Vakalar patladı! Koronavirüsle mücadelede yeni karar, artık yasak...
Vakalar patladı! Koronavirüsle mücadelede yeni karar, artık yasak... Bursa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunca, koronavirüs tedbirleri kapsamında 22 Mart Pazartesi gününden itibaren il genelinde, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile kuaför, kahvehane, spor salonu, hamam gibi yerlere girişte Hayat Eve Sığar (HES) kodu zorunluluğu getirildi. Ayrıca, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için şehir içinde seyahat kısıtlaması kararı alındı.
18.03.2021 Gündem
O ilimiz için yeni koronavirüs kararı! Yasaklandı
O ilimiz için yeni koronavirüs kararı! Yasaklandı Konya'da İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği 65 yaş ve üstü kişilere saat 10.00-16.00 arasında sokağa çıkabilmelerine, bu saatler dışında sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.
11.11.2020 Gündem
HES kodu olmadan nerelere girilmez? HES kodsuz İstanbul’da hangi ilçelere girmek yasak?
HES kodu olmadan nerelere girilmez? HES kodsuz İstanbul’da hangi ilçelere girmek yasak? İstanbul’da HES kodu olmadan girilemeyecek noktalar açıklandı. Koronavirüs vakalarının yüzde 40’ına ev sahipliği yapan İstanbul’un bazı ilçeleri için HES kodu zorunluluğu getirildi. Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, HES kodsuz İstanbul’da hangi ilçelere girmek yasak? İstanbul’da HES kodu olmadan nerelere girilmez?
9.11.2020 Gündem