Gaziantep Haberleri

Gaziantep Haberleri

Son dakika gaziantep haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziantep haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziantep haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 gaziantep haberleri haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araçlar kara gömüldü, binlerce kişi mahsur kaldı! Gaziantep Valisi'nden flaş açıklama
Araçlar kara gömüldü, binlerce kişi mahsur kaldı! Gaziantep Valisi'nden flaş açıklama Gaziantep'te, dün başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Çok sayıda aracın kaydığı yollarda mahsur kalan binlerce kişi oldu. Kar kalınlığı 45-50 santimetreye ulaştı. Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda ulaşım sağlanamıyor. Gaziantep Valisi bölgede 2 bin 900 kişinin kurtarıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD'dan da bölge için önemli açıklama yapıldı.
19.01.2022 Gündem
Annesi emzirirken nefessiz kalan Mehmet Efe bebek öldü
Annesi emzirirken nefessiz kalan Mehmet Efe bebek öldü Gaziantep'te, annesi emzirdiği sırada sütün soluk borusunu tıkaması sonucu nefessiz kalan 11 aylık Mehmet Efe Kaymaz, hayatını kaybetti.
21.06.2021 Yaşam
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 31 şüpheli gözaltına alındı.
9.08.2020 Gündem
Gaziantep'te uçak seferleri iptal
Gaziantep'te uçak seferleri iptal Gaziantep'te etkili olan yoğun sis ve yağışlı hava, ulaşımı olumsuz etkiliyor.
19.12.2018 Gündem
Kilis yoluna yeni asfalt
Kilis yoluna yeni asfalt Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfaltı yeniliyor...
18.04.2016 Yaşam
Zeytinyağı sektörünün sorunları masaya yatırıldı
Zeytinyağı sektörünün sorunları masaya yatırıldı Zeytinyağı sektör temsilcileri Nizip Ticaret Odası'nda bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı...
16.03.2016 Yaşam
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor Oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için 4 gün boyunca sabahlara kadar ulaşılamayan köylere yardım taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde evine dönen Atacan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
19.02.2023 Magazin
Hangi illerde arama kurtarma bitti? Maraş depreminde arama kurtarma hangi illerde devam ediyor?
Hangi illerde arama kurtarma bitti? Maraş depreminde arama kurtarma hangi illerde devam ediyor? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ili etkiledi. Binlerce can kaybının yaşantığı felakette onbinlerce bina yıkıldı. Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya ve Diyarbakır'da etkili olan depremde arama kurtarma çalışmalarrı da devam ediyor. Peki hangi illerde arama kurtarma bitti, hangilerinde devam ediyor?
12.02.2023 Gündem
Yenidoğan bakım ünitesinde deprem paniği yaşandı, hemşireler hayatlarını böyle hiçe saydı
Yenidoğan bakım ünitesinde deprem paniği yaşandı, hemşireler hayatlarını böyle hiçe saydı Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep'te bir hastanede görev yapan hemşirelerin deprem anında yaşadıkları panik kameralara yansıdı. Prematüre ve hasta bebeklerin bulunduğu odaya koşan hemşireler, hayatlarını hiçe sayarak elleriyle bebek bulunan kuvözleri tuttu.
12.02.2023 Gündem
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Baba ve 2 oğlu 76 saat sonra kurtarıldı! İşte enkaz altında o anlar
Baba ve 2 oğlu 76 saat sonra kurtarıldı! İşte enkaz altında o anlar  Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem tüm yurdu acıya boğdu. Arama kurtarma ekipleri büyük bir özveriyle enkaz altında kalanları çıkarmaya çalışıyor. Tabur Ailesi'ni deprem Gaziantep'te uykularında yakalamıştı. Enkaz alında kalan baba ve iki oğlu 76 saat sonra enkazdan telefonları sayesinde kurtarıldılar. Tabur Ailesi, tedavilerinin ardından kendilerini kurtaran ekibin yanına gitti. Baba ve 2 oğlunun, enkaz altında cep telefonu ile kaydettikleri görüntülere ise Kanal D haber ekibi ulaştı.
11.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Hasan Sözbilir depremin nedenini açıkladı!
Prof. Dr. Hasan Sözbilir depremin nedenini açıkladı! İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, en az 5 fay segmentinin kırılarak büyük afete neden olduğu belirtip, "Bu faylar, tek başına kırılmış olsalardı bu kadar büyük deprem üretemeyeceklerdi ama birbirleri ile birleşerek kırıldıkları için depremin büyüklüğü ve yıkım derecesi artmış oldu" dedi.
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Sagal: Bu deprem 2010'da Şili'de yaşananlardan çok daha farklı
Sagal: Bu deprem 2010'da Şili'de yaşananlardan çok daha farklı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok bölgede hissedilen deprem futbol dünyasını da derinden etkilemişti. Süper Lig'de forma giyen futbolcular deprem anında yaşadıklarını anlattı.
9.02.2023 Futbol
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Lazar Markovic: Neler olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz
Lazar Markovic: Neler olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde hissedilen deprem faciasına dair bir açıklama da Lazar Markovic'ten geldi. Gaziantep FK forması giyen Sırp futbolcu yaşananları anlattı.
7.02.2023 Şampiy10
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazada 2 oğlunu kaybeden Gülten Erpek'in ifadeleri, soruşturma dosyasına girdi. İfadesinde, kazadan önce şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve perdeyi düzeltmek istediği sırada aracın kontrolünü kaybettiğini belirten Erpek, "Perdeyle çok uğraştı. Aşırı hızlı gittiğinden dolayı otobüsü toparlayamadı. Otobüs sonra benim olduğum koltuk tarafına, otobüsün sağ tarafına doğru devrildi" dedi.
1.10.2022 Gündem
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.