Okul Tatili

Okul Tatili

Son dakika okul tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okul tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okul tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 okul tatili haberi bulunmuştur. Tüm okul tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi Hakkari'de yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
18.03.2024 Gündem
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024?
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, sevgililer gününde okullar tatil mi? Sorularına yanıt aranıyor. Sevgililer Günü, çiftler arasındaki romantizmi ve sevgiyi kutlamak için özel bir gün olarak kutlanır. Öğrenciler 14 Şubat’ta okulların olup olmadığını sorguluyor.
13.02.2024 Gündem
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023?
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? 4 Aralık Pazartesi İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde hissedilen deprem tedirgin yarattı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası Yalova’nın Armutlu ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün (4 Aralık Pazartesi) ara verilince öğrenciler arama motorlarına yönelerek deprem nedeniyle okullar tatil mi, okullar yarın tatil oldu mu? Sorularına yanıt arıyor.
4.12.2023 Gündem
Okul tatili: 27 Kasım Zonguldak okullar tatil edildi mi? Valilik açıkladı!
Okul tatili: 27 Kasım Zonguldak okullar tatil edildi mi? Valilik açıkladı! Zonguldak Valiliği, kentte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili açıklamayı yaptı. Türkiye genelinde yaşanan kar yağışı sonrası öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin gözü kulağı valiliklerden yapılan açıklamalara çevrildi. İşte, Zonguldak Valiliği'nin konuyla ilgili son açıklaması ve okullarla ilgili son durum...
26.11.2023 Gündem
Erzurum'da yarın okullar tatil mi? 21 Kasım kar yağışı Erzurum'da okullar tatil edildi mi?
Erzurum'da yarın okullar tatil mi? 21 Kasım kar yağışı Erzurum'da okullar tatil edildi mi? Erzurum'da devam eden yoğun kar yağışıyla birlikte öğrencilerin gündeminde okul tatili var. Gece boyunca sürmesi beklenen yağış kırsal kesimlerde 30 cm'e kadar ulaştı. Veliler de araştırmalarını hızlandırdı. Peki 21 Kasım Erzurum'da okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Gündem
22 Şubat okullar tatil mi? Deprem bölgesinde okul var mı? 22 Şubat 2023 bugün okul tatili olan iller!
22 Şubat okullar tatil mi? Deprem bölgesinde okul var mı? 22 Şubat 2023 bugün okul tatili olan iller!  Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından okulların ikinci dönem açılış tarihi ertelenmişti. 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgesindeki okullar tatil edilmişti. 20 Şubat günü Hatay'da çevre illerden de hissedilen bir deprem daha yaşanınca okullar tatil mi sorusu yeniden gündeme geldi. İşte 22 Şubat 2023 bugün okulların tatil olduğu iller... 
22.02.2023 Eğitim
Tüm Türkiye'de okullar tatil mi, okullar hangi illerde tatil edildi? Okullar ne zaman açılacak 2023, deprem tatili ne zaman bitecek?
Tüm Türkiye'de okullar tatil mi, okullar hangi illerde tatil edildi? Okullar ne zaman açılacak 2023, deprem tatili ne zaman bitecek? Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Malatya ve çevre illerde de deprem çok şiddetli hissedildi. Kahramanmaraş depremi sonrası Türkiye'nin birçok noktasından arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edilirken deprem bölgelerinde okullar için tatil kararı alınmıştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni bir açıklama yaptı. Peki, Tüm Türkiye'de okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak 2023? Okullar 1 hafta tatil mi?
6.02.2023 Eğitim
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak Çarşamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi?
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak Çarşamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi, 12 Ocak hangi illerde okullar tatil? Çanakkale, Denizli, Konya, Bingöl başta olmak üzere birçok ilde peş peşe kar nedeniyle tatil ilan edilmesi öğrenciler ve velilerin arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Peki, Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman tatile giriyor? Bugün 12 Ocak Çarşamba hangi illerde kar tatili var?
12.01.2022 Eğitim
İstanbul için flaş tatil kararı! Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için flaş tatil kararı! Vali Yerlikaya duyurdu İstanbul'da yarın için tatil duyurusu Vali Ali Yerlikaya'dan geldi. Kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime çarşamba günü de bir gün süreyle ara verildi. Açıklamada, "Valiliğimizce; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, muhtelif kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi.
16.02.2021 Gündem
Koronavirüs ile ilgili yeni dalga uyarısı!
Koronavirüs ile ilgili yeni dalga uyarısı! Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü'Den çok kritik bir uyarı geldi. Sömestir tatili süresinde şehirlerarasında insan hareketliliği olması halinde Kurban Bayramı'nda olduğu gibi yeni bir dalgaya neden olunacağı konusunda uyaran Özlü, "Evler güvenli, evde kalmaya devam etmek lazım” dedi.
23.01.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan 'tatil' ile ilgili flaş açıklama!
Bakan Selçuk'tan 'tatil' ile ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tatil açıklamasında bulundu. 'Bu, tatilden önceki son hafta çocuklarım' diyen Bakan Selçuk, 'Çok yoruldunuz, gayret ettiniz. Zor günlerde gayreti elden bırakmadınız, var olun' dedi.
18.01.2021 Eğitim
Okul tatili uzuyor mu MEB açıklama yaptı mı? Okullar ne zaman açılacak? 30 Nisan’dan sonra eğitim okullarda mı devam edecek?
Okul tatili uzuyor mu MEB açıklama yaptı mı? Okullar ne zaman açılacak? 30 Nisan’dan sonra eğitim okullarda mı devam edecek? Corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında eğitim ve öğretime önce 1 hafta ara verildi, ardından uzaktan devam edilmesi kararı alındı. Öğrenciler okul tatili uzuyor mu? sorularını sorarken, 25 Mart’ta Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Bakan Selçuk, ‘’Eğitimde elbette kayıplar olacaktır. Elbette eksikler olacaktır. Çocuklarımızın her türlü ihtiyacı için tüm senaryolara hazırız. Bu yolculuğu koşuyu yürüteceğiz inşallah. Bilim Kurlulunn önerisiyle önümüzdeki süreci bir mütted daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu.’’ İfadeleri kullandı. Peki, Okullar ne zaman açılacak? 30 Nisan’dan sonra eğitim okullarda mı devam edecek?
9.04.2020 Eğitim
30 Nisan’dan sonra okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak?
30 Nisan’dan sonra okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak? Okullar eğitimlerine uzaktan devam ediyor. Corona virüsü tedbirleri sonucunda eğitime önce ara verilmiş ardından da uzaktan devam edilmesine karar verilmişti. Geçtiğimiz günlerde Bilim Kurulu toplantısı oldu. Toplantının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, evden eğitimin uzatıldığını belirterek, "Bilim Kurulu'nun önerisiyle önümüzdeki süreci bir süre daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu" dedi. Peki, 30 Nisan’dan sonra okullar açılacak mı?
31.03.2020 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı: Uzaktan eğitim 30 Nisan'a kadar devam edecek!
Milli Eğitim Bakanı: Uzaktan eğitim 30 Nisan'a kadar devam edecek! Okullar ne zaman açılıyor? Okul tatili uzatıldı mı? sorularına cevap aranıyordu. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, evden eğitimin uzatıldığını belirterek, "Bilim Kurulu'nun önerisiyle önümüzdeki süreci bir süre daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu" dedi.
26.03.2020 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı ve Sağlık Bakanı açıkladı! Okullar 30 Nisan'a kadar uzatıldı
Milli Eğitim Bakanı ve Sağlık Bakanı açıkladı! Okullar 30 Nisan'a kadar uzatıldı Okullar ne zaman açılıyor? Okul tatili uzatıldı mı? sorularına cevap aranıyordu. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, evden eğitimin uzatıldığını belirterek, "Bilim Kurulu'nun önerisiyle önümüzdeki süreci bir süre daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu" dedi.
25.03.2020 Gündem
Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? Gözler Bilim Kurulu toplantısında!
Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? Gözler Bilim Kurulu toplantısında! Okullar ne zaman açılıyor, okul tatili uzuyor mu? soruları milyonlarca öğrenci ve veli tarafından bekliyordu. Corona virüs salgını nedeniyle okullarda eğitim uzaktan devam ediyor. Saat 13.30'da Bilim Kurulu toplantısı başladı.Toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılıyor.. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden okulların tatilinin uzatılması yönünde görüş bildiren Bakan Selçuk, bilim kurulunun kararını göre hareket edecek. Genel kanı uzaktan eğitim uzatılması yönünde.
25.03.2020 Eğitim
Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Okul tatili 2020 hakkında yapılan son açıklamalar…
Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Okul tatili 2020 hakkında yapılan son açıklamalar… Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? Sorularına öğrenciler tarafından yanıt aranıyor. Türkiye’de corona virüsü kapsamından sonra alınan önlerden ilki okulların tatil edilmesiydi. Okullar 1 haftalık tatilin ardından eğitime EBA sistemi ve TRT üzerinden uzaktan devam etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da her fırsatta bunun bir tatil olmadığını vurgula da öğrenciler arama motorları üzerinden okul tatili olarak arama yapıyor. Peki Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan eğitim ne zaman sona erecek?
24.03.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılıyor? Öğrenciler uzaktan (evden) eğitime devam edecek mi? Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk cevap verdi!
Okullar ne zaman açılıyor? Öğrenciler uzaktan (evden) eğitime devam edecek mi? Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk cevap verdi! Okullar ne zaman açılıyor? Okullar uzatıldı mı 2020? Soruları öğrenciler ve veliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Corona virüsü salgının Türkiye’ye de sıçraması, okulların tatil edilmesine ve eğitime uzaktan devam edilmesine neden oldu. Uzaktan eğitimin 2. Günü geride kalırken, okullar ne zaman açılıyor? sorusu hala merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine sorulan okul tatili sorusuna, ‘’Bilim Kurulu uzatılmasında fayda var diyorsa ona uyalım, çünkü işin ehli onlar." Dedi. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklama sonrası, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir açıklama yaptı. Peki okullar ne zaman açılacak?
24.03.2020 Eğitim
Okul tatili uzuyor mu, okul tatili ne zaman bitecek? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitimle ilgili soruları yanıtladı!
Okul tatili uzuyor mu, okul tatili ne zaman bitecek? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitimle ilgili soruları yanıtladı! Okul tatili uzuyor mu? Okul tatili ne zaman bitecek? soruları yoğun bir şekilde araştırılırken, Milli Eğitim Bakanı Selçuk, uzaktan eğitimle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Okulların ne zaman açılacağı, EBA'nı nasıl izleneceği gibi konularla ilgili bilgilendirme yapan Ziya Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili Bilim Kurulunun verilerine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. İşte Okul tatilleri hakkında merak edilenler...
23.03.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılıyor, ne zaman kapanıyor? Okul tatili ne zaman bitiyor, uzar mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!
Okullar ne zaman açılıyor, ne zaman kapanıyor? Okul tatili ne zaman bitiyor, uzar mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı! Okullar ne zaman açılıyor? Okul tatili ne zaman bitiyor? Okul tatili uzar mı? Sorularına öğrenciler tarafından cevap aranıyordu. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara geçtiğimiz günlerde tatil konusunda, okulların kapalı kalma süresinin, durumun seyrine göre değişebileceğini belirtmiş ve bugün ne bir şey söylemek söz konusu değil demişti. Dün de Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okul tatilleri ile ilgili bir açıklama yaptı. "Tatil süreci uzayabilir mi?" sorusu üzerine Selçuk, öncelikle ara tatili öne aldıklarını, ikinci haftanın tatil olmadığını söyledi. İşte okul tatilleri ile ilgili yapılan son açıklamalar…
20.03.2020 Eğitim
Okulların kapalı kalma süresi: Okul tatil uzayacak mı? Okul tatili ne zaman bitiyor 2020? (Corona virüsü Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara açıkladı)
Okulların kapalı kalma süresi: Okul tatil uzayacak mı? Okul tatili ne zaman bitiyor 2020? (Corona virüsü Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara açıkladı) Okul tatili uzayacak mı? Okul tatili ne zaman bitiyor? Soruları 1 haftalık tatilin bitip, uzaktan eğitimin başlamasının ardından veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Corona virüsü salgınına karşı evden eğitim görmeye devam eden öğrenciler, bu sürenin ne zaman sona ereceğini ve okullarına ne zaman döneceğini soruyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, "Ülkemizde daha vaka görülecektir. Bugün sayı 47, belki bu 57, 67 de olabilir. Ama dikkat ettiğimiz müddetçe bizim eğrimiz çok küçük kalacak." açıklaması yaparak okulların durumu hakkında da konuştu.
17.03.2020 Eğitim
Bakan açıkladı! 9 ülkeye uçuşlar durduruluyor
Bakan açıkladı! 9 ülkeye uçuşlar durduruluyor Ulaştırma Bakanı Turhan, Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, İsveç ve Hollanda ve Avusturya'ya yapılan seferler yarın sabah, saat 08.00'den itibaren 17 Nisan tarihine kadar durdurulacaktır.
13.03.2020 Ekonomi
Son söz Cumhurbaşkanı'nda! Okullar tatil olur mu? Ara tatil Corona nedeniyle öne çekilecek mi 2020?  (İşte YÖk açıklaması ve okulların tatil durumu)
Son söz Cumhurbaşkanı'nda! Okullar tatil olur mu? Ara tatil Corona nedeniyle öne çekilecek mi 2020? (İşte YÖk açıklaması ve okulların tatil durumu) Corona virüs Türkiye'de. Milyonlarca öğrenci ve yakınlarının akıllarında ise tek bir soru var; ‘’Okullar tatil edilir mi? Ara tatil öne çekilecek mi?’’ Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara Okullar neden tatil edilmedi? Sorusuna cevap verdi. Kara, ‘’çocukların eğitiminin devam etmesi de çok önemli. İkinci bir vaka olursa, ya da yurt dışından gelenler fazla, o zaman okul tatili, kalabalık alan gibi konular yeniden gündeme gelir.’’ Dedi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, Külliye'de bugün yapılacak görüşmede okulların tatil olması konusunun etraflıca konuşulacağı son sözün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği öğrenildi. Okullar tatil mi olur mu? İşte okulların tatil durumu…
12.03.2020 Gündem
Canlı yayında açıkladı: Okullar neden tatil edilmedi?
Canlı yayında açıkladı: Okullar neden tatil edilmedi? Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara CNN TÜRK canlı yayınında corona virüs ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de ilk vakanın ortaya çıkmasından sonra okulların neden tatil edilmediği sorusu akıllara geldi. Prof. Dr. Kara, bu sorunun cevabını canlı yayında verdi...
11.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okul Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.