Ekmek Fiyatları

Ekmek Fiyatları

Son dakika ekmek fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 ekmek fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm ekmek fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 6.50 TL’ye satılan ekmek, bu gün itibarıyla 5 TL’ye satılmaya başladı.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İzmit'te düzenlediği basın toplantısında ekmeğe zam geleceğine yönelik iddiaların doğru olmadığını belirtti. Balcı, "Hatırlayacak olursanız 2022 yılının Mart ayında, ekmeğin 7,5 lira olacağını, 2022 yılının Aralık ayında da 10 lira olacağını ifade ettiler. O zaman da söylemiştik. Bugün 2023 yılının temmuz ayındayız. Ekmeğin 210 gramı 7,5 lira, 200 gramı 7 lira" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
Türkiye'den kritik ziyaret! Şimşek ve Yılmaz bugün Katar'a gidiyor
Türkiye'den kritik ziyaret! Şimşek ve Yılmaz bugün Katar'a gidiyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün Katar'a gidiyor.
8.07.2023 Gündem
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama!  İstanbul Valiliği duyurdu
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama!  İstanbul Valiliği duyurdu İstanbul Valiliği, ekmek fiyatlarına zam yapılmadığını açıkladı.
8.07.2023 Gündem
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Balcı, ekmek fiyatının 10 TL'ye çıktığı iddiasını yalanladı.
23.06.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam gelecek mi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam gelecek mi? Yetkili isim açıkladı Ekmek zammının şubat ayında görüşüleceği iddialarına Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı'dan yanıt geldi. Bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyen Balcı, "Görüşme de zam da yok" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Ekmek fiyatları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ekmeğe zam gelecek mi? Ocak ve şubat aylarına dilkkat çeken Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Ekonomi
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak?
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak? Son günlerde ekmek zammı ile ilgili tartışmalar gündemde. İstanbul’da ekmeğin 7.5 TL olacağı ile ilgili iddialar tepki çekti. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili iddialara yanıt verdi. Peki, Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam geldi mi, ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek zammı ile ilgili son durum…
9.11.2022 Ekonomi
Ekonomiye 232 milyon dolar katkı sağladı! Potasyum, magnezyum ve kalsiyum...
Ekonomiye 232 milyon dolar katkı sağladı! Potasyum, magnezyum ve kalsiyum... Enerjisi yüksek, potasyum, magnezyum ve kalsiyum bakımından çok zengin! Türkiye’nin önemli ihracat ürünlerinden olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan kuru incirde 2022 yılı ihracat rakamları 232 milyon dolara ulaştı.
7.08.2022 Ekonomi
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve...
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve... Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika kararı! ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ ile ilgili kritik uyarı geldi. Tamamen zorunlu, fiyatlar değiş, yeni ücretler tek tek açıklandı. Son dönemde sigortacıların maliyeti gerekçe gösterip poliçe kesimini zorlaştırdığıyla ilgili şikayetler artmış, düzenleyici kurumdan da bu konuda uyarılar gelmişti. Şubat 2022 itibarıyla artış katsayısı, yüzde 1.50 olarak uygulanmaya başladı. Ayrıca 1 Şubat’ta tek seferlik yüzde 20 artış yapıldı. İşte tüm araç sahiplerini ilgilendiren trafik sigortasında güncel fiyatlar...
7.08.2022 Otomobil
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira...
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira... Bursa'da sezonu tarlada 3 liradan açan karpuzun fiyatı 80 kuruşa kadar düştü. Karpuzun kilosu pazarda ise 4-5 liradan satılıyor.
7.08.2022 Ekonomi
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu...
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu... Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hızlı ve konforlu yolculuk imkanının sağlanması hedeflenen Ankara-Delice Otoyolu ile "Köprülü Kavşak" projesi hayata geçiriliyor. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, proje sayesinde dini bayramlarda ve hafta sonu tatillerinde yaşanan trafik yoğunluğu sorununun çözüme kavuşacağını belirtti.
7.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı Ankara'nın ardından İstanbul ve İzmir'de Halk Ekmek'te fiyatlara zam geldi. 2 ildeki yetkililerden yapılan açıklamada, artan maliyetler gerekçesiyle fiyatlarda artış yapıldığı bildirildi.
7.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla...
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla... Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.08.2022 Ekonomi
Samsun'da ekmeğe zam! Bugünden itibaren 4 TL'ye satılıyor
Samsun'da ekmeğe zam! Bugünden itibaren 4 TL'ye satılıyor Samsun'da zamlı ekmek tarifesi bugün hayata geçti. Fırınlara giden vatandaşlar 200 gram ekmeği 4 TL’den almaya başladı.
30.07.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Ekmek fiyatları değişti. Zam geldi. Samsun'da ekmeğe yüzde 33,3 zam yapıldı. 3 TL olan 200 gram ekmek, 30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren 4 TL’den satılacak.
28.07.2022 Ekonomi
Fiyatlara zam geldi! Resmen değişti, 4 liradan satılacak
Fiyatlara zam geldi! Resmen değişti, 4 liradan satılacak Fiyatlarla ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Resmen değişti. Eskişehir ve İzmir'den sonra Denizli'de de artan maliyetleri gerekçe gösteren fırıncıların talebi üzerine ekmek fiyatı zamlandı. Yarından itibaren 200 gram ekmek 4 liradan satılacak. En son üç ay önce zam gören ekmeğin 210 gramı 3 liradan satılıyordu. İşte son dakika haberinin detayları...
29.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Birçok ilde fiyatlar değişti. Flaş kararı açıkladılar. Erzincan’da 210 gram ekmeğin fiyatı zamlanarak 4 TL oldu. Van’da ise 2 lira 50 kuruştan satılan 210 gram somun ekmeğin fiyatı 3 lira 50 kuruşa çıkarıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
26.06.2022 Ekonomi
Mama fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müdahale açıklaması
Mama fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müdahale açıklaması Geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te açıklamalarda bulunan Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, mama fiyatlarına müdahale yapıldığını açıklamıştı. Peki Rekabet Kurumu bu durum karşısında hangi adımı attı, vatandaşlar neler yapmalı? İşte cevabı...
26.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira...
Ekmek fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 20 lira... Ekmek fiyatları ile ilgili açıklama! İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, tüm Türkiye’de ekmeğin kilo fiyatının 20 TL’yi geçmeyeceğini söyledi.
25.06.2022 Ekonomi
Et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika! 2023'e kadar sürecek
Et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika! 2023'e kadar sürecek Et ve ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Et ve ekmek fiyatları için önemli gelişme. Et ve ekmek fiyatlarını dengelemek için regülasyon sürüyor. Sonbahardan bu yana uygun fiyat taahhüdü aldıkları un sanayicilerine piyasa fiyatının altında buğday sağladıklarını hatırlatan TMO Genel Müdürü Güldal, “Un regülasyonu Mayıs 2023’e kadar sürecek” dedi. Güldal, kanatlı, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın maliyetlerini azaltmak ve yem fiyatlarını dizginleyebilmek için “yem regülasyonunu” da yürüttüklerini bildirdi.
24.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi mi? 3 TL'nin üzerindeki satışlar...
Ekmek fiyatlarına zam geldi mi? 3 TL'nin üzerindeki satışlar... Ekmek fiyatları, bir süredir gündemin öne çıkan haber başlıkları arasında bulunuyor. İstanbul’da ekmek fiyatında tam bir karmaşa yaşanıyor. Fiyatı belirleyen komisyonun üyeleri İstanbul Fırıncılar Odası ve İstanbul Ticaret Odası ekmeğin 3 TL olduğunu söylüyor. Ancak birçok ilçede fiyat 4-5 TL’ye çıktı bile... Ticaret Bakanlığı denetime başladı, 3 TL’nin üzeri ekmek satan fırına ceza gelecek
23.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama! '210 gram ekmek 3 TL'
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama! '210 gram ekmek 3 TL' Ekmeğe zam yapıldığına dair ileri sürülen iddialar ile ilgili yeni açıklama geldi. İstanbul’da ekmek fiyatının bazı fırınlarda 5 lira olduğu açıklanmıştı. İTO'dan ekmek zammı ile ilgili açıklama geldi. İTO Başkanı Avdagiç, "İstanbul'da İTO’ya bağlı fırınlarda 210 gram ekmeğin satış fiyatı halen 3 TL'dir" açıklamasını yaptı.
21.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.