Palamut

Palamut

Son dakika palamut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan palamut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını palamut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Palamut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan palamut gelişmeleri de dahil olmak üzere 595 palamut haberi bulunmuştur. Tüm palamut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi Zonguldak’ta av yasağına sayılı günler kala tezgahlar hamsi, istavrit ve mezgit ile şenlendi. Vatandaşlar, iftar sofraları için balık satın aldı.
25.03.2024 Ekonomi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu geride kalırken, tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı. Trabzon Balık Hali’nde bu günlerde tezgâhlarda bol miktarda görülen istavrit 50 TL'den satılırken, normalde Ağustos aylarında denizde görülen çingene palamudunun da ağlara takılması ve tezgâhlarda yerini alması balıkçıları şaşırttı.
16.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi!
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi! Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi İstanbul’da balık tezgahlarında çeşitliliğinin ve bolluğun olduğu görüldü. Balıkta bollukla beraber fiyatlarda geriledi.
17.11.2023 Ekonomi
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor Sivas’ta bir balık restoranı işletmecisi, ekmek arası balığı ütü eşliğinde tost haline getirip müşterilerine sunuyor.
5.11.2023 Yaşam
Karadeniz'de büyük tehlike! Deniz suyu sıcaklığı hamsi, palamutu bitirdi
Karadeniz'de büyük tehlike! Deniz suyu sıcaklığı hamsi, palamutu bitirdi Küresel ısınma sebebiyle bu yıl Karadeniz’de deniz suyunun ani ısınması ve ani düşmesi sebebiyle balıklar, havyarlarını denize bırakamadı. Bilinçsiz avlanmanın da getirdiği sorunlar sebebiyle bu yıl Karadeniz’de balık neredeyse yok denilecek kadar azaldı.
1.11.2023 Yaşam
Sinop hamsisi azaldı: Kilosu 60 lira
Sinop hamsisi azaldı: Kilosu 60 lira Geçen günlerde kilosu 30 liraya kadar düşen hamsi, yeniden 60 liraya yükseldi.
30.10.2023 Ekonomi
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı Balık fiyatlarının düşüşe geçmesi ilgiyi arttırdı. Zonguldak’ta vatandaşlar ucuz balık alabilmek için tezgahlara akın etti.
18.10.2023 Yaşam
Sonunda tezgahlardaki yerini aldı! Tanesi 150 lira
Sonunda tezgahlardaki yerini aldı! Tanesi 150 lira Karadeniz'de son yılların en bol balık çeşitliliği yaşanırken sezon başından beri özellikle büyük balıkçı teknelerinin ağlarına pek takılmayan palamut, bu kez kıyı balıkçıların oltasına takılarak tezgâhtaki yerini aldı.
10.10.2023 Ekonomi
Balık fiyatları el yakıyor! Hamsi, palamut, istavrit... Kilosu 150 liradan başlıyor
Balık fiyatları el yakıyor! Hamsi, palamut, istavrit... Kilosu 150 liradan başlıyor Balık sezonu açıldı. Balık fiyatları arttı, vatandaşlar ilgi göstermedi. Zonguldak’ta hamsinin kilosunun 100 TL ve mezgitin de 150 TL’yi bulması üzerine vatandaşlar tezgahlara ilgi göstermedi.
7.10.2023 Ekonomi
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Hamsi bayramı! Kilosu 50 TL'den tezgahlarda
Hamsi bayramı! Kilosu 50 TL'den tezgahlarda Trabzon’da av yasağı sonrası balıkçı tezgâhlarında hamsi bolluğu yaşanırken, sezon başında 100 liradan tezgâha giren hamsinin fiyatı 50 liraya kadar geriledi.
18.09.2023 Ekonomi
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu Av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılar dün ağlarını hamsiyle doldurdu. Palamut ise çok ender görüldü. 15 kiloluk kasası mezatta 2 bin 500 liradan alıcı bulan hamsinin kilosu tezgahlara ise 150 liradan giriş yaptı.
2.09.2023 Ekonomi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi Türkiye genelinde denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle balıkçılar ‘Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Samsun'da renkli görüntülere sahne olan sezon açılış töreninde Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri horon tepti.
31.08.2023 Gündem
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona eriyor. Teknelerini ve ağlarını yeni sezona hazırlayan balıkçılar av sezonunun başlamasını bekliyor. Rumeli Feneri'ndeki balıkçı barınağında hazırlıklarını sürdüren balıkçılardan İsmail Pekdemir, "Geçen yıllara göre palamut çok var diyemeyiz ama Allah nasip ederse hamsi var, çinekop var, istavrit var, lüfer var yani Allah herkesin rızkını verir. " dedi. Balıkçı Aydoğan Kamburoğlu ise artan maliyetleri gerekçe göstererek, "Zaten şu an da hazırlığımızı yapıyoruz ama denize çıkıp çıkmayacağımız henüz belli değil. Artan maliyetlerden dolayı şu an da eleman dahi almış değilim. " diye konuştu.
27.08.2023 Yaşam
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti Adana’da komşularıyla arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kahvehaneci, 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup ardından intihar etti. Olayda tüfekle vurulan şahıslardan biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
25.07.2023 Gündem
Karadeniz’de ağ mesaisi başladı, balıkçılar ağlarını onarıyor
Karadeniz’de ağ mesaisi başladı, balıkçılar ağlarını onarıyor Karadeniz’de balıkçılar, denizlerde av yasağının kalkacağı 1 Eylül'de yeniden ‘Vira Bismillah’ diyebilmek için ağlarını onarmaya başladı.
2.06.2023 Yaşam
Balıkçıların yüzü sezonda palamut ile güldü
Balıkçıların yüzü sezonda palamut ile güldü Denizlerde av sezonunun bitmesi ile Ordulu balıkçılar tekneleri limana çekerken, palamut balığı ile bereketli bir sezon geçirdiklerini söylediler.
25.04.2023 Gündem
Araba alacak milyonları ilgilendiren uyarı! Artış gösterdi, 'change' çıkabilir
Araba alacak milyonları ilgilendiren uyarı! Artış gösterdi, 'change' çıkabilir Araba alacak milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem sonrasında zarar gören otomobillerde ‘change’ adı verilen dolandırıcılığın artış gösterebileceği ileri sürülürken, otomobil alımı ve satımı yapan esnaf, vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı.
19.04.2023 Otomobil
Bu senenin balık şampiyonu 'palamut' oldu
Bu senenin balık şampiyonu 'palamut' oldu Tüm Türkiye'de 12 mile kadar olan bölgede 15 Nisan'da başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Bu senenin en çok çıkan balığı 'palamut' olurken, balık bolluğu balıkçıların yüzünü güldürdü. 
19.04.2023 Ekonomi
Tezgahlardaki balık çeşitliliği, olta ve dalyan avcılığıyla sürüyor
Tezgahlardaki balık çeşitliliği, olta ve dalyan avcılığıyla sürüyor Türkiye'de gırgır ve troller için 15 Nisan'da başlayan av yasağına rağmen olta ve dalyan avcılığı sayesinde Çanakkale'de tezgahlarda balık çeşitliliği azalmadı.
17.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Palamut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki palamut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.