Hisarcık

Hisarcık

Son dakika Hisarcık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hisarcık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hisarcık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hisarcık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hisarcık gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 hisarcık haberi bulunmuştur. Tüm hisarcık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı İzmir'de iki direk arasından yola doğru sarkan telefon hattı kablosu boynuna dolanınca nefessiz kalarak, kalbi duran motosiklet sürücüsü İsmail Çelik (69) hayatını kaybetti; arkasından düşen eşi Benek Çelik (64) yaralandı.
27.12.2023 Gündem
Balık bollaştı, fiyatlar ucuzladı
Balık bollaştı, fiyatlar ucuzladı Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde vatandaşların en çok tercih ettiği ve balıkçıların en çok sattığı palamutun fiyatı 60 TL’den 40 TL’ye düşerken, hamsi ise 80 TL’den 40 TL’ye düştü.
4.12.2022 Ekonomi
Kütahya'da orman yangını!
Kütahya'da orman yangını! Kütahya'nın Gediz ilçesinde orman yangını çıkarken, ekipler, söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başladı.
26.09.2022 Yaşam
Sezonun son hasadı yapıldı! Kilosu 7 lira
Sezonun son hasadı yapıldı! Kilosu 7 lira Bilecik'te bu yıl 36 bin ton şeftali ihraç edilirken, sezonun son hasadı kilosu 7 liraya İstanbul, Ankara, İzmir ve Şanlıurfa'daki hallere gönderildi.
8.09.2022 Ekonomi
Cani koca dehşet saçtı: Karısını öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı
Cani koca dehşet saçtı: Karısını öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı Afyonkarahisar'da kahvehanede tartıştığı kişiyi silahla ağır yaralayan şahıs, ardından muhtarlığa sığınan karısını öldürdü. Kaçan şahıs, polisin yaptığı başarılı takip sonrası saklandığı metruk binada yakalandı.
16.08.2022 Yaşam
Domatesin fiyatı yarı yarıya düştü
Domatesin fiyatı yarı yarıya düştü Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ihracattı olumsuz etkilemesi nedeniyle Simav Eynal domatesinin kilosunu yarı yarıya düşürdü.
1.03.2022 Ekonomi
Kütahya'da korkutan deprem!
Kütahya'da korkutan deprem! Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde merkez üssü ilçeye bağlı Yenipınar Köyü olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
27.01.2022 Gündem
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Erciyes Dağı'nda çığ düştü: 1 kişi hayatını kaybetti
Erciyes Dağı'nda çığ düştü: 1 kişi hayatını kaybetti Erciyes Dağı'nın Hisarcık Kapı bölgesinde çığ düşmesi sonucu yabancı uyruklu 3 kişi çığ altında kaldı. 2 kişi kurtarılırken, kaybolan Kanadalı turist Micheal Kreeft (45), kar kütlesinin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
16.01.2022 Gündem
Köydeki lavanta tarlası fotoğraf stüdyosuna döndü
Köydeki lavanta tarlası fotoğraf stüdyosuna döndü Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ekilen lavantaların çiçek açtığı 5 dönümlük arazi, doğal fotoğraf stüdyosuna döndü. Lavanta tarlasını ziyaret edenler bol bol fotoğraf çektiriyor.
29.07.2021 Yaşam
Misafirlik yasağı hangi illerde var? Eve misafir almanın cezası ve misafirlik yasaklanan iller…
Misafirlik yasağı hangi illerde var? Eve misafir almanın cezası ve misafirlik yasaklanan iller… Misafirlik yasak mı? Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrası, sosyal mesafe ve maske kuralına uyulması gerekliliği daha da önemli oldu. Kamu sağlığı yetkililer sıklıkla misafirliğe gidilmemesi uyarısı yapıyor. Koronavirüs tedbirlerinin sıkı sıkıya uygulandığı ve denetlendiği son günlerde bazı illerde misafirlik yasaklandı. Misafirliğe gittiği ve misafir kabul ettiği tespit edilen kişilere ceza uygulanıyor. Misafirliğe gitmek hangi illerde yasak? Eve misafir almanın cezası nedir?
4.12.2020 Gündem
Misafirlik yasak mı? Misafirlik cezası ne kadar? Misafirlik yasaklandı mı?
Misafirlik yasak mı? Misafirlik cezası ne kadar? Misafirlik yasaklandı mı? Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği bugünlerde yetkililer sık sık sosyal mesafe ve maske kuralına vurgu yaparken misafirliğe gidilmemesi konusunda da uyarılarda bulunuyor. Polis, Jandarma ve Bekçiler tarafından koronavirüs tedbirlerinin sıkı sıkıya uygulandığı ve denetlendiği şu günlerde bazı kişiler de yasakları ihlal etmeye devam ediyor. Bazı illerde ev ziyaretlerinin yasaklandı. Misafirliğe gittiği ve misafir kabul ettiği tespit edilen kişilere ceza uygulanıyor. Peki, Misafirliğe gitmek yasak mı? Misafirlik cezası ne kadar? Hangi illerde misafirlik yasak? İşte misafirlik cezası ile ilgili detaylar...
11.12.2020 Gündem
83 yaşında corona virüsü yendi
83 yaşında corona virüsü yendi Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde corona virüs (Covid-19) tedavisi gören 83 yaşındaki Ramazan Daşdemir, kronik rahatsızlıklarına rağmen hastalığı 10 günde yenmeyi başardı.
28.08.2020 Sağlık
İki günde 6 orman yangını çıkmıştı! Nedeni belli oldu
İki günde 6 orman yangını çıkmıştı! Nedeni belli oldu Kütahya'da son iki günde çıkan 6 orman yangınından 5'inin yıldırım düşmesinden kaynaklandığı bildirildi.
9.08.2020 Gündem
Kütahya'da 3 köy ve 1 mahalle karantinaya alındı
Kütahya'da 3 köy ve 1 mahalle karantinaya alındı Kütahya'da Kabaklar, İnceğiz, Ortaca köyleri ile Yalnızsaray Mahallesi corona virüs vakaları görülmesi üzerine 14 gün karantinaya alınarak giriş ve çıkışlara kapatıldı.
17.05.2020 Corona Virüsü
Kütahya'da tarihi eser operasyonu!
Kütahya'da tarihi eser operasyonu! Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde düzenlenen operasyonda bir araç içerisinde çeşitli dönemlere ait tarihi eser niteliğinde iki heykel ele geçirildi.
30.01.2020 Gündem
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi? Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu ve birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da ise sağanak yağışlı ve fırtınalı hava kendisini gösterirken, vatandaşlara "tedbirli olun" çağrısı geldi. Valiliklerden "Okullar tatil edildi" açıklamaları da gelmeye başladı. İBB fırtınanın bilançosunu açıklayarak, "Rüzgar nedeniyle 128 ağaç yıkıldı. 8 araç da hasar gördü." ifadelerini kullandı.
7.01.2020 Yaşam
Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili açıklaması
Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili açıklaması Kar yağışının etkisini yoğun şekilde gösterdiği illerden tatil haberleri gelmeye başladı. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
7.01.2020 Gündem
10 ilimizde eğitime bir gün ara verildi
10 ilimizde eğitime bir gün ara verildi Karaman, Balıkesir, Çankırı, Bilecik, Kütahya, Konya, Sivas, Mersin, Çanakkale ve Kırklareli'de eğitime bir gün ara verildi.
7.01.2020 Gündem
Ankara'da bugün okullar tatil mi? Meteoroloji’den İstanbul ve Ankara için son dakika uyarıları!
Ankara'da bugün okullar tatil mi? Meteoroloji’den İstanbul ve Ankara için son dakika uyarıları! Meteoroloji’den gelen peş peşe son dakika uyarılarının ardından tüm yurtta soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterdi. İstanbul’da sağanak ve fırtına etkili olurken Ankara’da kar yağışı etkisini gösterdi. Bazı illerde sağanak yağış nedeniyle su baskınları olurken bazı illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil oldu. Ankara'da da okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Ankara Valisi Vasip Şahin'in Twitter hesabından 'tatil yok' açıklaması yaptı. İşte, o konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler.
6.01.2020 Gündem
Tatil olan iller 6 ocak 2020! Nerede okullar tatil edildi?
Tatil olan iller 6 ocak 2020! Nerede okullar tatil edildi? Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, öğrenciler ve veliler okulların tatil edilip edilmediğini araştırıyor. Son dakika haberine göre Türkiye'nin birçok ilinde hissedilen soğuk hava ve kar yağışı okulların tatil olmasına neden oldu. İşte il il hangi okullar tatil edildi?
6.01.2020 Gündem
Erciyes Kayak Merkezi için ihale yapılacak
Erciyes Kayak Merkezi için ihale yapılacak Kayseri'deki Erciyez Kayak Merkezi'nin işletilmesi ve organizasyonu hizmet alımı için ihale yapılacak.
2.01.2020 Ekonomi
Paramparça oldu! Çok sayıda yaralı var
Paramparça oldu! Çok sayıda yaralı var Kütahya'nın Emet ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
2.10.2019 Yaşam
Turizm merkezleri ile ilgili yeni düzenleme!
Turizm merkezleri ile ilgili yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 30 turizm merkezi ile 5 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi iptal edilirken, 31 turizm merkezi ile 10 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi.
13.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hisarcık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hisarcık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.