Meteoroloji Uyarı

Meteoroloji Uyarı

Son dakika meteoroloji uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meteoroloji uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meteoroloji uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.936 meteoroloji uyarı haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardı
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardıGök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi, İç Anadolu'nun batı ve güneyi, (Samsun hariç) Batı ve Orta Karadeniz kıyı illeri ve Bolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'nın kuzeyi, İç Ege'nin doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlar
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlarRekor sıcaklıklar yurdun büyük bir kısmında hayatı olumsuz etkilerken Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Van, Artvin ve Ordu ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimleri ile Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
20.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Son hava durumu raporu yayınlandı Meteoroloji'den sağanak ve sel uyarısı geldi
Son hava durumu raporu yayınlandı Meteoroloji'den sağanak ve sel uyarısı geldiSon dakika haberine göre sağanak yağışlar yurdun birçok ilinde etkili olacak. Meteoroloji yaşanabilecek olumsuzlulara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Ankara, Eskişehir, Sivas, Bolu, Çorum, Ordu ve Tokat çevreleri Hatay’ın batı ilçelerinin yerel sağanak ver gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi ile Kuzey ve Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
13.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji olumsuzluklara karşı birçok ili uyardı
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji olumsuzluklara karşı birçok ili uyardıSon hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Açıklanan son rapora göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batı ve güneydoğusu, Ege'nin iç kesimleri ve İzmir çevreleri, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara'nın kuzey çevreleri ve Çankırı'da yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
12.07.2024Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Kahramanmaraş çevreleri, İç Anadolu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve (Bitlis, Hakkari ve Şırnak hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda bu akşam erken saatlerde ve yarın (Çarşamba) görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
9.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji uyardı: Sele neden olabilir
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji uyardı: Sele neden olabilirSağanak yağışlar birçok şehirde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Ege, Batı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların; Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
4.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji birçok il için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji birçok il için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunduSon dakika haberine göre, bunaltan sıcaklardan sonra serinleten yağışlar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava tahmin raporuna göre bir çok şehirde gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.
3.07.2024Gündem
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor!
Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor!Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Yapılan tahminlere göre yurdun birçok bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.
26.06.2024Gündem
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardı
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardıSon dakika haberine göre, bunaltıcı sıcaklardan sonra fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava durumu raporuna göre İstanbul ve Marmara'da fırtına etkili olacak. MGM yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
21.06.2024Gündem
Son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısıSıcaklar yurdun büyük bir kesiminde etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen hava tahmin raporunu açıkladı. Son rapora göre yurdun birçok ilinde gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.
20.06.2024Gündem
Önce sıcak havalar bunaltacak sonra sağanaklar vuracak! Meteoroloji birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu
Önce sıcak havalar bunaltacak sonra sağanaklar vuracak! Meteoroloji birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulunduHava durumunda son rapor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Haziran ile beraber sıcak havalar yurdu etkisi altına aldı. Aşırı scıaklarla bunalan vatandaşları sağanak yağışlar serinletti. Kuvvetli yağışlar birçok ilde hayatı olumsuz etkilerken Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi.
9.06.2024Gündem
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısıYaz rekor sıcaklıklarla geldi. Kavurucu sıcaklardan sonra sağanak yağışlar serinletecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava tahmin raporuyla birçok ili sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı.
7.06.2024Gündem
Yakıp kavuran sıcak havaların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji son raporunu açıkladı 20 şehir için uyarı geldi
Yakıp kavuran sıcak havaların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji son raporunu açıkladı 20 şehir için uyarı geldiSon hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yurdu etkisi altına alan sıcak havalara yağış molası geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı hava tahmin raporuyla 20 şehir için sağanak yağış uyarısında bulundu.
6.06.2024Gündem
Sıcak havalar mevsim normallerinin üzerine çıkacak yakıp kavuracak! Meteoroloji'den 6 şehir sağanak yağış uyarısı geldi
Sıcak havalar mevsim normallerinin üzerine çıkacak yakıp kavuracak! Meteoroloji'den 6 şehir sağanak yağış uyarısı geldiBunaltıcı sıcak hava yurdun büyük bir kısmını etkisi altına alırken Karadeniz bölgesi için Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son rapora göre göre hava sıcaklıkları ülke genelinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyredecek. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında yaptığı uyarıda, "Bu havalarda kronik hastalığı olanların, yaşlıların ve çocukların dışarı çıkmaması lazım. Şapkasız, gözlüksüz çıkmamak lazım ve beyaz giysiler giyilmeli. Çok tehlikeli, bu sıcak çarpması meydana getirir. Sıcak çarpması beyinde ölüme kadar götürebilir" dedi. Prof. Dr. Şen, "Haziran'ın başında bu kadar sıcak olması biraz erkendi. Bu gösteriyor ki önümüzdeki Temmuz ve Ağustos aylarında çok aşırı sıcaklıkları ve sıcak hava dalgalarını beraber yaşayacağız. Çok dikkat etmemiz gerekecek" diye konuştu.
5.06.2024Gündem
Sıcak havanın yerini sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji 11 ili uyardı: Gök gürültülü ve kuvvetli olacak...
Sıcak havanın yerini sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji 11 ili uyardı: Gök gürültülü ve kuvvetli olacak...Kavurucu sıcaklardan bunalanlara güzel haber Meteoroloji'den geldi. Yurdun büyük kısmı aşırı sıcakların etkisi altına girdi ve birçok şehirde termometreler 40 dereceyi gördü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava tahmin raporunda 11 şehir için sağanak yağış uyarısında bulundu.
4.06.2024Gündem
Tehlike çanları çalıyor! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Resmen kavrulacağız, sıcaklık 40 dereceyi aşacak
Tehlike çanları çalıyor! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Resmen kavrulacağız, sıcaklık 40 dereceyi aşacakMeteoroloji son dakika duyurdu! Uzmanlar art arda açıklama yaptı. Sıcaklıklar kavuracak. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yurt genelinde sıcaklıklardaki artış sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sıcaklıkların bazı illerde 40 derecenin üzerinde olacağını açıkladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de mevsim normallerinin üstüne çıkacak sıcak hava dalgası ile ilgili il il uyarıda bulundu. Prof. Dr. Şen ayrıca, La Nina'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika il il hava durumu...
3.06.2024Gündem
Havalar tersine dönecek! 'La Nina' geliyor, El Nino'yu mumla aratacak
Havalar tersine dönecek! 'La Nina' geliyor, El Nino'yu mumla aratacakHava sıcaklıkları birden düşecek. Bu kez La Nina vuracak. El Nino'dan çok daha fazla etkileyecek. Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, okyanusların çok ısınması anlamına gelen El Nino'nun halen devam ettiğini ancak yavaş yavaş etkisini kaybettiği belirtip, "Bunun arkasından 'La Nina' gelecektir ve soğumaya dönüş olacaktır" dedi.
2.06.2024Gündem
Kavurucu ve yakıcı sıcaklar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı: Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Kavurucu ve yakıcı sıcaklar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı: Hafta sonu havalar nasıl olacak?Sağanak yağışlarla geçen mayıs ayından sonra hazirana güneşli ve sıcak havalarla girdik. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni tahmin raporunu yayımladı. Yayınlanan son rapora göre, hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. En yüksek hava sıcaklıklarının İzmir'de 31-35, Aydın'da 36-41, Çanakkale'de 29-35, Balıkesir'de 34-40, Manisa'da 35-41 dereceler arasında olacağı bildirildi. Sıcaklıklar İstanbul'da ise 28 ila 32 derece arasında olacak.
1.06.2024Gündem
Hava sıcaklıkları hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkacak!
Hava sıcaklıkları hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkacak!Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava sıcaklıklarının, hafta sonundan itibaren artarak hafta ortasına kadar 6 ila 8 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağını bildirdi. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, geçen hafta boyunca bölgeyi etkileyen yer yer yağışlı ve serin havanın bölgeyi terk ederek, yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı kaydedildi.
31.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.