Rus Askeri

Rus Askeri

Son dakika rus askeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus askeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus askeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Askeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus askeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 rus askeri haberi bulunmuştur. Tüm rus askeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM, Rusya’nın keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili infaz ettiğini belgeledi
BM, Rusya’nın keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili infaz ettiğini belgeledi Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları İzleme Misyonu Başkanı Maltilda Bogner, Rusya’nın Ukrayna’da keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili kısa sürede infaz ettiğini belgelediklerini açıkladı.
27.06.2023 Dünya
Rus askerleri Putin'i çıldırtacak! Kamera karşısına geçip isyan ettiler...
Rus askerleri Putin'i çıldırtacak! Kamera karşısına geçip isyan ettiler... Ukrayna'da kısa sürede zafer hedefine ulaşanayan Rus ordusunda askerler isyan etti. Savaşın başladığı günden bu yana 'aç ve ilaçsız' kaldıklarını iddia eden Rus askerleri kameralar önüne geçerek Rusya Devlet Başkanı Putin'e isyan etti. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran videoda bölük komutanı, üst komutanın şikayetleri sabotaj olarak yorumladığına dikkat çekerek, "Askerlerinizi ölüme göndermekten ne kazanılır?" sorusunu sordu.
3.06.2022 Dünya
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe...
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe... BBC, 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna'ya bomba yağdıran Rusya'nın çok önemli bir kayıp daha verdiğini doğruladı. 2012'de yargılanan tümgeneralin geçmişi ise dünyayı şaşkına uğrattı.
24.05.2022 Dünya
Ukrayna savaşında Rus askerleri sivilleri arkadan vurup işyerini yağmaladılar! Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı...
Ukrayna savaşında Rus askerleri sivilleri arkadan vurup işyerini yağmaladılar! Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı... Ukrayna-Rusya savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rus askerleri sivilleri öldürmeye devam ediyor. Dünya ise savaşın karanlık yüzünü gösteren görüntüleri konuşuyor. Bir grup Rus askerinin iki savunmasız Ukraynalı sivili vurarak öldürdüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. İşte güvenlik kamerasına yansıyan o anlar...
13.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşından gelen görüntüler dünyayı şoke etti! Ukrayna harekete geçti...
Ukrayna-Rusya savaşından gelen görüntüler dünyayı şoke etti! Ukrayna harekete geçti... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan korkunç haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Rus askeri olduğu öne sürülen üniformalı esirleri öldüresiye dövüldüğü ve ayaklarından vurdukları anların yer aldığı görüntüler ile ilgili Ukrayna'dan beklenen açıklama geldi.
29.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Teslim olan Rus askerlerinin çantasında ne var? Ukrayna dünyaya bu fotoğrafları servis etti
Teslim olan Rus askerlerinin çantasında ne var? Ukrayna dünyaya bu fotoğrafları servis etti Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle sürüyor. Müzakerelerin ikinci ayağının yapılması beklenen günde bölgeden yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor. Son dikkat çeken görüntü ise Ukrayna'dan geldi. Teslim olan Rus askerlerinin eşyalarının paylaşıldığı görüntülerde askerlerin çantalarından çıkan tüm eşyalar tek tek dünyaya servis edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu Rusya’nın işgalinin ardından tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna’dan gelen haberlere çevrildi. Sivil halk Rusya bombardımanından kaçmak için metrolara saklanırken, ülkeden tarihe geçecek görüntüler gelmeye devam ediyor. Ukraynalı kadınlar, teslim olan bir Rus askerine sıcak yiyecek verip, teselli etti. Genç adam telefonda annesi ile konuşunca gözyaşlarına boğulurken, yetkililer Rus askerlerine 'teslim olun Ukrayna halkı sizi doyuracak' çağrısı yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler viral oldu.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale Rusya Ukrayna'nın büyük kentlerini sivil hayatını hiçe sayarak ağır bombardıman altında tutuyor. Harkov, Herson, Çernihiv ve Mariupol'a saldırılar sürerken, başkent Kiev büyük savunmaya hazırlanıyor.
3.03.2022 Dünya
Ağlayan Rus askerleri dünyanın gündeminde! Telsiz konuşmaları ortaya çıktı...
Ağlayan Rus askerleri dünyanın gündeminde! Telsiz konuşmaları ortaya çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İngiliz Telegraph Gazetesi, Rus askerlerinin cephedeki telsiz konuşmaların paylaştı. Ses kayıtlarına göre, Rus birlikleri tam bir kargaşa içinde faaliyet gösteriyor, askerlerin çoğunun morali bozuk hatta çatışmalar sırasında ağlayanlar bile var.
2.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
3500'den fazla Rus askeri öldürüldü
3500'den fazla Rus askeri öldürüldü Ukrayna'dan Cumhurbaşkanlığı Ofisi gece boyunca Kiev'de ve birçok Ukrayna şehrinde yaşanan çatışmaları ilie ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada Ülke genelinde yaşanan çatışmalarda Ruslara ağır kayıplar verildiğini ve 3500'den fazla Rus askerinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
26.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Kiev son dakika haberleri!
Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Kiev son dakika haberleri! Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın ikinci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Kiev'den patlama sesleri sıklaşmaya başladı. Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Danışmanı, onlarca askerlerin yaralandığını duyururken, Ukrayna Sınır Güçleri'nden yapılan açıklamada ise "Rus birlikleri Kuzey bölgesinden Kiev'e girdi" denildi. Ukrayna, Belarus topraklarından 4 balistik füze fırlatıldığını da açıkladı.
25.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular: 'Putin savaş emrini verdi' 30 bin rus askeri...
Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular: 'Putin savaş emrini verdi' 30 bin rus askeri... Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna krizinde tansiyon zirveye çıktı, cephe hattındaki çatışmalarda taraflar kayıplar verdiklerini belirtiyor. Belarus tatbikat için ülkeye gelen yaklaşık 30 bin Rus askerinin şimdilik ayrılmayacağını dünyaya duyurdu. Ukrayna lideri Zelenskiy acil ateşkes çağrısı yaparken, ABD dünyayı dehşete düşüren açıklamayı yaptı. Öte yandan ABD medyası, Putin'in birliklere işgal emri verdiğini öne sürdü. İşte son dakika haberinin detayları...
20.02.2022 Dünya
Kazakistan'da zam protestosu ülkeyi karıştırdı! Uyarı yapılmadan vurun emri geldi...
Kazakistan'da zam protestosu ülkeyi karıştırdı! Uyarı yapılmadan vurun emri geldi... Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Tokayev, ülkesinde yaşanan olayların ardından yaşananlara ilişkin ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Tokayev, Almatı’ya 20 bin teröristin saldırdığını ve uyarı yapılmadan ateş açma emri verdiğini söyledi. Protestolarının çatışmalara dönüştüğü ülkeden yeni haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Hükümet kaynakları 3 polis memurunun kafaları kesilerek infaz edildiğini duyurdu. Protestolara müdahale sürerken, Rusya öncülüğündeki yabancı askerler ülkeye ulaştı. Ülkeye askerlerini gönderen Rusya'ya ABD'den uyarı geldi.
7.01.2022 Dünya
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler...
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler... İtalya'da para karşılığı bazı gizli bilgileri Rusya'ya sızdırırken yakalanan İtalyan subay Walter Biot, sorgusunda konuşmadı ve cezaevine gönderildi.
1.04.2021 Dünya
Rus askeri gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus askeri gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti Rus mayın tarama gemisi ve askeri römorkör peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı.
24.12.2020 Gündem
İdlib'de Türk-Rus devriye konvoyuna bombalı saldırı
İdlib'de Türk-Rus devriye konvoyuna bombalı saldırı Yerel kaynaklar, şiddetli patlamanın ardından üç Rus askerinin ciddi şekilde yaralandığını bildiriyor.
14.07.2020 Gündem
Suriye'de bir Rus askeri öldü!
Suriye'de bir Rus askeri öldü! Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’nin Tartus bölgesinde bir Rus askerinin öldüğünü açıkladı.
12.03.2020 Dünya
İdlib'de bir rejim uçağı daha düşürüldü!
İdlib'de bir rejim uçağı daha düşürüldü! Milli Savunma Bakanlığı, başarıyla devam eden Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında rejime ait bir L-39 tipi savaş uçağının düşürüldüğünü duyurdu. Daha önce de rejime ait iki uçak düşürülmüştü.
3.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rus Askeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus askeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.