Maske Yasağı Kalktı Mı

Maske Yasağı Kalktı Mı

Son dakika Maske yasağı kalktı mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maske yasağı kalktı mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maske yasağı kalktı mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maske Yasağı Kalktı Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maske yasağı kalktı mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 maske yasağı kalktı mı haberi bulunmuştur. Tüm maske yasağı kalktı mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs…
Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs… Otobüslerde maske kalktı mı, toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Toplu ulaşım araçlarında maske kullanımı zorunluluğu ile ilgili aramalar devam ediyor. Vaka sayılarının 2 bin civarına inmesi ile kapalı alanlarda maske kullanımı kaldırılmıştı. 9 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından açık alanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştı. Peki, Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Toplu taşımada maske takmak zorunlu mu? İşte Otobüs, metro, marmaray, metrobüs için son durum…
23.05.2022 Gündem
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı?
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı? Hastanelerde maske kalktı mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş, Erdoğan, "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. 22 Mayıs itibariyle Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 852 test yapılırken 905 vaka belirlendi. Söz konusu gelişmelerin ardından, Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske zorunlu mu, hastanelerde maske zorunluluğu var mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı?
23.05.2022 Gündem
Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler!
Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler! Maske zorunluluğu geçtiğimiz haftalarda bazı istisnalar dışında kaldırılmıştı. Özellikle, Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kaldırılmış, sağlık kuruluşları da, vaka sayısı 1.000’in altına düşene kadar uygulamaya devam etmesi kararı almıştı. Türkiye’nin bazı illerinde toplu taşımada yaşanan maske tartışmalarının ardından pek çok kişi de maske zorunluluğunun olduğu yerleri araştırmaya başladı. Peki, Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler!
6.05.2022 Gündem
Okullarda maske kalktı mı, okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağında son durum!
Okullarda maske kalktı mı, okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağında son durum! Okullarda maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Maske yasağının kalkıp kalkmadığı merak edilen konular arasında yer alıyordur. Vatandaşlar okullarda, otobüslerde ve uçaklarda devam eden maske zorunluluğu hakkındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son açıklamayı takip ediyor. İşte okullarda maske yasağına ilişkin son durum…
26.04.2022 Gündem
Maskeler kalktı mı 26 Nisan? Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı?
Maskeler kalktı mı 26 Nisan? Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplanma tarihine ilişkin “Bakan Koca, "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım. Bilim Kurulu beklenen toplantısını bugün yapıyor" diyerek çarşamba günü yapılması planlanan Bilim Kurulu Toplantısı’nın bugün yapılacağını duyurdu. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalkacak mı?
26.04.2022 Gündem
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı...
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı... PKK/PYD terör örgütü adına sivil vatandaşlara yönelik saldırı eylemi planlayan şahıs Kocaeli'de yakalandı. Şüpheli ifadesinde, çekeceği her video karşılığında 1500 dolar, yakacağı her araç içinse 5 bin dolar kazanacağının söylendiğini belirtti.
19.04.2022 Gündem
Maskeler kalkıyor mu? Kapalı alanda, toplu taşımada, okullarda maske takma zorunluluğu (maske yasağı) kalktı mı? Gözler Fahrettin Koca açıklamasında!
Maskeler kalkıyor mu? Kapalı alanda, toplu taşımada, okullarda maske takma zorunluluğu (maske yasağı) kalktı mı? Gözler Fahrettin Koca açıklamasında! Maskeler kalkıyor mı, okullarda, toplu taşımada, kapalı alanda maske takmak zorunlu mu? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Maske yasağı son günlerde gelen açıklamaların beraberinde gündeme geldi. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemlerden biri olan maske takma zorunluluğu açık alanlarda sona ermiş, kapalı alanlarda maske yasağının ne zaman kalkacağı merak konusu olmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni açıklamasında maske yasağı hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okullardaki maske kullanımı dahil Bilim Kurulu'nda maske ile ilgili önemli kararlar alınacağını belirtti. Söz konusu açıklamaların ardından, kapalı alanda maske takma zorunluluğu kalkıyor mu? Okullarda, toplu taşımada maske yasağı kalkacak mı? 
19.04.2022 Gündem
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş...
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş... Eyüp'te bir iş güvenliği firmasında tuvalete kamera yerleştirerek ofis çalışanlarını görüntülediği  iddia edilen Onur A. hakkında eski çalışanları suç duyurusunda bulundu.
19.04.2022 Gündem
Okullarda maske kalktı mı? Okullarda maske zorunluluğu devam edecek mi?
Okullarda maske kalktı mı? Okullarda maske zorunluluğu devam edecek mi? 18 milyon öğrenci ders başı yapıyor. 1 haftalık ara tatilinin ardından okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrenciler için ders zili çalacak. Pek çok öğrenci, veli ve öğretmenin merak ettiği konuların başında da maske zorunluluğunun kaldırılıp kaldırılmayacağı geliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca maske ile ilgili karar için Bilim Kurulu’nu işaret etti. Bakan Koca, Koca önümüzdeki hafta okullardaki maske kullanımı dahil Bilim Kurulu'nda maske ile ilgili önemli kararlar alınacağını belirtti. Peki, Okullarda maske kalkacak mı? Okullarda maske zorunluluğu devam edecek mi? İşte detaylar…
17.04.2022 Eğitim
Bakan Koca: Covid-19 aşısı üreten 9 ülkeden 1'i Türkiye
Bakan Koca: Covid-19 aşısı üreten 9 ülkeden 1'i Türkiye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Covid-19 aşısı üreten 9 ülkeden 1'i olduğunu, Hıfzıssıhha'nın Türkiye Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Araştırma ve Üretim Merkezi olarak yeniden hayat bulduğunu açıkladı.
3.03.2022 Gündem
Maske yasağı kalktı mı, nerelerde geçerli, maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Okulda maske takmak zorunlu mu, otobüste, AVM’de maske kalktı mı?
Maske yasağı kalktı mı, nerelerde geçerli, maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Okulda maske takmak zorunlu mu, otobüste, AVM’de maske kalktı mı? Maske zorunluluğu kalktı mı, maske yasağı nerelerde geçerli? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak, salgınla mücadelede yeni bir döneme geçildiğini aktardı. Açık alanlarda maske zorunluluğunu sona erdiğini belirten Koca, “Kapalı ortamlarda da havalandırma yeterliyse ve mesafe varsa maske takmak artık şart olmayacak.” dedi. Peki, maske zorunluluğu nerelerde geçerli? Okulda maske takmak zorunlu mu?
3.03.2022 Gündem
Maske takma zorunluluğu kaldırıldı mı? Toplu taşıma araçlarında maske kuralı devam edecek mi?
Maske takma zorunluluğu kaldırıldı mı? Toplu taşıma araçlarında maske kuralı devam edecek mi? Koronavirüs Bilim Kurulu’ndan maske kararı! Türkiye’de salgınla mücadelede yeni dönem başlıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu, salgınla mücadelede yeni yol haritasını belirledi. Kararları Bakan Koca açıkladı. Milyonlarca kişinin beklediği maske kararı duyuruldu. Peki, Maske takma zorunluluğu kaldırıldı mı? Toplu taşıma araçlarında maske kuralı devam edecek mi? Açık havada maske zorunluluğu kalktı mı? İşte Bilim Kurulu’nun yeni kararları!
2.03.2022 Sağlık
Maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu ne zaman kalkacak? Sağlık Bakanı Bilim Kurulu toplantısını işaret etti!
Maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu ne zaman kalkacak? Sağlık Bakanı Bilim Kurulu toplantısını işaret etti! Maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu kalkacak mı? Maske yasağı için Bilim Kurulu Toplantısına işaret edildi. Vatandaşların gözü kulağı Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı kararları ve sonuçlarına çevrildi. Bakan Koca geçen hafta salgınla mücadelede yeni dönem için bugün yapılacak Bilim Kurulu toplantısına işaret etmiş ve "Gelecek hafta çarşamba veya perşembe günü bir basın toplantımız olacak. Salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı ve bundan sonra neler yapılacağına ilişkin süreci anlatacağız. Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz." kelimelerini kullanmıştı. Peki, Maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu ne zaman kalkacak? Maske takma zorunluluğu kalkıyor mu?
2.03.2022 Gündem
Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu?
Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni dönem başladı. Yeni süreci 1 yılı aşkın süredir bekleyen Türkiye, hayatın normal akışına dönmesini bekliyordu. Son kabine toplantısında, uygulanan yasaklar ve kısıtlamaların kaldırılması kararı çıktı. İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nde yayınlanan 1 Temmuz Kademeli Normalleşme olarak tanımlanan yeni dönemde sokağa çıkma yasakları, hafta içi ve hafta sonu saat kısıtlamaları ile uzun süredir kapalı olan iş yerlerinin açılması kararları milyonlara umut oldu. Pek çok kişi yeni normalleşme döneminde maske takma zorunluluğunun olup olmadığını merak ediyor. Peki, Maske yasağı kalktı mı? Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske takmak zorunlu mu? Açık alanda maske takmak zorunlu mu? Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
1.07.2021 Gündem
Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak?
Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak? Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle yaklaşık 1 yılı aşkın süredir maske zorunluluğu getirilmişti. Hem vaka sayılarındaki düşüş, hem de aşılamanın hız kazanması ve aşı yaş sınırının düşmesi normale dönüş için umut oldu. Normalleşme için son Kabine toplantısından 1 Temmuz kararları çıktı. Çoğu kişi de "Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak? Maske kaldırıldı mı? Maske yasağı kalktı mı?" soruları araştırırken maske ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor. Peki, Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem
Maske yasağı kaldırılıyor mu? 1 Haziran'da maske yasağı kalkacak mı? Açık alanda maske zorunluluğu kalkacak mı?
Maske yasağı kaldırılıyor mu? 1 Haziran'da maske yasağı kalkacak mı? Açık alanda maske zorunluluğu kalkacak mı? Türkiye 1 Haziran itibariyle yeni bir döneme giriyor. Koronavirüsle mücadelede yeni yol haritası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısının ardından açıklanacak. Kritik toplantıda, Kafeler ve okulların durumu, düğün ve nikah işlemleri, sokağa çıkma yasağı gibi konular masada olacak. 1 Haziran ve sonrasında herkesin merak ettiği konuların başında ise maske zorunluluğun devam edip etmeyeceği geliyor. Normalleşme adımları ile ilgili değerlendirmeler yapılırken maskelerin belirli alanlarda çıkarılması Bilim Kurulu’nun üzerinde çalıştığı konuların başında geliyor. 1 Haziran sonrası alınacak kararların detaylı olarak değerlendirileceği Kabine toplantısında maske zorunluluğu ile ilgili konunun da görüşüleceği belirtiliyor. Peki, Maske yasağı kaldırılıyor mu? Maskesiz sokağa çıkmak serbest mi? 1 Haziran'da maskeler çıkacak mı? Nerelerde maske zorunluluğu kalkacak? Açık alanda maske zorunluluğu kalkacak mı? İşte maske zorunluluğu ile ilgili merak edilenler...
31.05.2021 Gündem
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Otobüste maske zorunlu mu? İşte Bakan Koca’dan maske açıklaması!
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Otobüste maske zorunlu mu? İşte Bakan Koca’dan maske açıklaması! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? sorusu corona virüs tablosunun açıklanmasıyla birlikte gündemde yer alıyor. Türkiye'nin 29 Mayıs 2022 günlük corona virüs tablosuna göre, son 24 saatte 2 kişi hayatını kaybetti, 864 yeni vaka tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni vaka sayısının üç gün art arda binin altında gelmesiyle birlikte maske zorunluğu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Otobüslerde maske zorunlu mu? İşte detaylar…
30.05.2022 Gündem
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı?
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Koronavirüs vakaları 2 gün üst üste 1000’in altına düştü. Vaka sayısı bugün de binin altında kalırsa toplu taşımada maske takmak da zorunluluk olmaktan çıkacak. Peki, toplu taşımada maske kalktı mı? İşte toplu taşımada maske yasağı ile ilgili son durum…
25.05.2022 Gündem
Uçakta maske kalktı mı? Uçakta maske takmak zorunlu mu?
Uçakta maske kalktı mı? Uçakta maske takmak zorunlu mu? Kapalı alanlarda maske yasağı kalktı. Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uçaklardaki maske zorunluluğu ile ilgili soruları yanıtladı. Peki, Uçakta maske kalktı mı? Uçakta maske takmak zorunlu mu? İşte Bakan Koca’nın açıklamaları…
27.04.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Bilim Kurulu toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Peki, Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
26.04.2022 Gündem
Maske yasağı ne zaman kalkacak, maske zorunluluğu okullarda, toplu taşımada, kapalı alanlarda kalktı mı? Maske yasağında son durum!
Maske yasağı ne zaman kalkacak, maske zorunluluğu okullarda, toplu taşımada, kapalı alanlarda kalktı mı? Maske yasağında son durum! Maske yasağının kalkıp kalkmadığına yönelik sorulara yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan maske yasağı açık alanlarda kaldırılmış, maske zorunluluğunun okullarda, otobüslerde ve uçaklarda devam edilmesine karar verilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu ile ilgili merak edilenlere yanıt verdi. Peki, Maske yasağı ne zaman kalkacak, okullarda, toplu taşımada, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağında son durum…
25.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Maske yasağı kalkacak mı? Maske zorunluluğu ile ilgili gözler Bilim Kurulu’nda!
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Maske yasağı kalkacak mı? Maske zorunluluğu ile ilgili gözler Bilim Kurulu’nda! Yeni haftanın gündeminde maske yasağı ile ilgili karar var! Gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılacak Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Okullarda ara tatilin sona ermesiyle birlikte okullarda maske kullanımı gündeme gelirken açık alandan sonra kapalı alanlarda da maske zorunluluğunun kaldırılması için Bilim Kurulu’nda alınacak kararlar bekleniyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Maske yasağı kalkacak mı? Bilim Kurulu toplantısı hangi gün, saat kaçta? İşte Bilim Kurulu’nun gündemi ve merak edilenler…
18.04.2022 Sağlık
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık...
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık... Okullarda yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararın ayrıntılarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim süreci kesintisiz olarak devam ediyor. Salgının seyrine göre zaman zaman yüz yüze eğitime ara verileceğine dair iddialar gündeme gelse de, Bakan Özer her fırsatta okullarda yüz yüze eğitimin kararlılıkla devam edeceğine vurgu yapıyor. Ancak okullardaki koronavirüs tedbirlerinde değişiklik yapıldı. Salgın ile ilgili Bilim Kurulu toplantısının ardından açılanan kararlar öğrencileri de kapsıyor. Maske zorunluluğu esnetildi. Birçok alanda artık maske kullanımı zorunlu olmayacak. Bu kapsamda okulların bahçelerinde de maske kullanılmayacak. Fakat okulların kapalı alanlarında maske kullanımı devam edecek. Ayrıca okullarda 2 vaka çıkması durumunda sınıfın kapatılması uygulamasına da son veriliyor. Sıfırlarda sadece pozitif çıkan öğrenci izole edilecek. Okullarda başlayan yeni dönem ile ilgili Bakan Özer önemli değerlendirmelerde bulundu. Özer, "2020 yılından beri sosyal etkinliklere ara vermiştik, 81 ilde sosyal etkinliklere sağlık tedbirlerini alarak serbest bırakıyoruz. Valiliklerimizin koordinasyonda tüm illerimizde bu etkinlikler gerçekleştirilecek. Yine açık alanlarda maske kullanımını Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kaldırdı, artık okul bahçelerinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idari personelin, maske kullanma zorunluluğu da kaldırıldı. Bu dönemin sonuna kadar hiçbir sınıfı yüz yüze eğitime ara vermeden, okul değil; herhangi bir sınıfta da ara vermeden yüz yüze eğitimle bu dönemi tamamlayacağız." diye konuştu.
4.03.2022 Eğitim
Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte salgınla mücadelede yeni yol haritası!
Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte salgınla mücadelede yeni yol haritası! Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplandı. Türkiye’nin salgınla mücadelesinde yeni yol haritası belirlendi. Toplanhtının ardından kameralar karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni kararları açıkladı. Salgın döneminde sıkı bir şekilde uygulanan kuralların pek çoğu gevşetildi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Koca, müzik yasağı ile ilgili soruya da cevap verdi. Peki, Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte Bakan Koca’nın açıklamaları!
2.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maske Yasağı Kalktı Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maske yasağı kalktı mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.