Antep

Antep

Son dakika antep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antep gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.684 antep haberi bulunmuştur. Tüm antep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi...
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi... Lityum bir alkali metaldir ve suda doğal olarak bilinir. Ruh sağlığı üzerinde etkili olan lityum kalp sağlığına da iyi gelir.
30.01.2024 Yaşam
Omega 6 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Omega 6 Barındıran Gıdalar Listesi...
Omega 6 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Omega 6 Barındıran Gıdalar Listesi... Çoklu doymamış yağ asitlerinden biri olan omega 6 vücut tarafından üretilmediği için besinler yolu ile alınmalıdır. Özellikle kalp sağlığının korunması için omega 6 içeren besinlerin düzenli şekilde tüketilmesi gerekir.
25.01.2024 Sağlık
Çinko İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Çinko Barındıran Gıdalar Listesi...
Çinko İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Çinko Barındıran Gıdalar Listesi... Sorunsuz ve sağlıklı bir yaşam için vitaminlerin ve minerallerin vücutta yeteri kadar olması gerekir. Çinko dışarıdan karşılanması gereken bir mineraldir ve bağışıklık sistemi üzerinde de oldukça etkilidir.
24.01.2024 Sağlık
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
B6 Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B6 Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
B6 Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B6 Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... B6 vitamini Piridoksin vitamini olarak da bilinir. B grubu vitaminlerinden birisidir. Dışarıdan alınabilen, vücutta depolanmayan ve enerji takviyesi olarak alınabilir. Işığa ve ısıya karşı hassas bir yapısı vardır. Herkes B6 vitaminini dışarıdan almalıdır özellikle sporcular tarafından etkin bir şekilde kullanılması önerilir.
16.01.2024 Sağlık
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi...
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi... Melatonin, biyoritim düzenleyici bir hormon olarak bilinmektedir. Genel olarak ise geceleri epifiz bezi tarafından salgılanmakta olan bir hormondur. Melatonin insan vücudunda doğal olarak bulunan bir hormondur. Vücutta uyku ve uyanıklık döngüsünü düzenleyici bir etkiye sahiptir. Melatonin, beynin hemen alt kısmında bulunan epifiz bezi tarafından salgılanan bir hormondur. 
13.01.2024 Sağlık
Demir İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Demir Barındıran Gıdalar Listesi...
Demir İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Demir Barındıran Gıdalar Listesi... Demir, vücut fonksiyonları için çok önemli ve hayati bir element olarak bilinir. Vücut; kas hücresi, kırmızı kan hücresi ve pek çok sayıda enzimi oluşturmak için demire gereksinim duyar. Demir, vücutta üretilmez. Sadece besinler tarafından temin edilir.
12.01.2024 Sağlık
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi...
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi... Sağlıklı beslenme ve diyet söz konusu olduğunda önemli olan beslenme listesinde bulunan yağın türüdür. Yeni yapılan araştırmalar az yağlı diyetler yerine sağlıklı yağlardan zengin beslenme listelerinin uygulanmasını tavsiye etmektedir.
3.01.2024 Sağlık
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek!
Bakan Tunç açıkladı: 19 bin kişi cezaevine geri dönecek! Koronavirüs salgını döneminde açık cezaevinden çıkan hükümlülerle ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yaptı.
28.07.2023 Gündem
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu!
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu! Türk seri katiller arasında önemli bir yeri vardır Antepli Abdullah Dayı'nın. Nam-ı diğer Antep Canavarı... İşlediği cinayetler, 38 farklı cezaavinde 300'den fazla yaralamayla Abdullah Palaz film kahramanlarına da ilham kaynağı oldu. Peki Antepli seri katil Abdullah Palaz'ın hayatı nasıldı?
25.07.2023 Gündem
Potasyum deposu besin o kişiler için kabusa dönüşüyor! Nefes darlığı ve tansiyon düşüklüğü sonrası bayılma
Potasyum deposu besin o kişiler için kabusa dönüşüyor! Nefes darlığı ve tansiyon düşüklüğü sonrası bayılma Yüksek miktarda potasyum içeriyor, kan basıncını dengeliyor. Koruyucu antioksidan özelliklere sahiptir, gözleri korumada önemli bir rol oynuyor. Lif bakımından oldukça zengindir, kan şekerini dengeliyor. Yıllarca yanlış tüketmişiz ,faydasını ve lezzetini 5 katına çıkarıyor. Antep fıstığı sevenleri alerji konusunda uyaran Alerji ve İmmunoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuğba Songül Tat ise "Antep fıstığı tükettikten sonra kaşıntı, kabarıklık, nefes darlığı, ishal, tansiyon düşüklüğü hatta bayılma gibi bir şikayet varsa, mutlaka alerji hekimine başvurmalarını önermekteyiz" dedi.
23.07.2023 Sağlık
MasterChef All Star'da Jülyen doğrama tartışması kavgaya dönüştü! Tanya ve Mert'in arasına Eda girdi!
MasterChef All Star'da Jülyen doğrama tartışması kavgaya dönüştü! Tanya ve Mert'in arasına Eda girdi! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları sürüyor. 20 Temmuz MasterChef dokunulmazlık oyununda balkonda yer alan yarışmacıların aşağıya tavsiyeleri sürdü. Antep'in yöresel yemeği Doğrama tarifini yapmaya çalışan Tanya'ya Mert'ten "Jülyen" tavsiyesi gelince stüdyoda gergin anlar yaşandı.
20.07.2023 Televizyon
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir?
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir? Maraş otu özellikle Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta sıklıkla kullanılır. Bu ot halk arasında deli tütün ismi ile de bilir. Maaş otunun yaprakları toz haline getirilip bir miktar su, meşe, asma ya da ceviz külü ile yoğrulmasıyla elde edilen bir üründür.
6.07.2023 Sağlık
Bayramda kuru pastaya yoğun ilgi: Vatandaşların taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz
Bayramda kuru pastaya yoğun ilgi: Vatandaşların taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz Gaziantep’te kurban bayramının gelmesiyle birlikte pastanelerde kuru pastaya ilgi arttı.
27.06.2023 Ekonomi
MasterChef All Star Yuvalama tarifi nasıl yapılır? Antep'in zahmetli besini Yuvalama tadıyla yine gündemde!
MasterChef All Star Yuvalama tarifi nasıl yapılır? Antep'in zahmetli besini Yuvalama tadıyla yine gündemde! MasterChef All Star'da yuvalama tarifi yapıldı. Gaziantep'in en meşhur yemeklerinden olan ve Ramazan Bayram'larında yapılan yuvalama zamanla her iki bayramda da mutfakları süslemeye başladı. Yuvalama malzemeleri ve yapılış şekliyle ilginçtir. Her bir yuvarlamanın bir hikayesi ya da dedikodusu vardır. Peki Yuvalama nasıl yapılır? Yuvalama yapılış şekli...
25.06.2023 Sağlık
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira Dünya mutfakları listesinde başta gelen Gaziantep mutfağının en çok sevilen ve en önemli yemeklerinden olan 'yuvalama', görünümü nedeniyle aynı zamanda en çok kızdıran yemek oluyor. Yöre halkının yuvalama yemeğine 'çorba' diyenlere verdiği tepki film sahnelerinde de yer alıyor.
11.06.2023 Yaşam
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor!
Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı (Sezon finali): Ferit Tarık'ı vuruyor! Yalı Çapkını 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramzan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran ve Ferit Antep'e dönüyor. Abidin'in de artık kendisinden vazgeçtiği Ferit babası Orhan'a resti havaalanında çekti. "Sen daha oğlunu tanımamışsın, ben Seyran'dan ayrılmayacağım" diyen Ferit'i dedesi Halis Ağa hapsediyor. Ancak Yalı Çapkını sezon finalinde Ferit, Tarık'ı vuruyor.
5.06.2023 Televizyon
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
NOTAM nedir, NOTAM ilan edildi ne demek? Gaziantep Havalimanı tanımlanmayan cisim nedir, uçuşlar neden iptal edildi?
NOTAM nedir, NOTAM ilan edildi ne demek? Gaziantep Havalimanı tanımlanmayan cisim nedir, uçuşlar neden iptal edildi? NOTAM nedir, ne demek? Antep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görüldüğünün rapor edilmesi üzerine gece yarısından itibaren durdurulan uçuşlar, yaklaşık 12 saat sonra normale döndü. Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim nedeniyle uçuşların yapılamamasının ardından, NOTAM bildirisinin ne olduğu sorgulanmaya başlandı. NOTAM kelimesinin anlamı, sosyal medyada birçok kişi tarafından merak edildi. Peki, NOTAM nedir, ne demek?
20.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Antep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.