Kozluk

Kozluk

Son dakika kozluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kozluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kozluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kozluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kozluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 kozluk haberi bulunmuştur. Tüm kozluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı Orman köylülerinin desteklenmesi projesiyle (ORKÖY) orman köylüsünü bilgilendirmek ve kredi kullanmak isteyenleri tespit etmek için Düzce Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen toplantılar tamamlandı.
31.03.2024 Ekonomi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı kim oldu? Adil Sebati Ceylan kimdir, kaç yaşında?
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı kim oldu? Adil Sebati Ceylan kimdir, kaç yaşında? AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Ceylan oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Batman adayı Adil Ceylan oldu. Peki Adil Ceylan kimdir, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Dağ 200 yıldır hayat veriyor! Batmanlı su ailelerin geçim kaynağı oldu: 3 ayda 150 bin lira kazandırıyor
Dağ 200 yıldır hayat veriyor! Batmanlı su ailelerin geçim kaynağı oldu: 3 ayda 150 bin lira kazandırıyor Batman'ın Kozluk ilçesinde dağdan doğal olarak akan tuzlu suyu işleyerek kristal tuza dönüştüren 45 haneli Derince köyünde aileler, 3 ayda 150 bin lira kazanıyor.
19.07.2023 Yaşam
‘Sarıkız’ örümceği paniği! Oldukça zehirli, 1 metreye kadar zıplayabiliyor
‘Sarıkız’ örümceği paniği! Oldukça zehirli, 1 metreye kadar zıplayabiliyor Batman’ın Kozluk ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan ‘Sarıkız’ örümceği paniğe neden oldu.
20.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı: PKK ile mücadelemize devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Aybüke öğretmen paylaşımı: PKK ile mücadelemize devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'ın Kozluk ilçesinde 6 yıl önce terör örgütünün saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı andı.
9.06.2023 Gündem
Bakan Tekin'den 'Aybüke öğretmen' paylaşımı
Bakan Tekin'den 'Aybüke öğretmen' paylaşımı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Şenay Aybüke Yalçın'ı, ölüm yıl dönümünde Twitter hesabından video paylaşarak andı.
9.06.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ı andı
İçişleri Bakanı Yerlikaya şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ı andı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 Haziran 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu Batman’da şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı vefatının 6’ncı yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.
9.06.2023 Gündem
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap Şırnak'ta Gabar Dağı’nda bulunan petrol kuyusuna ismi verilen öğretmen şehit Aybüke Yalçın'ı babası Sadık Yalçın, "Terör örgütü PKK tarafından o bölgenin sanki bir kurtarılmış bölge gibi kamuoyuna lanse edilmesi karşısında verilen en güzel cevap budur" dedi.
4.05.2023 Gündem
312 yerleşim yerine ulaşım yok! Validen açıklama geldi
312 yerleşim yerine ulaşım yok! Validen açıklama geldi Batman'da etkili olan kar yağışıyla 5 ilçede 133 köy ile 179 mezranın yolu kapandı. Sason ilçesi Kaşyayla köyü Uluağaç mezrası yoluna düşen tonlarca ağırlıktaki kaya, ekiplerin çalışmasıyla yoldan kaldırıldı.
5.02.2023 Yaşam
Batman'da, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 1850 konutun kurası çekildi
Batman'da, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 1850 konutun kurası çekildi Batman'da TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında bin 850 konut için kura çekimi yapıldı.
9.11.2022 Gündem
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Batman'da işçi taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı
Batman'da işçi taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı Batman-Kozluk karayolunda işçileri taşıyan kamyonet şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, 7 kişi yaralandı.
12.08.2022 Yaşam
İçişleri: 1'i turuncu kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: 1'i turuncu kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, 'Eren Abluka-3 Operasyonu' kapsamında Batman'ın Yanıkkaya kırsalında, 1'i terörden arananlar listesindeki turuncu kategoride 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
9.08.2022 Gündem
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı!
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı! Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın 5. ölüm yıl dönümünde de unutulmadı. Terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatı ve ölümü bugün bir kez daha gündem oldu. Peki, Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu?
9.06.2022 Gündem
Batman'da aileler arasında silahlı çatışma! Ölüler var
Batman'da aileler arasında silahlı çatışma! Ölüler var Batman'ın Kozluk ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
2.06.2022 Yaşam
Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü
Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü Batman'ın Kozluk ilçesi Ünsaldı köyünde vücuduna yapışan keneyi kendisi çıkartan ve bir süre sonra rahatsızlanarak Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Batman'a ardından da Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Ahmet Bülbül (60), hayatını kaybetti.
23.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü?
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atamasında Aybüke öğretmeni andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Aybüke'lerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Necmettin öğretmenlerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Bu mesleğin bu yanı da var. Herkese nasip olmaz. İnanıyorum ki Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen bu şerefle ebedi alemde cennetle müjdelenen kişiler arasında yerlerini aldılar. Kalbi kıpır kıpır çarpan o güzel yüzlü çocuklar artık sizlere emanet." dedi. Peki, Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Aybüke öğretmene ne oldu? İşte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın hakkında merak edilenler...
31.01.2022 Gündem
O ilde flaş karar! Düğünlere takı ve altın sınırı geldi
O ilde flaş karar! Düğünlere takı ve altın sınırı geldi Batman'ın Kozluk ilçesinde bir araya gelen kanaat önderleri, imamlar ve muhtarlar, altın takı miktarına sınırlama getirilmesi yönünde tavsiye kararı aldı. Buna göre, kız isteme törenlerinde 80 gramdan fazla altın takı takılmayacak.
28.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "500 yataklı hastanemizin de ihale süreci başladı. Batman'da 3 millet bahçesi projemiz var. Tarihi Hasankeyf ilçemizde Millet Bahçesi'nin çalışması sürüyor." dedi.
6.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kozluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kozluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.