Ekmek Zammı

Ekmek Zammı

Son dakika ekmek zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 ekmek zammı haberi bulunmuştur. Tüm ekmek zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek zammı geri çekildi
Ekmek zammı geri çekildi Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, geçtiğimiz hafta ekmeğe uygulanan zam ile ilgili kamuoyunu bilgilendirici açıklama yaparak, “Komisyonda alınan karar gereği, ekmek fiyatının 5 TL olarak değil önceki fiyat olan 4 TL olarak belirlenmesi kararı alınmıştır” dedi.
15.01.2023 Ekonomi
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak?
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak? Son günlerde ekmek zammı ile ilgili tartışmalar gündemde. İstanbul’da ekmeğin 7.5 TL olacağı ile ilgili iddialar tepki çekti. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili iddialara yanıt verdi. Peki, Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam geldi mi, ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek zammı ile ilgili son durum…
9.11.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci'den 'tahıl koridoru' açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava vermek'
Bakan Kirişci'den 'tahıl koridoru' açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava vermek' Tahıl anlaşması ile ilgili Türkiye’nin aktif faaliyetleri devam ederken flaş bir açıklama geldi. Tahıl Koridoru kapsamında Rusya’da alınacak buğdayın işlenerek az gelişmiş ülkelere gönderileceğini belirten Bakan Kirişci, “Bedelsiz buğdayı kendi fabrikalarımızda işledikten sonra biz en az gelişmiş ülkelere göndereceğiz. Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava aldığımız buğdayı, bulgur, un olarak bedava vermek” dedi.
9.11.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira...
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira... Ekmek fiyatları ile ilgili açıklama! İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, tüm Türkiye’de ekmeğin kilo fiyatının 20 TL’yi geçmeyeceğini söyledi.
25.06.2022 Ekonomi
İstanbul ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi?
İstanbul ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi? İstanbul’da bazı fırıncıların ekmeği 5 liraya çıkardığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. İddialar üzerine Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek zammı ile ilgili açıklama yaptı. Peki, İstanbul’da ekmeğe zam mı gelecek? İstanbul ekmek fiyatı ne kadar? Ekmek 5 lira mı oldu? Ekmeğe zam var mı? İşte Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı’dan zam açıklaması!
21.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama! '210 gram ekmek 3 TL'
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama! '210 gram ekmek 3 TL' Ekmeğe zam yapıldığına dair ileri sürülen iddialar ile ilgili yeni açıklama geldi. İstanbul’da ekmek fiyatının bazı fırınlarda 5 lira olduğu açıklanmıştı. İTO'dan ekmek zammı ile ilgili açıklama geldi. İTO Başkanı Avdagiç, "İstanbul'da İTO’ya bağlı fırınlarda 210 gram ekmeğin satış fiyatı halen 3 TL'dir" açıklamasını yaptı.
21.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022! Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel ekmek fiyatları...
Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022! Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel ekmek fiyatları... Uluslararası Un Sanayicileri ve Hububatçılar Birliği Avrasya Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, un fiyatları üzerindeki TMO'nun sınırlamasının yarından itibaren kalkacağını ve çuvalı 260 TL olan unun artık mevcut piyasa fiyatları göz önüne bulundurulduğunda kaba bir hesapla 400 TL civarında satılacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından “Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022…
1.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına gayriresmi zam! Onay beklemeden fiyatları artırdılar
Ekmek fiyatlarına gayriresmi zam! Onay beklemeden fiyatları artırdılar Ekmek fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ekmeğe yeni zam yapıldı. Fırıncılar maliyetlerini gerekçe göstererek ekmeğe zam yapılmasını istedi. Ancak henüz onay gelmeden fiyat artışlarına da başladı. Bazı ilçelerde ekmeğin fiyatı 4 buçuk liraya kadar çıktı
24.05.2022 Ekonomi
Ekmeğe yüzde 20 zam! Fiyatlara yansıtılmaya başladı
Ekmeğe yüzde 20 zam! Fiyatlara yansıtılmaya başladı Samsun'da Ramazan ayında ekmeğe yüzde 20 zam yapılması vatandaşların tepkisine yol açtı.
26.04.2022 Ekonomi
Ekmek krizi büyüyor! Buğday fiyatları 1 haftada yüzde 40 arttı, 14 yılın rekorunu kırdı, yeni zam...
Ekmek krizi büyüyor! Buğday fiyatları 1 haftada yüzde 40 arttı, 14 yılın rekorunu kırdı, yeni zam... Ekmek fiyatlarına yeni zam mı geliyor? Gıda fiyatlarındaki artış vatandaşın alım gücünü zorluyor. Buğday fiyatlarındaki arış ekmeğe zam olarak yansıyacak mı? Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaş buğday piyasasında sert yükselişe neden oldu. Buğday fiyatları, 1959’dan sonra ilk kez haftalık bazda yüzde 40’ın üzerinde artarak 12 doları aştı. Fiyatların son 14 yılın zirvesine ulaşması sonrası en fazla buğday tüketen ülke olan Çin Tarım Bakanı gelişmeyi, “Tarihin en kötü dönemini yaşıyoruz” sözleriyle özetledi.
6.03.2022 Ekonomi
Ankara halk ekmek fiyatı 2022! Ankara’da halk ekmeğe zam mı geldi, halk ekmek Ankara’da kaç TL oldu?
Ankara halk ekmek fiyatı 2022! Ankara’da halk ekmeğe zam mı geldi, halk ekmek Ankara’da kaç TL oldu? Ankara halk ekmek fiyatı merak ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, halk ekmeğin yarından itibaren 2 liradan satılacağını duyurdu.
1.03.2022 Ekonomi
Ekmek kaç TL? Ekmek fiyatı İstanbul’da ne kadar 2022, ekmeğe zam geldi mi?
Ekmek kaç TL? Ekmek fiyatı İstanbul’da ne kadar 2022, ekmeğe zam geldi mi? Ekmek kaç TL, ekmeğe zam gelecek mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi dün 250 gramlık halk ekmeğin fiyatının 1,25 TL'den 2 TL’ye çıktığını açıklamıştı. İstanbul Fırıncılar Odası’nın ekmeğe zam talebi kabul edildi. 210 gram ekmek yüzde 31 zamla 3 TL’ye satılacak. Peki, ekmeğe zam mı geldi, şu an İstanbul’da ekmek ne kadar?
11.02.2022 Ekonomi
Ekmek 5 lira mı olacak? Fiyat artışı ile ilgili flaş açıklama
Ekmek 5 lira mı olacak? Fiyat artışı ile ilgili flaş açıklama Ekmeğe zam mı geliyor? Son dakika açıklaması yapıldı. Ekmek fiyatlarının 5 liraya çıkarılacağı yönündeki iddialara Fırıncılar Federasyonu'ndan yanıt geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ülke genelinde 200-210 gram ekmeğin 3 liradan satıldığını belirterek, "4 veya 5 lira gibi bir rakam söz konusu değildir" dedi.
31.01.2022 Ekonomi
Samsun'da ekmeğe yüzde 25 zam
Samsun'da ekmeğe yüzde 25 zam Samsun'da ekmek fiyatına yüzde 25 zam yapıldı. 2 TL'den satılan 200 gram ekmek, yeni tarifeyle birlikte 2,5 TL oldu. 23 Kasım 2021 tarihinde 2 TL’den satılan 230 gram ekmeğin gramı 30 gram düşürülmüş, 200 gramı 2 TL’den satılmaya başlanmıştı. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu ve Samsun Fırıncılar Odası tarafından yapılan son toplantıdan yeni bir zam kararı çıktı. Alınan karara göre Samsun’da 200 gram ekmeğin fiyatının 2,5 TL olması kararlaştırıldı.
21.01.2022 Ekonomi
Ekmek ne kadar? Ekmeğe zam mı gelecek? 2022 ekmek fiyatları ne kadar olacak?
Ekmek ne kadar? Ekmeğe zam mı gelecek? 2022 ekmek fiyatları ne kadar olacak? Elektrik, doğal gaz ve ulaşım zamlarının ardından buğday fiyatlarına gelen zam “Ekmek fiyatlarına zam gelir mi?” sorusunu akıllara getiriyordu. Ekmek fiyaları ile ilgili açıklama Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, fırıncıların işletme giderlerine elektrik ve doğal gazda yapılan zammın fiyatlara yansıyabileceğini söyledi. Peki, Ekmek ne kadar? Ekmeğe zam mı gelecek? 2022 ekmek fiyatları ne kadar olacak? İşte 2022 ekmek fiyatları ve ekmeğe yapılacak zam ile ilgili detaylar…
3.01.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı ile ilgili yeni açıklama! Zam mı geliyor?
Ekmek fiyatı ile ilgili yeni açıklama! Zam mı geliyor? Türkiye Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Elektrik, doğal gaz ve ulaşım zamlarının ardından, pek çok kişi, 'Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?' diye merak ediyordu. Ekmek zammı ile ilgili açıklama geldi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "İşletme giderlerimizde, elektrikte, doğal gazda zam var. Buna paralel olarak yine esnafımızın ayakta durabilmesi için ekmekte makul bir fiyat artışı mutlaka gündeme gelecektir ama bu demek değildir ki hemen ocak ayının içerisinde ekmek fiyatları ciddi anlamda artacak. Böyle bir algının kamuoyunda yer almasını doğru bulmuyoruz" dedi.
3.01.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar?
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar? Yaklaşık 1 ay önce ekmeğe zam yapılmış, kamuoyunda gündem olmuştu. Fırınlar, aradan 1 ay geçmesine rağmen zam üzerine zam yapmaya devam ediyor. Ekmeğe yapılan zammın gerekçesi ise geçen sene 106 liraya alınan unun bu sene 320 lira olması. Gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Peki, Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar? Normal ekmek kaç gram? İşte tüm detaylar…
11.12.2021 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama! 2,50 TL'ye çıkarılmıştı...
Ekmek fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama! 2,50 TL'ye çıkarılmıştı... Son dakika haberi... Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İzmir Ticaret Odası Meclisi'nce yapılan oylama sonucu 200 gram ekmeğin gramajı 230 grama, fiyatı da 2 TL'den 2,50 TL'ye çıkarıldı. İZTO'ya bağlı 450 kişilik fırıncı esnafı, yeni tarifeye geçerken, İzmir Fırıncılar Odası'na üye işletmelerde ise hala 200 gram ekmek 1,80 TL'den satılıyor. İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, "Bugün oda olarak kendi aramızda toplanacağız. Yapacağımız toplantının ardından komisyonun aldığı karara uyup uymayacağımız belli olacak" dedi.
25.11.2021 Ekonomi
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira...
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira... Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, ekmeğin ilçeden ilçeye değişerek 4-5 lira arasında satılacağını söyledi. İstanbul Ticaret Odası 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir ise son yapılan zammın yetersiz olduğunu belirterek ekmeğin 3 lira olması gerektiğini belirtti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasında bulundu.
23.11.2021 Ekonomi
Ekmek kaç TL, 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi 2021? Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı!
Ekmek kaç TL, 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi 2021? Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı! Türkiye Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar 2 hafta içerisinde unun çuvalının 200 TL'den 360 liraya kadar yükseldiğini mevcut durumda ekmeğin 3 - 4 TL'ye kadar zamlanması gerektiğini belirtirken, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’dan yazılı bir açıklama geldi. Peki, Ekmek kaç TL? Ekmek 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi?
23.11.2021 Ekonomi
Ekmek 5 lira olacak mı? Flaş zam açıklaması
Ekmek 5 lira olacak mı? Flaş zam açıklaması Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş zam açıklaması! Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Ekmek zammı ile ilgili flaş açıklama! İzmir, Ankara, İstanbul...
Ekmek zammı ile ilgili flaş açıklama! İzmir, Ankara, İstanbul... İstanbul ve Ankara'nın ardından İzmir'de de ekmek fiyatlarında artış talebi gündeme geldi. Ticaret Bakanlığı'nın onay vermesi halinde 230 gram ekmek İzmir'de 2,5 liradan satılacak. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, "Eğer bu fiyat artışını yapamazsak, istediğimiz kalitede ürün çıkaramayız. Çalıştırdığımız insanlara paralarını veremeyiz" dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Ekmeğe zam! 2.5 lira...
Ekmeğe zam! 2.5 lira... Ekmek fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da uzun süredir konuşulan ekmek zammı dün itibarıyla uygulanmaya başlandı. Ekmek artık her yerde 2,5 liraya satılıyor.
28.10.2021 Ekonomi
Denizli'de ekmeğe zam geldi! Yeni fiyatı...
Denizli'de ekmeğe zam geldi! Yeni fiyatı... Denizli'de, 1 lira 50 kuruştan satılan 200 gram ekmeğin fiyatı, 25 kuruş zam yapılarak 1 lira 75 kuruşa yükseltildi.
15.07.2021 Ekonomi
Zonguldak'ta ekmeğe zam geldi
Zonguldak'ta ekmeğe zam geldi Zonguldak'ta mahkeme kararıyla iptal edilen ekmek zammı, fırıncıların talebinin ardından tekrar uygulandı. Daha önce 1,5 TL’ye satılan ekmek, 200 gramdan 230 grama çıkarılarak 2 TL'den satışa sunuldu.
2.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.