Korkutan Yangın

Korkutan Yangın

Son dakika Korkutan yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkutan yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkutan yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 560 korkutan yangın haberi bulunmuştur. Tüm korkutan yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Şişli'de korkutan yangın! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İstanbul Şişli'de korkutan yangın! Çok sayıda ölü ve yaralı var İstanbul Şişli'de 13 katlı bir binan en alt katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
2.04.2024 Vatan TV
Gebze'de korkutan yangın! Ekipler müdahale ediyor
Gebze'de korkutan yangın! Ekipler müdahale ediyor Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir işyerinde yangın çıktı. Alevler işyerini kaplarken, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
31.03.2024 Gündem
Ortaköy'de korkutan yangın!
Ortaköy'de korkutan yangın! Ortaköy'de bir restoranın çatısında yangın çıktı. Yangın boğazda birçok noktadan görülürken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
9.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı Küçükçekmece'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Mahalleli panikle sokağa çıkarken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
İstanbul'da korkutan yangın! Kağıt deposu alev aldı
İstanbul'da korkutan yangın! Kağıt deposu alev aldı Sarıyer’de toplanan hurda kağıtların saklandığı depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, orman içinde bulunan depodaki yangını ormana sıçramadan kontrol altına aldı.
15.10.2023 Yaşam
Uşak'ta iplik fabrikasında korkutan yangın! 2 saat sürdü
Uşak'ta iplik fabrikasında korkutan yangın! 2 saat sürdü Uşak'ta bir iplik fabrikasında çıkan yangın ekiplerin çalışmasıyla 2 saatte kontrol altına alındı.
2.10.2023 Yaşam
Kapalıçarşı’da korkutan yangın
Kapalıçarşı’da korkutan yangın İstanbul'da Kapalıçarşı’nın çatı kısmında yangın çıktı. Yangın birçok farklı ilçeden sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İstanbul Valisi Gül, " Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir." açıklamasını yaptı.
16.09.2023 Gündem
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak Fas'ın Marakeş kentinde meydana gelen 7 şiddetindeki deprem nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Kasablanka ve Marakeş'e gidecek yolcuların rezervasyon değişikliğini ücretsiz yapacakları açıkladı.
9.09.2023 Yaşam
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada Bursa’da iki grup genç arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı satırlı kavgaya dönüştü. Biri ağır, iki kişinin yaralandığı kavga kameraya yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Fatih'te tadilattaki otelde korkutan yangın! İşçiler mahsur kaldı
Fatih'te tadilattaki otelde korkutan yangın! İşçiler mahsur kaldı Fatih'te tadilat halindeki bir otelin depo kısmında çıkan yangında mahsur kalan 2 işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
9.09.2023 Yaşam
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Kaz Dağları'nda korkutan yangın! 2 saatte kontrol altına alındı
Kaz Dağları'nda korkutan yangın! 2 saatte kontrol altına alındı Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kaz Dağları'nda çıkan yangın, havadan ve karadan 2 saatlik müdahaleyle kontrol altına alındı.
22.08.2023 Gündem
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler her yeri sardı
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler her yeri sardı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir geri dönüşüm depolama tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında gökyüzünü kaplayan siyah duman şehrin her yerinden görünürken, yanan tesisin yanında bulunan doğal gaz dolum tesisine alevlerin sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti.
29.07.2023 Gündem
Bağcılar'da 5 katlı iş merkezinde korkutan yangın
Bağcılar'da 5 katlı iş merkezinde korkutan yangın İstanbul Bağcılar'da bir tekstil firmasına ait 5 katlı iş merkezinin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
12.06.2023 Gündem
İzmir’de yağ fabrikasında korkutan yangın
İzmir’de yağ fabrikasında korkutan yangın İzmir’in Aliağa ilçesinde bir yağ fabrikasında çıkan yangın, büyük paniğe neden olurken, yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.06.2023 Yaşam
Üsküdar'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Üsküdar'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Üsküdar Burhaniye’deki bir binanın çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı alev alev yanarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
23.02.2023 Yaşam
İstanbul'da AVM'de korkutan yangın
İstanbul'da AVM'de korkutan yangın İstanbul, Levent'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Çatı kısmında başlayan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
16.12.2022 Gündem
İstanbul'da AVM'de korkutan yangın! İlk görüntüler geldi
İstanbul'da AVM'de korkutan yangın! İlk görüntüler geldi İstanbul, Levent'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Çatı kısmında başlayan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahale etti. İtfaiye Daire Başkanı AVM'deki yangınla ilgili son bilgileri aktarırken, 'Şimdilik can kaybı ve yaralı yok.' dedi.
16.12.2022 Gündem
Sakarya’daki korkutan yangın havadan görüntülendi
Sakarya’daki korkutan yangın havadan görüntülendi Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sanayi sitesi içerisinde bulunan mobilya deposunda çıkan yangın havadan görüntülendi. Ekiplerin yaklaşık 2 saattir müdahale ettiği ve kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor.
10.12.2022 Gündem
Arnavutköy’de 3 katlı binada korkutan yangın
Arnavutköy’de 3 katlı binada korkutan yangın Arnavutköy’de 3 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangın korkuttu. Yangında evde bulunan vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.
3.12.2022 Yaşam
Hatay'da korkutan yangın! Ekipler seferber oldu
Hatay'da korkutan yangın! Ekipler seferber oldu Hatay'da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, diğer fabrikalara sıçramadan yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışması sonucu kontrol altına alındı.
11.11.2022 Yaşam
Bursa'da otelde korkutan yangın
Bursa'da otelde korkutan yangın Bursa'da, 4 yıldızlı otelin çatısında yangın çıktı. Otel hızla tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
6.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.