Hüseyin Aydın

Hüseyin Aydın

Son dakika Hüseyin Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hüseyin Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hüseyin Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.165 hüseyin aydın haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'den kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfına bağışladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'den kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfına bağışladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den kazandığı 65 bin TL'lik tazminatı Mehmetçik Vakfına bağışladı.
4.01.2024 Gündem
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 50 bin TL tazminat ödeyeceğini açıkladı.
22.12.2023 Gündem
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan Başbakanı Orban’a “Asırlık Gece” kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
20.12.2023 Gündem
Sıfır Atık Vakfı kuruldu
Sıfır Atık Vakfı kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu.
22.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li Özel’den 50 bin lira manevi tazminat kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li Özel’den 50 bin lira manevi tazminat kazandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle açtığı davada, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den 50 bin lira manevi tazminat kazandı.
22.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özel'den 20 bin 500 TL'lik tazminat kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özel'den 20 bin 500 TL'lik tazminat kazandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e açtığı tazminat davasını kazandı. Erdoğan, 20 bin 500 TL'lik tazminatı AFAD'a bağışladı.
13.03.2023 Gündem
Depremde yaptıkları binalar yıkılan 5 müteahhit gözaltına alındı
Depremde yaptıkları binalar yıkılan 5 müteahhit gözaltına alındı Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan binaların 5 müteahhidi İstanbul'da yakalandı. Şüpheliler işlemlerinin ardından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.
16.02.2023 Gündem
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, son haftalarda marketler tarafından yapılan fiyat sabitlemesi ya da indirimlerin arkasında TK Marketleri’nin olduğunu belirtti. Aydın, “200 ana kategoride bin 400 ürünümüz var. Bu ürünlerde en ucuz ürünü biz satıyor, piyasa fiyatını biz belirliyoruz. Biz bunu yapınca diğer marketler de fiyat sabitledi. Şimdi üç farklı kalitede ürün çıkaracağız. İddiamız her cebin, her kalitenin en ucuzu bizde” dedi.
31.01.2023 Ekonomi
İsveç PKK'ya sert tepki gösterdi! Başbakan Kristersson: Bu eylem bir sabotaj
İsveç PKK'ya sert tepki gösterdi! Başbakan Kristersson: Bu eylem bir sabotaj Terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldıkları provokasyona İsveç lideri Kristersson sert tepki göstererek, "Provokasyonun NATO üyeliğimize karşı bir sabotaj olarak tasarlandığını söyleyebilirim.” dedi.
14.01.2023 Gündem
İsveç'teki rezalet sonrası AK Parti'den NATO üyeliği açıklaması
İsveç'teki rezalet sonrası AK Parti'den NATO üyeliği açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk canlı yayınında Semiha Şahin'e açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan PKK skandalına suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan PKK skandalına suç duyurusu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının şikayeti üzerine terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin İsveç'teki provokasyonuna ilişkin soruşturma başlattı.
13.01.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle açılan davada 50 bin lira manevi tazminata mahkum edildi.
10.01.2023 Gündem
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
CHP'li Özkoç'a, Erdoğan'a hakaretten 30 bin lira tazminat cezası
CHP'li Özkoç'a, Erdoğan'a hakaretten 30 bin lira tazminat cezası CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'kişilik haklarına saldırıda bulunduğu' gerekçesiyle 30 bin lira manevi tazminat cezasına çarptırıldı.
10.11.2022 Siyaset
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tüm illere yayılacak, pilot 6 şehir seçildi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tüm illere yayılacak, pilot 6 şehir seçildi Tarım Kredi Genel Müdürü Aydın, KOOP Bakkal projesiyle ilgili olarak, "Pilot 6 il seçtik fakat bütün illere yayılacağız. Zamanla toptancı gibi çalışmayı planlıyoruz" dedi.
7.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde gerçekleşecek işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının arttırılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında yer alan şirketlerin de özellikle gübre, yem, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği belirtiliyor.
14.10.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada 50 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.
5.10.2022 Gündem
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et...
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et... Ucuz ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna, tavuk, et ile ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili flaş indirim açıklaması. Ve 1400 markette başladı. Tarım Kredi Marketleri’nin 30’un üzerinde temel ihtiyaç maddesinde yapacağı indirim başladı. Birkaç gün içinde tüm ürünlerde indirimler rafa yansımış olacak. Genel Müdür Aydın, “Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak” dedi. İşte ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi.
14.08.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor Çiftçi milyoları ilgilendiriyor. Çifçiye büyük destek geliyor. Çiftçiye verilecek destğin detayları belli oldu. Buna göre, geçmişte borcu olan çiftçi bir defada ödeme yaparsa faiz alınmayacak. Borcunun yüzde 10-20-30'unu peşin getiren, kalan miktarı 60 aya kadar vadelendirebilecek. Parayı yatırdığının ikinci gününde de ilaç, tohum, yem ve gübre alabilecek. Tarım Kredi, ortağı çiftçilere 2022'de 14 milyar TL kredi kullandırmayı hedefliyor. İşte çiftçi milyoları ilgilendiren detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyonluk tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyonluk tazminat davası Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 24 Mayıs'ta Meclis'te yaptığı konuşma ve aynı günkü sosyal medya paylaşımları nedeniyle 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
27.05.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili Erdoğan'ın avukatından açıklama: Yasal yollara başvurulacak
Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili Erdoğan'ın avukatından açıklama: Yasal yollara başvurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları nedeniyle aleyhinde yasal yollara başvurulacağını açıkladı.
25.05.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu, 30 bin TL tazminata mahkum edildi
Kemal Kılıçdaroğlu, 30 bin TL tazminata mahkum edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 23 ve 30 Mart 2021 tarihlerinde TBMM'deki grup toplantılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle 30 bin lira manevi tazminata mahkum edildiğini açıkladı.
11.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.