Batman

Batman

Son dakika batman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batman gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.118 batman haberi bulunmuştur. Tüm batman haberleri aşağıda listelenmiştir.
35 gündür sürekli hapşıran kadın sağlığına kavuştu! Doktorların kullandığı yöntem hapşırık nöbetine son verdi
35 gündür sürekli hapşıran kadın sağlığına kavuştu! Doktorların kullandığı yöntem hapşırık nöbetine son verdiBatman'da aralıksız hapşıran, tedavisi için Ankara'ya sevk edilen 2 çocuk annesi Benazir Aydın (24), sağlığına kavuştu.
22.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdi
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdiAdana'da düzenlenen ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası' sona erdi.
16.10.2024Adana
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadırİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Malatya merkezli deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirtti.
16.10.2024Gündem
Malatya'da deprem! 5 ilde okullar tatil edildi
Malatya'da deprem! 5 ilde okullar tatil edildiMalatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem sebebiyle Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Batman ve Elazığ'da okullar tatil edildi.
16.10.2024Gündem
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildiAFAD'dan gelen son dakika haberine göre Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin 6,5 km derinlikte ve 6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i telefonla arayarak, 5,9 büyüklüğündeki depremle ilgili son durum hakkında bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da yaptığı açıklamada, 187 kişinin depremden etkilendiğini, 43 kişinin de tedavi altında olduğunu söyledi.
16.10.2024Gündem
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'ndak, 3. tur kuralarını gerçekleştirdi. Öte yandan geçmiş yılların aksine bu yıl eleme müsabakalarının seribaşı takımların sahasında oynanması kuralı kaldırıldı.
15.10.2024Süper Lig
Bölücü terör örgütü üyesi 269 şüpheli gözaltına alındı
Bölücü terör örgütü üyesi 269 şüpheli gözaltına alındıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır’da yaşanan kışkırtıcı, terör propagandası yapılmaya çalışılan ve şiddeti öven sahnelere kesinlikle müsamaha göstermeyiz" dedi.
15.10.2024Gündem
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2024Gündem
7 ilden 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı
7 ilden 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldıCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, TBMM'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın, siyasi partilere, milletvekillerine ve Meclis çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.
9.10.2024Gündem
Fedakar öğretmenler köy köy dolaşıyor
Fedakar öğretmenler köy köy dolaşıyorBatman'ın Sason ilçesinde bulunan 3 bin rakımlı Mereto Dağı eteklerindeki Kınalı İlk ve Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, köyleri dolaşarak öğrenci ve velileri ile görüşmeler sağlayarak öğrencilerinin okula devamını sağlıyor.
8.10.2024Gündem
Hasankeyf'te 1600 yıllık askeri yapının kalıntılarına ulaşıldı
Hasankeyf'te 1600 yıllık askeri yapının kalıntılarına ulaşıldıBatman'ın Hasankeyf ilçesinde yürütülen arkeolojik kazı çalışmalarında Roma dönemine ait 1600 yıllık askeri yapı kalıntısı ortaya çıkarıldı.
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğal gaza yılbaşına kadar zam yok
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğal gaza yılbaşına kadar zam yokEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, yılbaşına kadar elektrik ve doğal gaza zam olmayacağını açıkladı.
8.10.2024Ekonomi
Batman'da yangın merdiveninde yangın çıktı
Batman'da yangın merdiveninde yangın çıktıBatman merkezdeki bir toplu konutun 6. katında yangın merdiveninde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay sırasında bina sakinleri panik yaşadı.
19 ilde “Siberağ-9” operasyonları: 115 şüpheli yakalandı
19 ilde “Siberağ-9” operasyonları: 115 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde yasa dışı bahis, çevrimiçi çocuk müstehcenliği, ödeme sistemleri ve bilişim suçlarına yönelik son 4 gün içinde düzenlenen “Siberağ-9” operasyonlarında 115 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
4.10.2024Gündem
Batman’da yüzlerce yavrusunu sırtında taşıyan örümcek görüldü
Batman’da yüzlerce yavrusunu sırtında taşıyan örümcek görüldüBatman’ın Kozluk ilçesinde, yüzlerce yavruyu sırtında taşıyan örümcek görüldü. Bir vatandaş tarafından doğada rastlanılan örümceğin Sarı Ömer örümceği olduğu belirtildi.
3.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 milyondan fazla uyuşturucu ele geçirildi, 644 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 milyondan fazla uyuşturucu ele geçirildi, 644 zehir taciri yakalandı51 ilde düzenlenen “Narkoçelik-41” operasyonlarında 967 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 857 bin 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 644 şüpheli ise yakalandı.
3.10.2024Gündem
İki gündür aralıksız hapşırıyor: Nedeni henüz belirlenemedi
İki gündür aralıksız hapşırıyor: Nedeni henüz belirlenemediBatman'da 2 çocuk annesi Benazir Aydın (24), 18 Eylül'de beri aralıksız hapşırıyor. Hapşırık nöbetinin nedeni henüz belirlenemezken, Aydın hastanede tedavi görüyor.
1.10.2024Gündem
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyor
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyorSon dakika uyarıları AKOM ve Meteoroloji'den geldi. AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda megakent için saat verilerek sağanak yağışın il genelinde etkili olacağı ve Cumartesi günü akşam saatlerine kadar görüleceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne, Kırklareli hariç), İç Ege, Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Sinop çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzeykesimleri, Kastamonu kıyıları ile Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuzey yönlerden 40-60 km/saat) kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise hava durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede gelecek hafta için tahminini paylaştı.
20.09.2024Gündem
Batman'da cevizli sucuk ailelerin geçim kaynağı oluyor!
Batman'da cevizli sucuk ailelerin geçim kaynağı oluyor!Batman'ın cevizi ile meşhur Sason ilçesinde Ekim ayı ile birlikte mesaisi başlayan cevizli sucuk, ilçede yüzlerce aileye geçim kapısı oldu.
17.09.2024Gündem
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı24 ilde siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı.
16.09.2024Gündem
Narin'in babası Arif Güran CNN Türk'e konuştu: Nevzat Bahtiyar'ın 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorum
Narin'in babası Arif Güran CNN Türk'e konuştu: Nevzat Bahtiyar'ın 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorumDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın babası Arif Güran CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Öte yandan Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında ‘suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi gözaltına alındı. Ayrıca soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve yeniden gözaltına alınan 15 yaşındaki şüpheli tutuklandı.
13.09.2024Gündem
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandı
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 50 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen “Narkoçelik-38” operasyonlarında 316 şüphelinin yakalandığını ve 580 kilogram uyuşturucu madde ile 121 bin 970 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
12.09.2024Gündem
12 ilde terör operasyonu: 33 gözaltı
12 ilde terör operasyonu: 33 gözaltıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde bölücü terör örgütüne düzenlenen "Gürz-13" operasyonunda 33 kişinin yakalandığını açıkladı.
9.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.