Kepek

Kepek

Son dakika kepek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kepek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kepek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepek gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 kepek haberi bulunmuştur. Tüm kepek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Egzama, kaşıntı tek damlada bitiyor: Bu yöntem saç derisine iyi geliyor!
Egzama, kaşıntı tek damlada bitiyor: Bu yöntem saç derisine iyi geliyor! Günümüzde saç derisinde yaşanan egzama, kepek ve kaşıntı problemleri sıklıkla yaşanıyır. Rahatsızlık veren bu olay gündelik yaşamı da olumsuz etkiliyor. Ancak sadece bir damlada egzama ve kaşıntıyı bitiren bir yöntem var. Haberimizde inceledik.
23.02.2024 Yaşam
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Karbonhidrat, hem canlıların yapısına katılan hem de enerji veren bileşenlerdir. Doğada bulundukları gibi vücudun ana enerji kaynağı olarak da bilinirler.
26.01.2024 Yaşam
Çinko İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Çinko Barındıran Gıdalar Listesi...
Çinko İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Çinko Barındıran Gıdalar Listesi... Sorunsuz ve sağlıklı bir yaşam için vitaminlerin ve minerallerin vücutta yeteri kadar olması gerekir. Çinko dışarıdan karşılanması gereken bir mineraldir ve bağışıklık sistemi üzerinde de oldukça etkilidir.
24.01.2024 Sağlık
Kepek Nasıl Geçer? Kepek Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kepek Nasıl Geçer? Kepek Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kepek, kaşıntı ve kafa derisinde görülen deri dökülmesiyle birlikte kendini gösteren bir cilt rahatsızlığı olarak bilinir. Bulaşıcı değildir ancak tedavi edildiği takdirde dahi arada sırada tekrarlanabilen bir hastalıktır.
4.01.2024 Sağlık
Lavaş Kaç Kalori? Lavaş Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Lavaş Kaç Kalori? Lavaş Besin Değerleri Ve Kalorisi... Lavaş, undan yapılan bir ekmek türü olduğundan diyetlerde ekmek yerine tüketilebilir. 100 gram lavaşın toplam kalorisi 284 kaloridir.
18.12.2023 Sağlık
Çeyrek Ekmek Kaç Kalori? Çeyrek Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Çeyrek Ekmek Kaç Kalori? Çeyrek Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ekmek, kilo alımına neden olan besinlerden biridir. İçerisinde bulunan un ve şeker miktarı ile beraber vücutta yağlanma problemleri başlamaktadır. Çeyrek ekmek tüketimi de bu durumların yaşanmasına neden olan besinler arasına girmektedir. Beyaz ekmek yüksek oranda karbonhidrat içermektedir. 
16.12.2023 Sağlık
Bu hata saç derisinde yaralara neden oluyor! Banyodan çıktığınız anda kepek oluyorsa dikkat!
Bu hata saç derisinde yaralara neden oluyor! Banyodan çıktığınız anda kepek oluyorsa dikkat! Pek çok kez nedenleri değişse de saç derisinde kepeklenme olabiliyor. Ancak banyodan çıktıktan sonra bile görünmesine neden olan etken nedir? Saçlarınızı düzenli olarak yıkamanıza rağmen kepekleri hala görüyorsanız birçok kişinin yaptığı bu hatayı siz de yapıyor olabilirsiniz. İşte detaylar...
16.12.2023 Yaşam
At kuyruğu yaparken saçınızdan olmayın! Bu yöntem yağlanma derdine son veriyor
At kuyruğu yaparken saçınızdan olmayın! Bu yöntem yağlanma derdine son veriyor Saç derisinin nemli kalması için belli bir miktar yağ üretmesi kaçınılmazdır. Ancak yapılan birkaç basit hata kepek sorunlarından tutun da saç derisi rahatsızlıklarına neden olur. Tahriş olmuş ve hızla yağlanan saçlardan korunmanın çözümü var. İşte farkında olmadan yapılan ve saçın hızla yağlanmasına neden olan hatalar ve çözüm önerileri...
19.09.2023 Gündem
Bu şampuanları sakın almayın! Kepek, kaşıntı, egzama en önemli nedeni
Bu şampuanları sakın almayın! Kepek, kaşıntı, egzama en önemli nedeni Sağlıklı saçlara sahip olabilmek için saçlarınızın temizliğini önemsemeniz gerekir. Saçın en temel bakımını saç temizliği oluşturuyor. Düzenli aralıklarla saç temizliği yapmak, saçınızın daha parlak görünmesine ve sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor.
14.08.2023 Sağlık
Saç dökülmesi problemi olanlar dikkat: Bir damlası bile yetiyor!
Saç dökülmesi problemi olanlar dikkat: Bir damlası bile yetiyor! Özellikle mevsim geçişlerinde en sık karşılaşılan sorunlardan biri de saç dökülmesidir. Saç dökülmesi, mevsimsel değişiklikler, stres, kansızlık, hormonsal hastalıklar, besinsel faktörler nedeniyle meydana gelebilir. Günde 50-100 tel saç dökülmesi normal kabul edilir. Eğer bu durumdan şikayetçi iseniz saç derisini tedavi eden yağlardan destek alabilirsiniz. İşte o yağlar...
2.08.2023 Yaşam
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi
Ankara'da ekmek fiyatlarına zam geldi Ankara'da 200 gram ekmeğin fiyatı 20 Temmuz itibariyle 7 lira oldu.
20.07.2023 Ekonomi
Saç için 'mucize' yöntem! Gece uygulayın etkiyi ikiye katlayın
Saç için 'mucize' yöntem! Gece uygulayın etkiyi ikiye katlayın Saçlarda görülen kepek, kaşıntı ve egzama gibi problemler en çok yaşanan saç sorunlarının başında geliyor. Saç dökülmesi kadar sık görülen bu saç sorunu son derece rahatsız edici olabiliyor. Saç diplerinizde kaşıntı ya da egzama varsa bazı doğal yöntemlerle bunu hafifletebilirsiniz. Saç bakımı için kullanılan bu doğal yöntemler saç köklerine nem depoluyor. Saçları güçlendiriyor ve saç diplerinin kurumasını engelliyor. Düzenli kullanıldığında da saç diplerindeki kaşıntıyı yok ediyor.
17.07.2023 Sağlık
Gelincik Otu Nedir? Gelincik Otu Faydaları Nelerdir?
Gelincik Otu Nedir? Gelincik Otu Faydaları Nelerdir? Gelincik otu geçmişten günümüze kadar bilinen bir ottur. Kendisine has olan bir hüzünlü hikayesi vardır. Gelincik otu doğal ağrı kesici olarak bilinir ve günümüzde çoğu insan tarafından kullanılır. 
14.07.2023 Sağlık
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.
5.05.2023 Sağlık
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler...
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler... Doğal kozmetik ürünleri için de ham madde olarak kullanılan Bentonit, cilt yüzeyinde bulunan gözeneklere girerek, bakteri ve toksinleri yüzeye çıkartarak temizler. Peki, Bentonit nedir, içilir mi? Bentonit kili nedir, faydaları nelerdir, ne işe yarar?
18.11.2022 Sağlık
Tereyağı ile ilgili son dakika açıklaması! Marketten 70 liraya alıyorsanız...
Tereyağı ile ilgili son dakika açıklaması! Marketten 70 liraya alıyorsanız... Tereyağı üretimi ile ilgili açıklama geldi. Maliyetler artınca çok sayıda süt üreticisi ineklerini satmak zorunda kaldı. Bu nedenle süt fabrikaları olumsuz yönde etkilendi. Süt ürünlerine gelen zamların ardından çoğu kişi tereyağları marketlerde fiyatı ucuz diye alıyor ancak konu ile ilgili kritik bir uyarı yapıldı. Fiyatı ucuz olan tereyağlarının içinden patates çıkabileceğine dikkat çekildi. Tonya Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tekin Baki, reyonlarda 70-80 TL’ye satılan tereyağlarının gerçek olmasının mümkün olmadığını belirterek, "Vatandaşlar düşük fiyat görürseler uzak dursunlar. 70-80 TL’ye satılan tereyağları var. Mümkünatı yok. Olursa da içinde patates çıkar. Sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz” şeklinde konuştu.
3.06.2022 Ekonomi
Mevsim geçisinde beslenme nasıl olmalı? Hızlı kilo verme için yapılan diyetler zararlı mı?
Mevsim geçisinde beslenme nasıl olmalı? Hızlı kilo verme için yapılan diyetler zararlı mı? Kış boyunca vücutta oluşan depolama ihtiyacının artmasıyla birlikte metabolizmanın yavaşlaması ve depresif ruh hali ile birlikte aldığımız kilolardan kurtulup, ideal vücut dengemize kavuşmak için ideal dönemdeyiz. Hızlı kilo vermek için yapılan diyetlerin kalıcı hasar bırakabileceğini dikkat çeken Diyetisyen Benan Koç, beslenme ve diyet konusunda uyarılarda bulundu.
27.05.2022 Sağlık
'Ramazan'da dinlenen midenizi bayramda yanlış beslenerek yormayın'
'Ramazan'da dinlenen midenizi bayramda yanlış beslenerek yormayın' Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Yolcu, “Ramazan’da gün boyu aç kalmaya alışan midemizde sorun yaşanmaması için yemek miktarlarının azaltılıp, öğün sıklıklarının artırılması gerektiği unutulmamalıdır” dedi.
3.05.2022 Sağlık
Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?
Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? Türkiye Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Ankara’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye'de ekmeğin kilogram fiyatının en fazla 15 lira olduğunu söyledi. Peki, Ekmeğe zam geldi mi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu? Ankara halk ekmek fiyatları 2022!
15.03.2022 Ekonomi
Mucizevi bitki yeşil çayın saç sağlığına faydaları!
Mucizevi bitki yeşil çayın saç sağlığına faydaları! Antioksidanlar, vitaminler, enzimler, amino asitler bakımından oldukça zengin olan yeşil çayın mucizevi etkisi sadece vücut sağlığına değil saç sağlığı üzerinde de etkileyici bir rol oynuyor. Bu kapsamda Saç uzmanı Berkant Dural, yeşil çayın saç üzerindeki etkisi hakkında bilgi verdi ve saç ekimi operasyonu geçirecek olanlar için de uyarılarda bulundu.
4.03.2022 Sağlık
Ramazan'da protein ağırlıklı sporcu beslenmesi nasıl olmalı? Kilo almamak ve kas kaybetmemek için öneriler
Ramazan'da protein ağırlıklı sporcu beslenmesi nasıl olmalı? Kilo almamak ve kas kaybetmemek için öneriler Ramazan ayı tüm Müslüman aleminde olduğu gibi ülkemizde de büyük bir sevinçle karşılanır. Ramazan ayında oruç başta olmak üzere ibadetlerin ve iyi davranışların çoğaltıldığı bir aydır. Oruçlu olan kişiler sabah ezanı ile akşam ezanı arasında gün boyunca yemeyi içmeyi ibadetleri gereği terk eder. Oruç ibadeti ile tok olanın aç olanı anlaması, nefsini ve bedenini terbiye etmesi sağlanır. Ramazan'da protein ağırlıklı sporcu beslenmesi nasıl olmalı? Kilo almamak ve kas kaybetmemek için öneriler
1.04.2022 Ramazan
Soğuk hava bazı egzama türlerini tetikliyor
Soğuk hava bazı egzama türlerini tetikliyor Egzamada belirtiler ortaya çıktığı an şiddetlenmesini beklemeden tedaviye başlamanın ve tedbirleri bırakmamanın önemli olduğunu ifade eden Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ersoy Hazneci, derinin nemini korumanın egzamanın engellenmesinde çok etkili bir yöntem olduğunu söyledi.
15.02.2022 Sağlık
Kolesterolü düşürüyor, vücuttaki iltihabı söküp atıyor! Saç dökülmesine karşı çok etkili, suyunu içen...
Kolesterolü düşürüyor, vücuttaki iltihabı söküp atıyor! Saç dökülmesine karşı çok etkili, suyunu içen... Suyu doğal antibiyotik, vücuttaki iltihabı söküp atıyor. C, B6 vitaminleri, folik asit ve mineraller yönünden çok zengin, içeriğinde bol miktarda magnezyum, demir, krom ve fosfor bulunduruyor. Dolaşımı iyileştirerek sindirimi destekliyor, insülin içeren içeriyor. Sağlıklı bir bağırsak yapısına sahip olmayı kolaylaştırarak hazımsızlık, şişkinlik, ishal ve hatta kabızlık gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Suyu, saç uzamasını destekliyor, kepek sorununu ortadan kaldırıyor. Kolesterolü düşürmeye yardımcı oluyor, kalp sağlığını iyileştiriyor. Cilt için oldukça etkilidir, suyunu bal ile karıştırınca sivilce oluşumunu önlüyor. Kuersetin ve biyoflavonoidler sayesinde vücut direncini artırıyor, iltihabı azaltıyor, ağrıyla savaşıyor.
4.02.2022 Sağlık
Kilo alma diyeti nedir, nasıl yapılır? Kilo alma diyet listesi!
Kilo alma diyeti nedir, nasıl yapılır? Kilo alma diyet listesi! Birçok insan için kilo alma bir sorun iken bazı insanlar ise kilo alamamaktan şikayetçi olmaktadır. Kilo alamama problemi aynı zamanda kilo alma problemi kadar etkileyici ve insanın moralini bozucu bir rahatsızlıktır. Kilo alamama birden fazla nedene bağlı olabildiği gibi yapılan araştırmalar ile beraber uygulanan kilo alma diyetleri sayesinde çözümlenebilmektedir. Kilo alma diyeti nedir ve nasıl yapılır? İşte sağlıklı kilo almanın yolları…
19.01.2022 Sağlık
Göbek yağı nasıl eritilir? Göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek eritme diyet listesi!
Göbek yağı nasıl eritilir? Göbek eritmek için ne yapılmalı? Göbek eritme diyet listesi! Sağlık açısından da sağlığı olumsuz yönde etkileyen göbek etrafında yağlanma genellikle hareketsiz hayat ve yanlış beslenme ile ortaya çıkan bir durumdur. Bu bölgeden yağ kaybetmek zor olsa da, birkaç ipucuyla karın yağını azaltmak mümkün. Peki, Göbek eritme diyeti nedir ve nasıl yapılır? Göbek eritme diyeti listesinde neler bulunur? Göbek eritmek için ne yapılmalı? İşte göbek yağından kurtulmanın yolları…
13.01.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kepek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.