Gaziantep Haber

Gaziantep Haber

Son dakika Gaziantep haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gaziantep haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gaziantep haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.263 gaziantep haber haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep’te korkunç olay! Katliam yapıp, intihar etti; 6 ölü, 2 yaralı
Gaziantep’te korkunç olay! Katliam yapıp, intihar etti; 6 ölü, 2 yaralı Gaziantep’te, Suriye uyruklu Mustafa Hıdır, gün içerisinde tartıştığı 5 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra polis tarafından yakalanacağını anlayınca intihar etti.
16.06.2024 Gaziantep
Gaziantep'te bayram öncesi ele geçirildi! Tam 5 ton...
Gaziantep'te bayram öncesi ele geçirildi! Tam 5 ton...  Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinin denetimlerinde bayram öncesi piyasaya sürülmek istenen 5 ton 50 kilo tarihi geçmiş ve bozulmuş şekerleme ile kuruyemiş ele geçirildi. Ele geçirilen ürünler imha edilirken olayla ilgili şüpheliler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.
9.06.2024 Gaziantep
'Haydi Sofraya' projesiyle Gaziantep yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletiyor
'Haydi Sofraya' projesiyle Gaziantep yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletiyor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara uygun fiyata kaliteli yemek imkanı sunan "Haydi Sofraya" projesiyle kentteki hizmet noktalarını artırıyor. İlk olarak Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nin içinde hizmet vermeye başlayan bu proje, yoğun ilgi görüyor ve kısa sürede beş farklı noktada hizmet vermeye hazırlanıyor.
6.06.2024 Gaziantep
Gaziantep'te arpa ve buğday hasadı başladı
Gaziantep'te arpa ve buğday hasadı başladı Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde arpa ve buğday hasadı başladı. Biçerdöverlerin yoğun mesaiye başladığı ilçede Ziraat Odası Başkanı Bekir Sakar hasadın hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
6.06.2024 Gaziantep
Fırat'ın tarihi incisi Rumkale görenleri mest ediyor
Fırat'ın tarihi incisi Rumkale görenleri mest ediyor Türkiye'deki en önemli kaleler arasında bulanan Rumkale, Fırat nehri ve Merzimen çayının kesiştiği noktada yer alıyor. Muhteşem bir coğrafyanın tam ortasında konumlanan Rumkale'nin tarihi de binlerce yıl öncesine dayanıyor.
3.06.2024 Gaziantep
Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 822 şahıs yakalandı
Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 822 şahıs yakalandı Gaziantep’te Mayıs ayında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda 822 aranan şahıs yakalandı.
3.06.2024 Gaziantep
Gaziantep’te Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
Gaziantep’te Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı Gaziantep’in Nizip ilçesinde binlerce kişi, İsrail'in saldırıları altında zor günler geçiren Filistin ve Gazze halkı için 'Filistin'e Destek Meşale Yürüyüşü' etkinliği yaptı.
3.06.2024 Gaziantep
Gaziantep’te 382 bin 500 adet makaron ele geçirildi
Gaziantep’te 382 bin 500 adet makaron ele geçirildi Gaziantep’te polis ekipleri tarafından mayıs ayında yapılan kaçakçılık operasyonunda 382 bin 500 adet makaron ele geçirildi.
3.06.2024 Gaziantep
Gaziantep'te jandarma ekipleri depremzede öğrencileri okullarında ziyaret etti
Gaziantep'te jandarma ekipleri depremzede öğrencileri okullarında ziyaret etti Gaziantep'te jandarma ekipleri İslahiye ilçesindeki depremzede öğrencileri okullarında ziyaret ederek eğitim verdi.
3.06.2024 Gaziantep
GAÜN öğrencilerinden hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyareti
GAÜN öğrencilerinden hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyareti Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek moral verdi.
3.06.2024 Gaziantep
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu! Gaziantep'te seyir halindeyken kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarptıktan sonra savruldu. Feci kazada araçtan dışarı uçan sürücü hayatını kaybetti.
23.05.2024 Gündem
GTB’den belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti
GTB’den belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
20.05.2024 Gaziantep
Oğuzeli MYO öğrencilerine uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konferansı
Oğuzeli MYO öğrencilerine uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konferansı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli MYO Özel Güvenlik ve Koruma Programı tarafından Toplumsal Duyarlılık Projesi(TDP) kapsamında düzenlenen konferansta, Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele konusunda “Narkogençlik Eğitim Modülü” konferansı düzenlendi.
20.05.2024 Gaziantep
Gaziantep’te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje!
Gaziantep’te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje! Gaziantep’te kırsal alanda hayvancılıkla geçimini sağlayan ailelere, keçe yapımı öğretilerek hem küçükbaş hayvanlardan elde edilen yüne katma değer kazandırılıyor hem kadın çiftçilerin istihdam oranı artırılıyor hem de koyun ve keçi yünü yakımının önüne geçilerek çevreye verilen zarar engelleniyor.
20.05.2024 Gaziantep
Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı
Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı Gaziantep’te yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye otomobil çarptı. Yaralanan vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
20.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te silahlı kavga; 5 yaralı
Gaziantep'te silahlı kavga; 5 yaralı Gaziantep'te 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.
20.05.2024 Gaziantep
Tekvandoda Avrupa şampiyonu olan sporcunun hayali ailesine ev alabilmek
Tekvandoda Avrupa şampiyonu olan sporcunun hayali ailesine ev alabilmek Gaziantep’te, temizlik işçisi bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Furkan Ubeyde Çamoğlu, (18), yaşadığı imkansızlıklara rağmen başladığı tekvando sporunda, Avrupa şampiyonu oldu. 9 Mayıs'ta Sırbistan’da yapılan şampiyonada 54 kiloda altın madalya kazanan ve yeni hedefinin gelecek yıl yapılacak dünya şampiyonasında da aynı başarıyı göstermek olduğunu ifade eden Çamoğlu, "En büyük hayalim, dünya şampiyonu olunca elde edeceğim gelirle, aileme ev alabilmek" dedi.
20.05.2024 Gaziantep
Jandarmadan traktör sürücülerine güvenli tarım eğitimi
Jandarmadan traktör sürücülerine güvenli tarım eğitimi Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından traktör sürücülerine güvenli tarım eğitimi verildi.
20.05.2024 Gaziantep
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi
GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Amine Sena Aslan ve Dilek Kurt tarafından Kudüs Söyleşisi düzenlendi.
15.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar etti
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar etti Gaziantep'te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren yabancı uyruklu şahıs, 4 arkadaşını öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar etti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.
16.06.2024 Gaziantep
Umre’de rahatsızlanan vatandaş ambulans uçakla Gaziantep'e getirildi
Umre’de rahatsızlanan vatandaş ambulans uçakla Gaziantep'e getirildi Umre için gittiği Suudi Arabistan'da rahatsızlanan Türk vatandaşı, önceki gün sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla yurda getirildi.
15.05.2024 Gaziantep
Gazetevatan Gaziantep WhatsApp iletişim hattı açıldı
Gazetevatan Gaziantep WhatsApp iletişim hattı açıldı Gaziantep ile ilgili tüm gelişme ve haberleri takip ettiğiniz Gazetevatan Gaziantep'nin WhatsApp iletişim hattı açıldı. Bu numarayı telefonunuza kaydetmeyi unutmayın: 0534 260 84 01
15.05.2024 Gaziantep
Yavuzeli'nde yeni kaymakamlık binası hizmete açıldı
Yavuzeli'nde yeni kaymakamlık binası hizmete açıldı Yavuzeli ilçesinde, yeni yapılan kaymakamlık binası hizmete açıldı.
10.05.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.