Son Dakika Ösym

Son Dakika Ösym

Son dakika son dakika ösym haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika ösym ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika ösym haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Ösym

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika ösym gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 son dakika ösym haberi bulunmuştur. Tüm son dakika ösym haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: ÖSYM'den ALES adaylarına "saat" uyarısı
Son dakika: ÖSYM'den ALES adaylarına "saat" uyarısı ÖSYM, pazar günü yapılacak ALES sınavına ilişkin saat uyarısında bulundu.
28.09.2018 Gündem
Son dakika... ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün atandı
Son dakika... ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün atandı Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün’ü atandı.
6.09.2018 Gündem
ÖSYM Başkan'ndan son dakika açıklaması!
ÖSYM Başkan'ndan son dakika açıklaması! ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, “YKS’nin tüm oturumlarının sınav sorularını ve cevap anahtarlarını 1 Temmuz Pazar akşamı internet sitemizden yayımladık. Şu ana kadar herhangi bir sorunun iptali söz konusu değil” dedi.
4.07.2018 Gündem
Son dakika: ÖSYM'den KPSS tercih duyurusu
Son dakika: ÖSYM'den KPSS tercih duyurusu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için aday tercihleri, 5 Temmuz'a kadar alınacak.
26.06.2018 Gündem
Son dakika: ÖSYM giriş belgelerini erişime açtı
Son dakika: ÖSYM giriş belgelerini erişime açtı ÖSYM, 30 Haziran ve 1 Temmuz'da düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı giriş belgelerini "https://ais.osym.gov.tr/" adresinden erişime açtı.
20.06.2018 Gündem
Son dakika: ÖSYM'den DGS adaylarına iki müjde
Son dakika: ÖSYM'den DGS adaylarına iki müjde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, 21 Temmuz'daki Dikey Geçiş Sınavı'nın (DGS) ilk kez 81 ilde yapılacağını ve adaylara 120 soru için 140 dakika yerine 150 dakika cevaplama süresi verileceğini bildirdi.
16.05.2018 Eğitim
Son dakika: ÖSYM'den flaş YKS açıklaması! O kural kalktı
Son dakika: ÖSYM'den flaş YKS açıklaması! O kural kalktı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin her türlü hazırlığı yaptıklarını belirterek, "Sınava başvuru mart ayı içinde yapılacak. Sınav, okullar kapandıktan sonra gerçekleştirilecek. Üzerinde durduğumuz tarih, Ramazan Bayramı sonrasında 23-24 Haziran 2018." dedi. Özer ayrıca 15 dakika kuralının da kaldırıldığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Merakla beklenen YKS ek yerleştirme sonuçlarıyla ilgili ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi.
25.09.2023 Eğitim
DGS yerleştirme sonuçları açıklandı
DGS yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM Başkanlığınca 29 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında tercihleri alınan DGS yerleştirme sonuçları açıklandı.
11.09.2023 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan tercih hatırlatması
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan tercih hatırlatması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sürecinin bugün sona ereceğini belirterek, adaylardan tercih işlemlerini tamamlamalarını istedi.
8.08.2023 Eğitim
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu YKS için hazırlıklar tamamlandı.
12.06.2023 Eğitim
ÖSYM duyurdu! Deprem bölgesi için sınav kararı
ÖSYM duyurdu! Deprem bölgesi için sınav kararı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, depremin etkilediği illerden Hatay, Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da tekrar sınav yapma kararı aldı.
30.03.2023 Eğitim
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Şubat ayı sonunda 2 bin 323 engelli bireyin kamuya memur olarak yerleştirilmesini gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 67 bin 985’e çıkarmış olacağız” dedi.
5.02.2023 Personel Alımı
2022 Arabuluculuk sınavı saat kaçta bitiyor? Arabuluculuk sınavından en erken saat kaçta çıkılır?
2022 Arabuluculuk sınavı saat kaçta bitiyor? Arabuluculuk sınavından en erken saat kaçta çıkılır? 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavına (2022-Arabuluculuk) bugün gerçekleştirilecek. Adaylar sınava ilişkin bilgileri, sınavın sona ereceği saati merak ediyor. Peki, Arabuluculuk sınavı ne zaman, saat kaçta? Arabuluculuk sınavı saat kaçta bitiyor? Arabuluculuk sınavından en erken saat kaçta çıkılır? Sınavın soru ve cevapları ne zaman açıklanır? Arabuluculuk sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
4.12.2022 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı başvuruları başladı! İşte ÖSYM 2022-İç Denetçi alımı başvuru kılavuzu! ÖSYM duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç denetçi alımı için başvurular başladı. Başvuru kılavuzu ÖSYM’in internet sitesinden yayınlandı. Yapılan duyuruya göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı 24 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. Sınav başvuruları ise 24 Kasım’da sona erecek. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İç denetçi alımı ÖSYM başvuru kılavuzu ve başvuru linki!
22.11.2022 Personel Alımı
ALES kaç saat sürüyor? ALES sınavından en erken saat kaçta çıkılır?  ALES ne zaman bitiyor?
ALES kaç saat sürüyor? ALES sınavından en erken saat kaçta çıkılır? ALES ne zaman bitiyor? 2022 ALES/3 sınavı 20 Kasım Pazar (bugün) gerçekleştirilecek. Yüksek lisans, doktora ve akademik personel alımları başvuruları için zorunlu olan ALES, ÖSYM tarafından Türkiye genelinde uygulanacak. ALES’in ardından sınavın soru ve cevaplarının yayınlanması bekleniyor. Peki, ALES kaç saat sürüyor? ALES sınavından en erken saat kaçta çıkılır? ALES ne zaman bitiyor? ALES kaç soru, kaç dakika? Ales sınav süresi kaç saat? İşte detaylar…
20.11.2022 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! İç denetçi aday belirleme sınavı başvuru şartları belli oldu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! İç denetçi aday belirleme sınavı başvuru şartları belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi aday belirleme sınav ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu’na alınacak iç denetçiler için “iç denetçi aday belirleme sınavı” yapılacak. Başvuru şartları ve sınava ilişkin detaylar belli oldu. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı iç denetçi alımı şartları ne? İç denetçi aday belirleme sınavı ne zaman? İşte detaylar…
24.10.2022 Personel Alımı
2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman?
2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? Lise ve meslek liselerinden mezun olanlar ile sınavın geçerlilik süresi içerisinde mezun olabilecek durumda bulunanların katıldığı KPSS ortaöğretim sınavı için adayların meraklı bekleyişi devam ediyor. Gözler sınav tarihine çevrilirken adaylar, ÖSYM tarafından açıklanacak sınav yerlerini bekliyor. Peki, 2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? İşte KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili merak edilenler…
9.10.2022 Eğitim
KPSS ön lisans kaçta bitiyor? KPSS sınavından ne zaman çıkılır? KPSS önlisans sınavında kaç soru var?
KPSS ön lisans kaçta bitiyor? KPSS sınavından ne zaman çıkılır? KPSS önlisans sınavında kaç soru var? ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans oturumu bugün yapılacak. Adaylar, önlisans düzende genel kültür ve genel yetenek sınavına girecek. Adaylar sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Peki, KPSS ön lisans saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? KPSS sınavından ne zaman çıkılır? KPSS önlisans sınavında kaç soru var? İşte detaylar…
9.10.2022 Eğitim
Ön lisans KPSS ne zaman? 2022 KPSS ön lisans sınava giriş belgesi nasıl alınır? KPSS ön lisans saat kaçta, kaç soru sorulacak?
Ön lisans KPSS ne zaman? 2022 KPSS ön lisans sınava giriş belgesi nasıl alınır? KPSS ön lisans saat kaçta, kaç soru sorulacak? Üniversitelerin iki yıllık programlarından mezun olanların katıldığı 2022-KPSS ön lisans sınavına az bir süre kaldı. Sınava geri sayım devam ederken adaylar 2022 KPSS ön lisans sınava giriş belgesi, sınavın saatini ve sınava ilişkin detayları merak ediyor. Peki, Ön lisans KPSS ne zaman? 2022 KPSS ön lisans sınava giriş belgesi nasıl alınır? KPSS ön lisans saat kaçta, kaç soru sorulacak? İşte detaylar…
5.10.2022 Eğitim
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
2022-ALES/2 sınava giriş belgeleri erişime açıldı! ALES 2 ne zaman? İşte ALESsınav giriş yeri sorgulama ekranı!
2022-ALES/2 sınava giriş belgeleri erişime açıldı! ALES 2 ne zaman? İşte ALESsınav giriş yeri sorgulama ekranı! ÖSYM duyurdu! 2022-ALES/2 sınava giriş belgeleri erişime açıldı! 21 Ağustos’ta uygulanacak ALES 2 için sınav yerleri belli oldu. Adaylar sınav girecekleri yer bilgisini içeren ALES sınava giriş belgelerine ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi’nden tamin edebilecek. Peki, ALES giriş belgesi nasıl alınır? ALES ne zaman? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES kaç dakika? İşte ALES tarihi ve ALES sınav giriş yeri öğrenme ekranı!
11.08.2022 Eğitim
ÖSYM'den son dakika açıklaması! KPSS'de yeni takvim belli oldu
ÖSYM'den son dakika açıklaması! KPSS'de yeni takvim belli oldu Son dakika gelişmesi. ÖSYM, sosyal medyadan yeni KPSS takvimini duyurdu. Yeni KPSS takvimi 17 Eylül'de başlayacak.
5.08.2022 Gündem
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi KPSS ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. ÖSYM'den açıklama geldi. 31 Temmuz'da yapılan KPSS iptal edildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi. İptal edilen KPSS ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
4.08.2022 Eğitim
KPSS ile ilgili son dakika açıklaması! ÖSYM'den o iddialara yanıt
KPSS ile ilgili son dakika açıklaması! ÖSYM'den o iddialara yanıt ÖSYM tarafından yapılan açıklamada,"Bazı sınav sorularının bir yayınevinin deneme sınavı sorularıyla aynı olduğuna ilişkin sosyal medya platformlarında ortaya atılan iddiaların incelemelerimiz neticesinde asılsız olduğu anlaşılmıştır." dedi.
2.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Ösym ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika ösym haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.