Oltu

Oltu

Son dakika oltu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oltu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oltu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oltu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oltu gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 oltu haberi bulunmuştur. Tüm oltu haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev'e Togg hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev'e Togg hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Cömert Tokayev'e Togg hediye etti.
3.11.2023 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi Geçtiğimiz gün tırlarla İstanbul'a getirilen Togg'lar, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki merkezde bekliyor. Temmuz ayında pazar lideri konumunu sürdüren yerli otomobil için sıradaki talihlilerle iletişime geçilip uygun tarihlerde araçlarına kavuşmaları sağlanacak. Teslim için bekleyen T10X araçların yoğunlukla çok siyah (Oltu) ve mavi (Gemlik) renkte oldukları dikkat çekti.
16.08.2023 Gündem
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayicilerin krediye erişim engelinin ilerleyen dönemde iyileşeceğini, vize sorunu konusunda Avrupa Birliği ile her platformda konuştuklarını ve ara eleman sorununa çözüm olacak meslek okulları, meslek liseleri ve meslek yüksekokullarının sayısını artırdıklarını belirterek, “Sanayicilerin gönülleri ferah olsun” dedi. Kacır ayrıca bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısını da açıkladı.
14.07.2023 Ekonomi
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız. Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Baronların uzantısı olan HDP'yi artık Erzurum'da siliyor muyuz? Pensilvanya'daki hain dışında kimse üzülmeyecek. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak." dedi
5.05.2023 Gündem
Togg’da teslimat dönemi başladı!
Togg’da teslimat dönemi başladı! Kamu görevlilerine yapılan teslimatların ardından kullanıcı teslimatları merakla beklenen Togg, dün itibarıyla düzenlenen çekiliş sonucu yüzde 100 elektrikli T10X almaya hak kazanan ve ödeme işlemlerini tamamlayan bireysel kullanıcılara araçlarını teslim etmeye başladı.
1.05.2023 Ekonomi
TOGG yüklü TIR'lar yollarda! Yeni görüntü paylaşıldı
TOGG yüklü TIR'lar yollarda! Yeni görüntü paylaşıldı Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X, sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmek sevkiyatına devam ediyor.
30.04.2023 Gündem
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
TOGG'un fiyatı belli oldu! Yerli otomobilin renkleri ve özellikleri satış fiyatı ile araştırılıyor
TOGG'un fiyatı belli oldu! Yerli otomobilin renkleri ve özellikleri satış fiyatı ile araştırılıyor Yerli otomobil TOGG'un satışı fiyatı resmen açıklandı. Bugün ön satışlarının başlayacağı düşünülen otomobilde renk ve model araştırması başladı. TOGG renkleri Türkiye'nin çeşitli bölgeleri ile sembolize edildi. Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale gibi isimler alan renkler büyük beğeni topladı. TOGG modelleri ve özellikleri ile tanıtımından bu yana ilgi görmeye devam ediyor. İşte, 2023 yerli otomobil TOGG renkleri, özellikleri ve modelleri hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Ekonomi
Gökyüzü turuncu ve kızıla boyandı! Görenler telefonuna sarıldı
Gökyüzü turuncu ve kızıla boyandı! Görenler telefonuna sarıldı Erzurum'da gün batımında güneş adeta gökyüzünü turuncu ve kızıla boyadı. Öte yandan Erzurum-Oltu karayolu üzerinde bulunan Gökkuşağı tepeleri eşsiz manzarası ve rengarenk görünümüyle izleyenleri büyülüyor.
21.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında yurt ücretlerinden Karadeniz gazına kadar gündeme dair önemli konularda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
TOGG anketi açıkladı! İşte en beğenilen renk
TOGG anketi açıkladı! İşte en beğenilen renk Türkiye'nin yerli otomobili TOGG 29 Ekim'de görkemli bir açılış ile banttan indi. Otomobil banttan inmeden önce TOGG'un renkleri ortaya çıkmıştı. Yapılan oylamada favori TOGG rengi belli oldu.
6.11.2022 Gündem
Dünyada sadece Elazığ'dan çıkıyor! TOGG'a yeni renk talebi
Dünyada sadece Elazığ'dan çıkıyor! TOGG'a yeni renk talebi Türkiye'nin ilk yerli elektrikli aracı Togg, 29 Ekim Pazar günü banttan indi. 2030'a kadar 1 milyon araç üretimi hedefleyen Togg için önemli gelişmeler yaşanıyor. Yerli otomobil TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesinde fabrikası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. İlk üretilecek otomobiller 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda satışa çıkacak. Satışa çıkacak renkler ise Gemlik, Anadolu, Pamukkale, Kapadokya, Kula ve Oltu oldu. Öte yandan Elazığ'dan Togg için yeni bir talep geldi. İşte haberin detayları...
3.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg talebi! Bir renk daha eklendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg talebi! Bir renk daha eklendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Togg'un tarihi açılış töreninin ardından 6 renk olan araçların 7.’sinin de Karadeniz’i temsilen yeşil renkte olmasını istedi.
30.10.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den TOGG açıklaması: Fiyatı uygun olacak
Bakan Nebati'den TOGG açıklaması: Fiyatı uygun olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un fabrikasının açılış töreninde CNN Türk'e önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati "Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra seri üretimde üretilecek araç bana tahsil edilsin diye hayalim vardı. Dünden hazırım, onun için bekliyorum. İkinci aracı Gemlik renginde istiyorum. Gemlik'e gözümü diktim ama bir bakacağız" dedi.
29.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Oltu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oltu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.