Konut Kampanyası

Konut Kampanyası

Son dakika konut kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konut kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konut kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 790 konut kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm konut kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düşük faizli konut kredisi müjdesi! Ev alacaklara güzel haber geldi
Düşük faizli konut kredisi müjdesi! Ev alacaklara güzel haber geldi Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Yeni konut kampanyası başlıyor. Yeni konut kampanyasında vatandaşlar uygun faiz oranlarıyla kredi verilmesi planlanıyor. Peki ev almak isteyen vatandaşı ilgilendiren faiz oranları hangi seviyede olacak? İşte ev almak isteyen herkesi kapsayan detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları...
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacak. Konutlar ve iş yerleri için peşinat yüzde 25 olurken vadeler de 72 aya kadar uzuyor.
2.12.2023 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak  Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve krediye erişim sorunu ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. Peki bugün gelinen noktada yeni bir ev için aylık hane geliri ne kadar olmalı? TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yaptığı araştırmada bu soruya yanıt verildi. İlan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni konutu satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin ila 373 bin TL arasında olmalı. Beklenen düşük faizli konut kampanyası başlarsa, hane geliri beklentisi 34 bin ila 143 bin TL bandına gerileyecek. Bugün Ankara’da merkez ilçelerde yeni bir konut almak için hanehalkı en düşük aylık gelir beklentisi 149 bin TL civarında. İzmir’de ise en ucuz 2+1 için aile gelirinin 80 bin ila 355 bin bandında olması gerekiyor.
26.10.2023 Ekonomi
Ev kredisi kampanyası başlıyor! İşte faiz oranı
Ev kredisi kampanyası başlıyor! İşte faiz oranı Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Yeni konut kampanyası başlıyor. Yeni konut kampanyasında vatandaşlar uygun faiz oranlarıyla kredi verilmesi planlanıyor. Peki ev almak isteyen vatandaşı ilgilendiren faiz oranları hangi seviyede olacak? İşte ev almak isteyen herkesi kapsayan detaylar...
6.10.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru şartları neler, THY konut başvurusu nasıl yapılır? Arnavutköy Yenişehir evleri başvuru ücreti ne kadar, Emlak Konut Arnavutköy projeleri  ödeme planı nasıl?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru şartları neler, THY konut başvurusu nasıl yapılır? Arnavutköy Yenişehir evleri başvuru ücreti ne kadar, Emlak Konut Arnavutköy projeleri ödeme planı nasıl? Emlak Konut THY Arnavutköy Yenişehir başvuru ücreti ve şartları, projenin duyurulmasının ardından sorgulanmaya başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle İstanbul'da yeni bir konut kampanyası daha başlattıklarını bildirdi. Emlak Konut ve THY işbirliği ile İstanbul Arnavutköy'de yapılacak projenin detayları netleşirken, vatandaşlar THY- Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir projesi başvuru şartları nelerdir, Emlak Konut Arnavutköy başvuru ücreti ne kadar? İstanbul THY Emlak Konut Yenişehir Evleri projesi başvurusu nasıl yapılır?
22.05.2023 Ekonomi
120 ay vade, 7.500 TL taksit! Yeni konut kampanyası: 1+1, 2+1 ve 3+1 daire, ödeme planı belli oldu
120 ay vade, 7.500 TL taksit! Yeni konut kampanyası: 1+1, 2+1 ve 3+1 daire, ödeme planı belli oldu İstanbul’da bir sosyal konut projesi daha başlıyor. THY ile Emlak Konut, Arnavutköy’de 13 bin bağımsız bölümün yer aldığı projeyi kura ile satışa sunuyor. Başvurular 2 Haziran’a kadar sürecek. Taksitler 7 bin 500 liradan başlayacak. İşte 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için ödeme planı...
20.05.2023 Ekonomi
TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Mağdur edilmeyecek
TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Mağdur edilmeyecek TOKİ, ilave konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan mülkiyet ve planlama sorunlarından dolayı yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını ve vatandaşların mağdur edilmeyeceğini açıkladı.
29.04.2023 Ekonomi
TOKİ'den Tuzla'da inşa edilecek konutlar hakkında açıklama: Fiyatlara yansıtılmayacak
TOKİ'den Tuzla'da inşa edilecek konutlar hakkında açıklama: Fiyatlara yansıtılmayacak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında "Söz konusu alanlarda yaşanan mülkiyet ve palnlanma sorunlarından dolayı yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışları konut fiyatlarına yansıtılmayacak ve vatandaşlarımız mağdur edilemeyecektir" açıklamasını yaptı.
23.04.2023 Ekonomi
Bakan Soylu Kahramanmaraş'ta: 200 bin çadır sevk edildi
Bakan Soylu Kahramanmaraş'ta: 200 bin çadır sevk edildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ta önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, ''200 bin çadır sevk edildi. 1 yıl içinde deprem konutları tamamlanacak'' ifadelerini kullandı.
12.02.2023 Gündem
İkinci el konutlar için finansman kampanyası! Proje kimleri kapsayacak?
İkinci el konutlar için finansman kampanyası! Proje kimleri kapsayacak? 'Yeni Evim', 'İlk evim, İlk işyerim' ve 'İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim' kampanyalarından sonra İkinci el konutlarla ilgili destek paketi üzerindeki çalışma sürüyor. Öncelik ilk evini alacak vatandaşların olacak. Çalışmanın detaylarının bu ay içerisinde açıklanması bekleniyor.
4.02.2023 Ekonomi
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor?
Romanlara özel konut projesi! Romanlara konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Roman Buluşması'nda yaptığı açıklamada, 12 ilde Roman vatandaşlara özel sosyal konut projesi başlatacaklarını söyledi. Erdoğan, "Hedefimiz her Romana bir yuva. Sizlere uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Romanlara konut projesi” hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Romanlara özel konut projesi hangi illerde yapılacak, başvuru şartları açıklandı mı, Romanlara ev projesi başvurusu ne zaman başlıyor?
21.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir?
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir? Orta gelir konut kampanyasıyla ilgili detaylar Bakan Kurum ve Bakan Nebati tarafından açıklandı. İstanbul'da sıfır konuta en fazla 5 milyon TL kredi sağlanacak. Konut kampanyası için başvurular ise 16 Ocak’ta başlayacak. Kredi faiz oranı yüzde 0.69'dan başlayan oranlar olacak. Peşinat ise yüzde 10 olarak belirlendi. Peki, 0.69 konut kredisi şartları nelerdir, orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? Orta gelirli konut kredisi faiz oranı ve vade sayısı ne kadar?
18.01.2023 Ekonomi
0.69 kredi hesaplama! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?
0.69 kredi hesaplama! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? 0.69 konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar, yeni evim konut kampanyası başvurularının başlamasıyla arttı. Konut kredisi kampanyasına başvuru yapacaklar Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank konut kredisi nasıl hesaplanır? sorusuna yanıt arıyor.
16.01.2023 Ekonomi
'Yeni Evim’ kampanyasında bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! Bakanlıktan açıklama geldi
'Yeni Evim’ kampanyasında bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! Bakanlıktan açıklama geldi Orta gelirliye konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ‘Yeni Evim’ modeli ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Sıfır konutlarda faizi yüzde 0.69’a kadar indirip vadeyi 15 yıla uzatan ve ilk kez taksitlere 3 yıl destek sunulan ‘Yeni Evim’ modeli bugün başladı. Bugünden itibaren dairesini bulup bankalara başvuranlar kampanya şartlarından yararlanabilecek. Peki süreç nasıl işleyecek, taksitlere nasıl destek verilecek, taksitlerde gelirin yüzde 40’ı ne anlama geliyor? Merak edilenleri yanıtladık.
16.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor! İşte kredi ve ödeme detayları ortaya çıktı
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor! İşte kredi ve ödeme detayları ortaya çıktı Orta gelirliye konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ‘Yeni Evim’ modeli ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Sıfır konutlarda faizi yüzde 0.69’a kadar indirip vadeyi 15 yıla uzatan ve ilk kez taksitlere 3 yıl destek sunulan ‘Yeni Evim’ modeli bugün başladı. Bugünden itibaren dairesini bulup bankalara başvuranlar kampanya şartlarından yararlanabilecek. Peki süreç nasıl işleyecek, taksitlere nasıl destek verilecek, taksitlerde gelirin yüzde 40’ı ne anlama geliyor? Merak edilenleri yanıtladık.
16.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu Orta gelirliye yönelik düzenlenen Yeni Evim kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin tüm verilerin ellerinde bulunduğunu ve fırsatçıların radarlarında olduğunu dile getirdi. İkinci el konutların ise bu kampanyaya dahil olmayacağını belirten Nebati, bankalarla görüşerek yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Nebati, "son noktaya geldiğimizde belirlenen faiz oranlarıyla ikinci el konut konusuna girilebilir" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
2023 İkinci el konut kredisi faiz oranları açıklandı mı, kampanya ne zaman? İkinci el konut kredisi şartları neler, faiz oranları düşecek mi, başvurular başladı mı?
2023 İkinci el konut kredisi faiz oranları açıklandı mı, kampanya ne zaman? İkinci el konut kredisi şartları neler, faiz oranları düşecek mi, başvurular başladı mı? İkinci el konut kredisi ile ilgili aramalar Orta Gelirliye Konut Kredisi kampanyasının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından duyurulmasının ardından arttı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum vatandaşlara yeni konut projesi sinyali vererek, "İkinci el konutları vatandaşlarımızın alabilmesi için de çalışmalar yapacağız." açıklamasında da bulundu. Peki, ikinci el konut kredisi başladı mı, ne zaman? 2. El konut kredisi faiz oranları ne, düşecek mi, ödeme planı nasıl olacak?
11.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Gölbaşı TOKİ Kura Çekimi"ne katıldı. Bakan Kurum "TOKİ Başkanlığımızdan ev alan kardeşlerimiz bu haberi sabırsızlıkla bekliyor. TOKİ memur maaş zammına göre artış yapıyordu. Bu yıl memur maaş zammı yüzde 30 oldu. TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk. Vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk' dedi. Öte yandan Bakan Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali!
İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali! Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası “Yeni Evim” 16 Ocak’tan itibaren devreye girecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelirlilere yönelik oluşturulan 'Yeni Evim' konut kampanyası akabinde ikinci el konutlarla da ilgili çalışmalar yapılabileceğini söyledi. Konuya ilişkin değerlendirme geldi.
9.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası! Müjdeli haberi verdi, işte taksit ve ödeme planı
Yeni konut kampanyası! Müjdeli haberi verdi, işte taksit ve ödeme planı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut kampanyası olan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının ardından Türkiye'nin gözü bu kez Orta Gelirliye Konut Kampanyası'na çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detaylarını açıklamıştı. Bakan Kurum dün yani konut müjdesini milyonlara açıkladı. İşte 15 Soru 15 Cevapla “Yeni Evim” kampanyasının merak edilenleri ve taksit, ödeme planı...
7.01.2023 Ekonomi
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Bakanlık ise ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.
5.01.2023 Ekonomi
Yeni evim projesi ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? Başvuru şartları ve örnek ödeme planı!
Yeni evim projesi ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? Başvuru şartları ve örnek ödeme planı! İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasına yönelik çekilişler devam ederken Orta Gelirliye Konut Kampanyası başlatıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detaylarını açıkladı. Peki, Yeni Evim kampanyasında ödeme planı nasıl olacak, yeni evim projesinde kredi hangi bankalardan alınacak? İşte Yeni evim projesi ödeme planı…
5.01.2023 Ekonomi
Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır?
Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır? Orta Gelirli Konut kredisi faiz oranları açıklanınca, konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar da arttı. Orta Gelir Grubuna yönelik yapılacak olan konutların detayları Bakan Nebati ve Bakan Kurum tarafından açıklandı. Bakan Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi. Peki, Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?
5.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.