Karabük

Karabük

Son dakika karabük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karabük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karabük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karabük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karabük gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.091 karabük haberi bulunmuştur. Tüm karabük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Karabük ve Kastamonu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Karabük ve Kastamonu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorKastamonu kent merkezine bağlı Alpağut köyü ile Karabük'ün Kale Köyü Aladağ mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
22.07.2024Gündem
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kuyu-10 Operasyonları'nda elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 11 şüphelinin tamamı yakalandı.
20.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladı
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladıTürkiye'nin pek çok noktasında vatandaşlar, gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesini cep telefonlarıyla kaydetti. Türkiye Uzay Ajansı ışık hüzmesinin meteor olduğunu açıkladı.
5.07.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir gazetecinin Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un iade süreciyle ilgili sorusuna, "Bir kişinin ölümüne ve diğer kişilerin yaralanmasına neden olduktan sonra Türk yargısından kaçmak olmaz. Dolayısıyla biz hemen kırmızı bülten kararlarımızı çıkardık ve iade taleplerimizi gönderdik. Bu kapsamda da yakalama ve tutuklama gerçekleşti. Tutuklama devam ediyor ve sonrasında da iade yargılaması sonrasında da Türkiye'ye gönderileceğini umut ediyoruz" diye cevap verdi.
5.07.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldı
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldıMeteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Afyonkarahisar, Konya, Çorum, Bolu’nun güney ve doğusu, Karabük'ün güney kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevreleri ile Rize ve Artvin illerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da yağış yerel olarak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
8.06.2024Gündem
Smart Trade coin operasyonu nedir, Smart Trade Coin’in sahibi kimdir?
Smart Trade coin operasyonu nedir, Smart Trade Coin’in sahibi kimdir?'Smart Trade Coin' isimli sözde kripto varlık üzerinden 1 milyar dolar haksız kazanç elde ettiği tespit edilen şahıslara yönelik Sibergöz-42 operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonun ayrıntılarını paylaştı. Peki, Smart Trade coin nedir, Smart Trade coin operasyonu nedir?
31.05.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonlarıSon 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024Gündem
Karabük'te tepki çeken görüntü… Gelin ve damat silahla ateş açtı
Karabük'te tepki çeken görüntü… Gelin ve damat silahla ateş açtıKarabük’te düğünde gelin ve damat silahla havaya ateş açtı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi.
2.05.2024Gündem
Gelin ve damat silahla ateş açtı
Gelin ve damat silahla ateş açtıKarabük’te düğünde gelin ve damat silahla havaya ateş açtı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi.
2.05.2024Vatan TV
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024Gündem
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli olduÜniversitelerde toplamda 21 yeni lisans, 50 ön lisans programı olmak üzere 71 program açılacağını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümleri duyurdu.
30.04.2024Gündem
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyorKuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024Hava Durumu
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024Hava Durumu
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024Gündem
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024Yaşam
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Gündem
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladıDışişleri Bakanlığı, AVRUPA Birliği (AB) Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı'nın 52 milyon avro bütçeli ikinci ve son teklif çağrısının başvuru süreci başladı.'Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı', 2021-2027 dönemi ikinci çağrısından 25 il yararlanacağı vurgulandı.
1.04.2024Gündem
Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye'nin en genç belediye başkanları belli oldu
Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye'nin en genç belediye başkanları belli olduKesin olmayan sonuçlara göre 36 yaşındaki AK Partili Özkan Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı oldu. CHP Tuzla Belediye Başkan Adayı1993 doğumlu Eren Ali Bingöl de kesin olmayan sonuçlara göre en genç belediye başkanları arasında yer aldı.
31.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karabük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karabük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.