Safranbolu

Safranbolu

Son dakika safranbolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan safranbolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını safranbolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Safranbolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan safranbolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 533 safranbolu haberi bulunmuştur. Tüm safranbolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Dünyanın en uzun boylu kadını! Oyunu kullandı
Dünyanın en uzun boylu kadını! Oyunu kullandı Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Dünyanın en uzun boylu kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Rumeysa Gelgi, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullandı. Gelgi,"Muhtar adayını seçememiş oldum seyyar sandık sebebiyle ama benim için de sürpriz oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
Safranbolu safranı coğrafi işaret aldı
Safranbolu safranı coğrafi işaret aldı Avrupa Komisyonu Tarım ve Kırsal Kalkınma Genel Müdürlüğü Coğrafi İşaretlerden Sorumlu Direktör Diego Canga Fano, Safranbolu safranının coğrafi işaret almasına onay verdiklerini açıkladı. Fano, “Temsillerini tebrik ediyorum” dedi.
17.01.2024 Gündem
Dünyanın en pahalı baharatı! Karabük'te hasat başladı, kilosu 100 bin TL
Dünyanın en pahalı baharatı! Karabük'te hasat başladı, kilosu 100 bin TL "Dünyanın en pahalı baharatı" safranın hasadı yapıldı. Karabük'ün Safranbolu ilçesinde "Markalaşma Yolunda Safran Projesi Tanıtımı" çerçevesinde safran hasadı gerçekleştirildi.
4.11.2023 Yaşam
Kilosu 250 bin  liradan satılan safranda rekolte düşük bekleniyor
Kilosu 250 bin liradan satılan safranda rekolte düşük bekleniyor Unesco Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve kilosu 250 bin lirayı bulan safranda rekolte bu yıl mevsimin kurak geçmesi nedeniyle düşük olması bekleniyor.
3.11.2023 Ekonomi
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi Ordu'nun Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle sonbahar yapraklarından Atatürk Silüeti ve Cumhuriyetimizin 100. yılı yazısı yaptılar.
28.10.2023 Yaşam
Safranbolu’da Cumhutiyetin 100.yılı için 100 kişiyle zeybek
Safranbolu’da Cumhutiyetin 100.yılı için 100 kişiyle zeybek Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 100 vatandaşın bir araya gelerek sergilediği zeybek oyunu beğeni topladı.
28.10.2023 Gündem
Kilosu 250 bin liradan satılacak! Doktorluğu bırakıp bu işe başladı
Kilosu 250 bin liradan satılacak! Doktorluğu bırakıp bu işe başladı Unesco Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve kilosu 250 bin lirayı bulan safran bitkisi, yaklaşık 20 günlük gecikmenin ardından çiçek açmaya başladı.
19.10.2023 Ekonomi
Dünyanın en pahalı baharatında hasat başlıyor! Hedef rakam 1,5 milyon...
Dünyanın en pahalı baharatında hasat başlıyor! Hedef rakam 1,5 milyon... UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranın hasadı "7. Safran Festivali" ile birlikte yapılacak.
11.10.2023 Yaşam
Hakan Peker Safranbolu Belediye Başkanı adayı mı? Hakan Peker kimdir, Safranbolu Belediye Başkanı hangi partiden?
Hakan Peker Safranbolu Belediye Başkanı adayı mı? Hakan Peker kimdir, Safranbolu Belediye Başkanı hangi partiden? Hakan Peker Safranbolu Belediye Başkanı adayı mı? 90’lı yılların popüler sanatçısı Hakan Peker İYİ Parti’den Belediye Başkanı adayı oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında Hakan Peker’in rozetini takarak Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu. Adaylığın açıklanmasının ardından Hakan Peker’in hayatı, yaşı ve nereden aday olduğu merak konusu oldu. Peki, Hakan Peker kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Safranbolu Belediye Başkanı hangi partiden? İşte, Hakan Peker’in kariyeri…
11.10.2023 Gündem
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Karabük'te kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen şehir içi yolcu minibüsü kavşakta kamyonet ile çarpıştı. Kazada 11 kişi yaralanarak, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
10.10.2023 Yaşam
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Balkan ülkelerinden biri olan Arnavutluk, Adriyatik ve İyon denizine kıyısı olan bir ülkedir. Yunanistan'ın kuzeyinde bulunan ülke mimarisi, tarihi ve kumsalları ile ön plana çıkan bir ülkedir. 
3.09.2023 Eğitim
Hakan Peker belediye başkanı adayı oluyor: Bakın hangi ilçeden!
Hakan Peker belediye başkanı adayı oluyor: Bakın hangi ilçeden! Ünlü şarkıcı Hakan Peker, annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağını ilan etti.
25.08.2023 Magazin
Hakan Peker belediye başkan adayı mı oluyor?
Hakan Peker belediye başkan adayı mı oluyor? 2024'deki yerel seçimler için geri sayım başladı. 31 Mart'taki seçimlerde Hakan Peker'in Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı iddia edildi.
4.08.2023 Magazin
'Dünyanın en uzun boylu kadını' oyunu evinde kullandı
'Dünyanın en uzun boylu kadını' oyunu evinde kullandı "Dünyanın en uzun boylu kadını" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Rumeysa Gelgi, oyunu evinde kullandı.
28.05.2023 Gündem
Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı?
Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı? Karabük seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işlemi 08:00'da başlayacak 17:00'da bitecek. Karabük ilçelerinden Eflani seçim sonuçları, Eskipazar seçim sonuçları, Merkez seçim sonuçları oldukça etkili olacak. Peki Karabük hangi parti kazandı? Karabük hangi cumhurbaşkanı kazandı? İşte Karabük canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Rumeysa Gelgi kimdir, boyu-yaşı ve hastalığı nedir? Dünyanın en uzun boylu kadını Rümeysa Gelgi boyu kaç metre, yaşı kaç, nereli, Rümeysa Gelgi’nin hastalığı ne?
Rumeysa Gelgi kimdir, boyu-yaşı ve hastalığı nedir? Dünyanın en uzun boylu kadını Rümeysa Gelgi boyu kaç metre, yaşı kaç, nereli, Rümeysa Gelgi’nin hastalığı ne? Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26), oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı. Peki, Rumeysa Gelgi kimdir, kaç yaşında, nereli? Rümeysa Gelgi’nin hastalığı nedir? Rümeysa Gelgi’nin boyu kaç metre?
14.05.2023 Gündem
Dünyanın en uzun boylu kadını, oyunu evinde kullandı
Dünyanın en uzun boylu kadını, oyunu evinde kullandı Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26), oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Yaşam
Ezgi Sertel'in acı günü! Yürek yakan sözlerle duyurdu
Ezgi Sertel'in acı günü! Yürek yakan sözlerle duyurdu Ezgi Sertel’in babası Serdar Sertel hayatını kaybetti. Ünlü sunucu kötü haberi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Karabük’te bir kadın evinde ölü bulundu
Karabük’te bir kadın evinde ölü bulundu Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir kadın ikamet ettiği evinde ölü bulundu.
17.01.2023 Yaşam
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır?
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine yönelik kura çekimi devam ediyor. TOKİ Aralık kura takvimine göre sıra Karabük’e geldi. TOKİ kuraları Mart ayına kadar devam edecek. Peki, TOKİ Karabük kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
6.12.2022 Ekonomi
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı!
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı! Türkiye Varlık Fonu, Kardemir'in sermayesinin yüzde 4,4'ünü hisse başına 13,05 liradan satın almak için anlaştı. Toplam bedel 656 milyon lirayı bulacak. Peki, Kardemir kimin?
6.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Safranbolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki safranbolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.