküler çalışıyor mu?
Şişhane metrosu neden kapalı? Kabataş Füniküler çalışıyor mu?Şişhane metrosunun açık olup olmadığı araştırılmaya başlandı. M2 metro ile F1 Taksim Kabataş füniküler hattı kapalı mı?
23.06.2024Gündem
Bayramın 3. günü otobüsler bedava mı, toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz? Metro, metrobüs, otobüs bayramda kaç gün ücretsiz?
Bayramın 3. günü otobüsler bedava mı, toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz? Metro, metrobüs, otobüs bayramda kaç gün ücretsiz?Kurban Bayramı 16 Haziran’da başladı, 19 Haziran’a kadar devam edecek. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından bayramda toplu taşımaların kaç gün ücretsiz olacağı da sorgulanmaya başlandı. Bayram ziyaretlerinde bulunacaklar ya da bayramda gezmek isteyenler bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz, metro metrobüs otobüs ne zamana kadar ücretsiz, sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Bayramın 3. günü otobüsler bedava mı, toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz? Metro, metrobüs, otobüs bayramda kaç gün ücretsiz? Sorularının yanıtı…
18.06.2024Gündem
İstanbul'da yağmur etkili oldu! Vatandaşlar hazırlıksız yakalandı
İstanbul'da yağmur etkili oldu! Vatandaşlar hazırlıksız yakalandıMega kent İstanbul'da akşam saatlerine doğru yağmur etkili oldu. Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı.
14.06.2024Gündem
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024Gündem
1 Mayıs Saraçhane arbedesinde yeni gelişme
1 Mayıs Saraçhane arbedesinde yeni gelişme1 Mayıs’ta Şaraçhane’den Taksim meydanına yürümek isteyen gruba engel olan polis ekiplerine saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınanlarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
4.05.2024Gündem
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağışMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Küçükçekmece’de yolların su altında kaldığı görülürken, Silivri’de ise yağışın ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti.
3.05.2024Gündem
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs günü Saraçhane'de polise saldıran ve fiziki müdahalede bulunan 29 şüphelinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını duyurdu. Öte yandan polise saldıran grup arasında bulunan sosyal medya fenomeni 'Basel' de gözaltına alındı.
3.05.2024Gündem
8 yıl sonra bir ilk! Erdoğan-Özel zirvesi başladı
8 yıl sonra bir ilk! Erdoğan-Özel zirvesi başladıCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Lideri Özgür Özel, bugün saat 16.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Erdoğan’ın gündeminde yeni anayasa başlığı öne çıkarken, Özel dosyasına dün Taksim’de yaşananları da ekledi.
2.05.2024Vatan TV
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'İstanbul'da Taksim esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında Taksim’e çıkan yollar kapatıldı. İstiklal Caddesi’nde 16 yıldır esnaflık yapan Emre Öztürk, “Bizim için işçi bayramı yok, biz çalışıyoruz" dedi.
1.05.2024Gündem
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldığı duyuruldu.
1 Mayıs 1977 Kazancı Yokuşu olayı nedir? 1 Mayıs 1977'de ne oldu? 1 Mayıs 1977 Taksim olayları…
1 Mayıs 1977 Kazancı Yokuşu olayı nedir? 1 Mayıs 1977'de ne oldu? 1 Mayıs 1977 Taksim olayları…Her 1 Mayıs’ta olduğu gibi bu yıl da Taksim Kazancı Yokuşu‘nda 1 Mayıs 1977‘de yaşamını yitirenleri andı. Taksim’e çıkış bu yıl da yasaklandı. Bir grup ise Taksim Meydanı’na çıkmakta ısrar edince müdahaleler başladı. Söz konusu yaşananların ardından bu yıl Kazancı Yokuşu’nun neden önemli olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Kazancı Yokuşu nerede, 1 Mayıs 1977 Kazancı Yokuşu olayı nedir? 1 Mayıs 1977'de ne oldu? 1 Mayıs 1977 Taksim olayları…
1.05.2024Gündem
Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahalesi!
Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahalesi!1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Saraçhane Meydanı'nda toplanan sendilka ve meslek örgütü üyesi gruplar meydandan Bozdoğan Kemeri'ne yürüyüşe geçti. Bozdoğan Kemeri'nde güvenlik önlemi alan ve yolu bariyerlerle kapatan polis ekipleriyle sendika ve meslek örgütleri arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri, ellerindeki bayraklarla slogan atarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba müdahale etti. Polis ekipleriyle grup üyeleri arasında arbede yaşandı.
1.05.2024Vatan TV
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları: Şişli’de ikinci müdahale
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları: Şişli’de ikinci müdahale1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Şişli’den Taksim yönüne yürümek isteyen bir grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.
1.05.2024Gündem
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024Gündem
1 Mayıs işçi bayramı İstanbul'da nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları saat kaçta başlıyor? İstanbul 1 Mayıs kutlamaları nerede?
1 Mayıs işçi bayramı İstanbul'da nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları saat kaçta başlıyor? İstanbul 1 Mayıs kutlamaları nerede?1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının nerede yapılacağına yönelik araştırmalar arttı. Bakan Yerlikaya "İstanbul genelinde 40 ayrı yer ve güzergah ilan edilmiştir" dedi. Konfederasyon ve bazı sendikalar Taksim'de yürüyüş çağrısı yaptı. Peki, İstanbul'da 1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs kutlamaları nerede yapılıyor? 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak mı?
1.05.2024Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.