Balık Fiyatları

Balık Fiyatları

Son dakika BALIK FİYATLARI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BALIK FİYATLARI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BALIK FİYATLARI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balık Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balık fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 559 balık fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm balık fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor Denizlerde hamsi avının azalmasıyla birlikte tezgahlarda istavrit bolluğu yaşanmaya devam ediyor.
28.02.2024 Gündem
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor Samsun'da geçtiğimiz günlerde istavrit ve mezgit balığı 100 TL’den satılıyordu, güneyden gelen sıcak havayla beraber kilosu 30 TL’den satılmaya başladı. Vatandaştan ilgi yok denecek kadar az olduğu belirtildi.
13.02.2024 Ekonomi
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu!
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu! Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi. Hafta başından beri soğuk havanın etkisi hissedilmeye başladı. Denizlerde birkaç gündür görülen fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkmakta zorlandı. Avlanmanın az olması balık fiyatlarını da yükseltti.
12.01.2024 Ekonomi
Fırtına balık fiyatlarına yükseliş olarak yansıdı!
Fırtına balık fiyatlarına yükseliş olarak yansıdı! Marmara Bölgesi’nde etkisini artıran soğuk hava balık tezgahlarını da vurdu. Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi.
11.01.2024 Gündem
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz'
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz' Çanakkale'de, balık tezgahlarında deniz suyu sıcaklığının yüksek olması nedeniyle beklenen bolluk yaşanmadı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayaz, "Balıklar üremek için su sıcaklığıyla birlikte hareket ediyor. Yaptığımız bir proje ile hamsinin yumurtasının ekim ayının sonunda bitmesi gerekirken, aralık ayı içinde hamsi yumurtalarına rastladık. Bu da yaklaşık 1,5 ay kadar bir kayma olduğunu, gösteriyor. Göçleri ne düzeyde etkilediği konusunda yapılmış net çalışma olmamasına karşın gözlemlere dayalı baktığımızda balık sezonunda bu sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz" dedi.
4.01.2024 Gündem
Havalar soğumadı balık akını bitti, lüferin kilosu 350 liradan 750 liraya çıktı
Havalar soğumadı balık akını bitti, lüferin kilosu 350 liradan 750 liraya çıktı Balık fiyatları havanın durumuna göre değişmeye devam ediyor. Çanakkale’de 1 Eylül’de sona eren av yasağının ardından balıkçı tezgahlarında kilosu 700 liradan yerini alan denizlerin prensi lüfer 350 liraya kadar düştü. Çanakkale Boğazı’nda akımın erken bitmesi ve havaların soğumaması sebebiyle azalan lüfer kilosu 750 liraya kadar çıktı.
12.12.2023 Gündem
Doğumda annenin vücudunda unutulan gazlı bez, 2 yıl sonra fark edildi! Büyük skandal
Doğumda annenin vücudunda unutulan gazlı bez, 2 yıl sonra fark edildi! Büyük skandal Antalya’da Y.S.’nin (32) 2 yıl önce doğum yaptığı özel hastanede vücudunda unutulan yaklaşık 30 santimetrelik gazlı bez, yaşadığı ağrılar nedeniyle gittiği hastanede çekilen tomografide ortaya çıktı ve ameliyatla alındı. Büyük şok yaşayan genç kadın, hastane ve doktor aleyhine dava açmaya hazırlanıyor. Konudan yeni haberdar olan hastane yönetimi ise iddiayı incelediklerini bildirdi.
30.11.2023 Gündem
Balıkçılar kampanya yaptı, balık fiyatları 35 liraya düştü
Balıkçılar kampanya yaptı, balık fiyatları 35 liraya düştü Düzce'de geçtiğimiz günlerde kilosu 60 liradan satışa sunulan hamsi 35 liraya düştü.
30.11.2023 Gündem
Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakalandı, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu
Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakalandı, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu Tekirdağlı balıkçılar, Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakaladı. Kolyozlar, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu.
28.11.2023 Gündem
Fırtına Ege ve Karadeniz'i vurdu! Balık fiyatlarına zam geldi
Fırtına Ege ve Karadeniz'i vurdu! Balık fiyatlarına zam geldi Türkiye’nin dört bir yanında günlerdir etkili olan sağanak yağış ve fırtına balık tezgahlarını da vurdu. Fırtınada denize açılamayan balıkçı tekneleri barınaklarda havaların düzelmesini beklerken, balık fiyatlarında ise artış yaşandı.
25.11.2023 Yaşam
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı Balık fiyatlarının düşüşe geçmesi ilgiyi arttırdı. Zonguldak’ta vatandaşlar ucuz balık alabilmek için tezgahlara akın etti.
18.10.2023 Yaşam
Balık fiyatları el yakıyor! Hamsi, palamut, istavrit... Kilosu 150 liradan başlıyor
Balık fiyatları el yakıyor! Hamsi, palamut, istavrit... Kilosu 150 liradan başlıyor Balık sezonu açıldı. Balık fiyatları arttı, vatandaşlar ilgi göstermedi. Zonguldak’ta hamsinin kilosunun 100 TL ve mezgitin de 150 TL’yi bulması üzerine vatandaşlar tezgahlara ilgi göstermedi.
7.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı bir TV programında Orta Vadeli Program ve enflasyon gelişmeleri, memur ve emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeye ilişkin de tarih verdi. Yılmaz ayrıca son günlerde çok konuşulan kıdem tazminatı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
24.09.2023 Ekonomi
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.
24.09.2023 Gündem
Balık fiyatları tezgahta 5 katına çıkıyor! Hem balıkçılar hem de tüketici şikayetçi
Balık fiyatları tezgahta 5 katına çıkıyor! Hem balıkçılar hem de tüketici şikayetçi Balık halinde esnaf ile balıkçı arasında gerilim var. İstanbul Beylikdüzü'ndeki Gürpınar balık halinde denize açılmayan balıkçılar ile hale balık almaya gelen esnaf arasındaki tartışma yaşandı. Peki, kim haklı? Balık tezgahlara ulaşana kadar fiyatı neden 5 kat artıyor? İşte konunun ayrıntıları...
24.09.2023 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
AFAD'tan İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken açıklama! Tahliye planı açıklandı
AFAD'tan İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken açıklama! Tahliye planı açıklandı AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, olası İstanbul depremiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. 262 gözlem istasyonuyla depremi oluşturması düşünülen fayın takip edildiğini belirten Tatar, “Depremsellik ve bölgenin izlenmesi açısından baktığımızda şunu gururla söyleyebilirim; Marmara bölgesi, dünyanın belki de en iyi izlenen bölgelerinden birisi. En yoğun, en etkili şekilde birbirinden farklı yöntemlerle sismik aktivitenin izlendiği en iyi bölgelerden bir tanesi diyebilirim. Şu anda bölgede 262 civarında deprem gözlem istasyonumuz var” dedi.
21.09.2023 Yaşam
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Ucuzlayan balık kapış kapış satıldı
Ucuzlayan balık kapış kapış satıldı Balık sezonun bol ve bereketli geçmesi balık fiyatlarının düşmesine neden oldu. Samsun’da balık fiyatları ucuzlayınca vatandaşlar balık almak için birbiriyle yarıştı.
18.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Balık Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balık fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.