Ekmek

Ekmek

Son dakika ekmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.519 ekmek haberi bulunmuştur. Tüm ekmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Mide Bulantısı Nasıl Geçer? Mide Bulantısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Bulantısı Nasıl Geçer? Mide Bulantısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Mide bulantısı sorunu çeşitli durumlarda meydana gelmektedir. Hastalık ya da havasız ortam bu durumu en çok tetikleyen olaylardan biridir. Halsizlik ve baş dönmesi gibi etkilerinin de bulunması kişilerin kendilerini daha kötü hissetmelerine yol açmaktadır.
26.07.2024Sağlık
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!Yaz ayları ile birlikte pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen dondurma, besin değeri açısından oldukça zengin tatlı çeşitlerinden biri. Ancak uygun koşullarda üretilmediği ve saklanmadığı zaman dondurmada oluşan patojen bakteriler nedeniyle sağlığı tehdit edebiliyor. Dondurma tercih ederken dikkatli olunması konusunda uyaran . Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Betül Merd, dondurmanın nasıl tüketilmesi gerektiği anlattı ve evde yapılabilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Ekmek nasıl yapılır? Evde ekmek tarifi yapılışı
Ekmek nasıl yapılır? Evde ekmek tarifi yapılışıSokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde corona virüs nedeniyle dışarıdan ekmek almak istemeyenler internette sıklıkla evde yapılabilecek ekmek tarifleri arıyor. Peki, Evde ekmek nasıl yapılır? İşte evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz sade mayalı ekmek tarifi...
26.07.2024Gündem
Mercimek çorbası tarifi! Mercimek çorbası nasıl yapılır?
Mercimek çorbası tarifi! Mercimek çorbası nasıl yapılır?Türk Mutfağı’nda birbirinden farklı lezzetlere sahip pek çok çorba çeşitleri bulunuyor. Bunlardan birisi de mercimek çorbasıdır. Mercimek çorbası çorba çeşitleri arasında en çok tercih edilen ve mutfağın vazgeçilmez lezzetlerinden birisidir. Lezzetli olmasının yanı sıra sağladığı faydalar sebebiyle de çok sık tercih edilmektedir. Ayrıca iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan mercimek çorbası, oruç sonrası en çok tüketilen yemeklerden biri. Peki, Mercimek çorbası nasıl yapılır? Mercimek çorbası tarifi ve yapılışı...
26.07.2024Ramazan
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 26 Temmuz Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:SEYHAN NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİEmel EczanesiKüçüksaat Civarı Pazarlar Caddesi, Mesten Hamamı karşısı Pazarlar Caddesi, Seyhan / AdanaSeyhan0 (322) 352-10-22Park EczanesiKurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No:65/E Seyhan / Adana» Gülbahçesi Sitesi Groseri karşısıSeyhan0 (322) 453-13-35Doğumevi EczanesiYeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi No:83/A Seyhan / Adana» Doğumevi civarı, Mini Taksi ve BİM Market yanıSeyhan0 (322) 365-10-300 (322) 365-10-33Onur EczanesiDöşeme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:123 Seyhan / Adana» Acıbadem Hastanesi karşısı, Ortopedia Hastanesi karşısıSeyhan0 (322) 432-01-90Necef EczanesiYenibaraj Mahallesi, 68019 Sokak Sulular Apt...
26.07.2024Adana
Elazığ'da 60 derecede 'Ekmek' parası mesaisi
Elazığ'da 60 derecede 'Ekmek' parası mesaisiHava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Elazığ'da fırıncılar, 300 derecelik fırınlarda ekmek pişiriyor.
24.07.2024Gündem
Ekmek almaya giderken kanala düşen çocuğun ölümünde köpek saldırdığı iddiası
Ekmek almaya giderken kanala düşen çocuğun ölümünde köpek saldırdığı iddiasıAdana'da ekmek almaya giderken kanala düşerek hayatını kaybeden çocuğun son görüntüleri ortaya çıkarken, yakınları çocuğun köpeklerin kovalaması sonucunda kanala düşmüş olabileceğini iddia etti.
23.07.2024Adana
Önceki gün ekmek alamya diye evden çıkan çocuğun cesedi bulundu
Önceki gün ekmek alamya diye evden çıkan çocuğun cesedi bulunduAdana'da ekmek almak için dün sabah evinden çıkan ve bir daha dönmeyen 11 yaşındaki İbrahim Uğur'un, bugün sulama kanalında cansız bedeni bulundu.
22.07.2024Adana
Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adama dehşeti yaşattı!
Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adama dehşeti yaşattı!İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S., yol kenarındaki bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar'a tokat atıp, sopayla darbetti. O anlar bir işyerinin güvenlik kamera tarafından anbean görüntülenirken, jandarma tarafından gözaltına alınan Kemal S., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
17.07.2024Gündem
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındı
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındıAdana'da 11 yıl önce Zeynep Söğüt'ü boğarak öldürüp cesedini koydukları bavulu dereye attıkları iddiasıyla 3 sanığa verilen hapis cezaları, eksik kovuşturma yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Kararın ardından bugüne kadar cesedi bulunmayan Zeynep Söğüt davasında yargılamaya yeniden başlandı.
7.07.2024Adana
İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti! Vatandaşlar dehşet anını anlattı: Mahşer yeri gibiydi
İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti! Vatandaşlar dehşet anını anlattı: Mahşer yeri gibiydiİzmir'in Torbalı ilçesinde dün meydana gelen ve 5 kişinin ölümü 63 kişinin de yaralanmasına neden olan patlama sırasında evlerinde ya da olay yakınında bulunan vatandaşlar, yaşadıklarını anlattı. Patlama anında 7 yaşındaki oğluyla evde olan Ayşe Çiftçi de basınçla ayaklarının yerden kesildiğini ve camlarının patladığını anlatarak "Olaydan sonra oğlum şoka girdi. Arkadaşlar geldi çıkardılar bizi evden. Aşağıya indiğimizde mahşer yeri gibiydi. Oğlumu, gözlerini kapatarak çıkardım. İnşallah yaralarımızı saracağız. Oğlum çok etkilendi." dedi.
1.07.2024Gündem
Dükkanına saldıranları gözyaşları içinde anlattı! Görüntüyü yayanları mahkemeye verecekler
Dükkanına saldıranları gözyaşları içinde anlattı! Görüntüyü yayanları mahkemeye vereceklerAdana'da yaklaşık 15 kişilik grup tarafından dükkanına taş ve sopalarla saldırılan kadın, "3 çocuğum var ve ekmek parası kazanamıyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
28.06.2024Adana
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldü
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldüSadrazam Mehmet Paşa tarafından 1600’lü yılların başında inşa edilen çeşme ve namazgah yıllar içinde kaderine terk edildi. Tarihi yapının altında alüminyum doğrama ve oto lastik dükkanı da açıldı. Çevredekilerin sosyal medyadaki tepkileri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, yapıya monte edilmiş reklam panolarını ve eklentileri söktü. Özel mülk olan yapının kamulaştırılması gerektiğini söyleyen Arkeolog Ömer Faruk Yavaşçay, "Özel kişi maddi gelirin kaybolacağından dolayı oraya ya ödenmeyecek bir fiyat biçebiliyor ya da hiç satmayabiliyor. Kültür Bakanlığı satın alıp restore edebilir” dedi. Alüminyum doğrama dükkanının sahibi Enver Duman, "Biz burada tarihi dokuya zarar verecek bir şey yapmadık. Twitter'a düşmüş, belediyeden geldiler. Vergisini verdiğimiz tabelaları söktüler. 2018 yılından beri burada hizmet veriyoruz, daha öncesi de vardı" dedi.
27.06.2024Gündem
Ekmek fiyatlarına zam geldi: 220 gram 10 TL!
Ekmek fiyatlarına zam geldi: 220 gram 10 TL!Ekmek fiyatlarına zam yapıldığı açıklandı. İzmir'de 9 TL olan 220 gram ekmeğe zam yapıldı; 200 gram ekmeğin fiyatı 10 lira oldu.
27.06.2024Ekonomi
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
Edirne'de kavurucu sıcaklarda buğday hasadı mesaisi!
Edirne'de kavurucu sıcaklarda buğday hasadı mesaisi!Edirne'de buğday hasadının tamamlandığı tarlalarda, bu kez balya işçilerinin zorlu mesaisi başladı. Buğday saplarının 25 kiloluk balyalara dönüştürüldüğü tarlalarda işçiler, 35 ile 40 derece arasında seyreden kavurucu sıcakla da mücadele ederek, evlerine ekmek götürmeye çalışıyor.
24.06.2024Gündem
Gaziantep'in kadın pide ustası erkeklere taş çıkartıyor! Her gün bin 500 ekmek yaptık
Gaziantep'in kadın pide ustası erkeklere taş çıkartıyor! Her gün bin 500 ekmek yaptıkGaziantep'te yaşayan 37 yaşındaki Sevgi Keleş, depremde ihtiyaç sahiplerine ekmek yapıp dağıtmak için başladığı işine severek devam ediyor.
23.06.2024Gaziantep
Fırın ustalarından sıcağa buz küplü çözüm! "Soğuk su olmazsa biz çatlarız"
Fırın ustalarından sıcağa buz küplü çözüm! "Soğuk su olmazsa biz çatlarız"Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da fırında başında çalışan ekmek ustaları yoğun sıcak altında zorlu mesailerine devam ediyor.
24.06.2024Adana
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdi
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdiŞanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Sumaklı Mahallesi'nde saldırgan bir köpeğin kuduz olduğunun belirlenmesi üzerine bölge karantinaya alındı. Kuduz vakalarının bir türlü azalmaması ise vatandaşın tepkisine neden oldu.
21.06.2024Gündem
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldiİstanbul'da Halk Ekmek büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğin fiyatı, yapılan yüzde 60 zamla birlikte 5 liradan 8 liraya yükseldi. Büfelerde satılan diğer ürünlere de ortalama yüzde 60 oranında zam uygulandı.
20.06.2024Ekonomi
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyorTürkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
17.06.2024Adana
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 2 milyar 331 milyonluk ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 2 milyar 331 milyonluk cezaTicaret Bakanlığı, İç Ticaret birimlerinin denetleme çalışmaları kapsamında, 2 milyar 331 milyon 949 bin 069 Türk Lirası idari para cezası uyguladı.
14.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.