Öğrenciler

Öğrenciler

Son dakika öğrenciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.028 öğrenciler haberi bulunmuştur. Tüm öğrenciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
MEB harekete geçti! Yeni müfredat belli oluyor
MEB harekete geçti! Yeni müfredat belli oluyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni öğretim programına ilişkin çalışmanın sonuna geldi.
13.04.2024 Gündem
YÖK'ten Sudanlı ve Filistinli öğrencilerle ilgili iddialara açıklama
YÖK'ten Sudanlı ve Filistinli öğrencilerle ilgili iddialara açıklama Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Sudanlı ve Filistinli öğrencilere ilgili iddialar üzerine açıklama yaptı. Açıklamada; "Bazı basın ve yayın organlarında, Yükseköğretim Kurulunun Sudanlı ve Filistinli öğrencilere belgesiz, koşulsuz yatay geçiş hakkı verdiği yönündeki iddia asılsızdır" denildi.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu’nun seçimin yenilenmesi kararına tepki gösteren DEM Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Parti yöneticilerinin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
3.04.2024 Gündem
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil?
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil? 31 Mart Pazar günü Türkiye yerel yöneticilerini seçti. MEB tarafından yapılan duyuruya göre, seçim sonrası 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Veliler ve öğrenciler 2 Nisan gününün tatil olup olmayacağına yönelik araştırmalarını da hızlandırdı. Peki, 2 Nisan 2024 okullar tatil mi? Okullar 2 Nisan’da var mı 2024?
1.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede Doğu Karadeniz'de göç olgusuna yönelik çalışmalara yapan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Mine Gözübüyük Tamer, Doğu Karadeniz'de kırsaldan kentlere doğru göç hareketliliğinin artması, bölgede demografik yapının değişmesine neden olduğunu vurguladı. Tamer, "Kültürel kimliğin ve yerel değerlerin kaybı söz konusu olabilir" dedi.
1.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.
28.03.2024 Adana
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
ARDAHAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: ARDAHAN Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti ARDAHAN belediye başkan adayları
ARDAHAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: ARDAHAN Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti ARDAHAN belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Ardahan kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Ardahan seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Ardahan Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Ardahan belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
KIRŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: KIRŞEHİR Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti KIRŞEHİR belediye başkan adayları
KIRŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: KIRŞEHİR Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti KIRŞEHİR belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Kırşehir kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Kırşehir seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Kırşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Kırşehir belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 BİLECİK yerel seçim sonuçları ve oy oranları: BİLECİK Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti BİLECEK belediye başkan adayları
31 Mart 2024 BİLECİK yerel seçim sonuçları ve oy oranları: BİLECİK Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti BİLECEK belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Bilecik kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Bilecik seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Bilecik Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Bilecik belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Artvin kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Amasya seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen lise öğrencileri kutup araştırma projeleri yarışması için başvurular 29 Mart tarihine kadar devam ediyor.
26.03.2024 Yaşam
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.