Kar Tatili

Kar Tatili

Son dakika kar tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 631 kar tatili haberi bulunmuştur. Tüm kar tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da okullar tatil mi son dakika 22 Mart 2024? Ankara’da kar tatili olacak mı, 22 Mart Ankara'da okullar tatil edildi mi?
Ankara'da okullar tatil mi son dakika 22 Mart 2024? Ankara’da kar tatili olacak mı, 22 Mart Ankara'da okullar tatil edildi mi? Okullar Ankara’da tatil mi 22 Mart, Ankara’da kar tatili var mı? Güne beyaz örtüyle başlayan Ankara bahar ayı gelirken, kışı yaşıyor. Ankara'da kar yağışı kent sakinlerini şaşırtırken okula giden öğrenciler Ankara'da okullar tatil mi araştırmalarını hız verdi. Sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenen Ankara'da yarın okullar tatil mi olacak?
21.03.2024 Gündem
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı?
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı? 20 Mart 2024 Çarşamba günü için birçok kente kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre başta yurdun doğu kesimleri olmak üzere kar yağışının beklendiği iller belli oldu. Hal böyle olunca milyonlarca öğrenci de kar tatili haberi beklemeye başladı. Valilikler 20 Mart Çarşamba okullar tatil mi sorusuna yanıt arayan öğrenciler için duyuru yaptı. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı olan illerde okullar tatil mi? İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok!
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok! Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte aileler kayak merkezlerine akın etti. Kar tatili yapanların ilk tercihi Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya adeta dolup taşıyor. Buralarda bir bardak çay 100 lira, bir çorba 500 lira ama fiyatlar kimsenin umrunda değil.
24.01.2024 Gündem
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Meteoroloji birçok kenti kuvvetli kar yağışı konusunda uyarınca vatandaşın ve özellikle öğrencilerin gözü gelecek tatil haberlerinde oldu. Son hava durumuna göre Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri sağanak, yüksek kesimleri kar yağışı alacak. Marmara'da ise Bursa'da kuvvetli yağış uyarısı sonrası valilikten açıklama geldi. Sömestr tatiline birkaç gün kala öğrenciler de "Bugün okullar tatil mi?" "Bursa'da okullar tatil mi?" sorularını yanıt aradı. Öte yandan dün birçok il kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermişti. Trabzon, Giresun ve Hakkari'de 1 gün süreyle okullar tatil edildi. Peki 16 Ocak Salı okullar tatil mi? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...
16.01.2024 Gündem
Alina Boz ve Umut Evirgen sonunda balayına çıktı!
Alina Boz ve Umut Evirgen sonunda balayına çıktı! Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, 2 Aralık’ta sadece 90 kişinin davetli olduğu bir düğünle evlenmişti. Çiftin balayına nereye gideceği merak edilirken Alina Boz ve Umut Evirgen rahatsızlıklarından dolayı balayını ertelemişlerdi. Sağlıklarına kavuşan ikili balayı için, kar tatili tercih etti.
15.01.2024 Magazin
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başladı, İstanbul kara teslim oluyor. Birçok ilçede kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sadece İstanbul değil onlarca kentte yoğun kar yağışı görülüyor. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece düştü. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek yeni soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. İlk kar tatili haberi de geldi.
9.01.2024 Gündem
Edirne'de okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba Edirne'nin hangi ilçelerinde okullar tatil edildi?
Edirne'de okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba Edirne'nin hangi ilçelerinde okullar tatil edildi? Kurumlardan gelen kar yağışı uyarılarıyla birlikte öğrenci ve velilerin okullar tatil mi sorusu gündemdeki yerini aldı. Ülke genelinde sıcaklıkların ani düşüşü beraberinde kar getirdi. Tekirdağ'da 10 Ocak Çarşamba okullar tatil edildi. Gözler Trakya'nın bir başka güzide ili Edirne'ye çevrildi. Peki 10 Ocak Edirne'de okullar tatil mi? Edirne'nin ilçelerinde okullar tatil mi? İşte detaylar..
9.01.2024 Gündem
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil?
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil? Tekirdağ ve ilçelerinde kar yağışının etkisi saatler ilerledikçe artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un son verilerine göre yarın (10 Ocak Çarşamba) soğuk hava dalgasının şiddetini artıracağı yönünde oldu. Öğrenci, öğretmen ve velilerin "10 Ocak Tekirdağ, Çorlu okullar tatil mi?" sorusu da gündeme geldi. Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki 10 Ocak Tekirdağ kar tatili ilan edildi mi? Yarın Çorlu, Malkara, Muratlı, Süleymanpaşa'da okullar tatil mi? İşte detaylar...
9.01.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak  Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başlıyor. İstanbul kara teslim olacak. Sadece yüksek kesimler değil şehir merkezine de yoğun kar yağacak. Yapılan uyarıların ardından kar yağışı Beylikdüzü ilçesinde başladı. Kar yağışı Anadolu Yakası'nda da etkili olmaya başladı.. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı saatler içerisinde etkisini gösterecek. Öte yandan kar tatili haberi geldi. İşte son dakika kar haberleri...
9.01.2024 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak Lapa lapa kar yağışı başladı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Kar yağışı için yeni tarih verildi. Kuvvetli bir kar yağışı dönemine giriyoruz. Uzman isim de kar yağışı ve sıcaklıklarla ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller ise değişti. Öte yandan Meteoroloji, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 3 ili "turuncu", 18 kenti de "sarı" kodla uyardı. Yetkililer, sel, su baskını, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

İstanbul için uyarı üstüne uyarı yapılmıştı. Ancak acı haber geldi. İstanbul Valiliği, fırtınada direk devrilmesi sonucu yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
29.11.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu Havaların soğuması ve kar ve şiddetli yağışın etkili olması nedeniyle kar tatili haberleri gelmeye başladı. Zonguldak'ta devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildi. Öte yandan Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi.
27.11.2023 Gündem
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi
Yoğun kar İstanbul'a giriş yapıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM, Valilik ve AKOM'dan son dakika uyarısı geldi Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı
Kar alarmı: Beyaz esaret başlıyor! Sıcaklıklar 10 derece düşecek, MGM ve AKOM'dan son dakika kar uyarısı geldi, sadece saatler kaldı  Kar yağışı ile ilgili günlerdir uyarı yapılıyor. Meteoroloji, AFAD, valilikler art arda vatandaşları hafta sonu için uyarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve çok sayıda kentte kar alarmı verildi. Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek ve yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul'da hangi ilçelerde kar yağışının daha yoğun olacağı da açıklandı. Pazar yağan kar yağışı ile birlikte pazartesi kar tatili haberlerinin gelmesi de muhtemel. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili haberin detayları...
24.11.2023 Gündem
Erzurum'da yarın okullar tatil mi? 21 Kasım kar yağışı Erzurum'da okullar tatil edildi mi?
Erzurum'da yarın okullar tatil mi? 21 Kasım kar yağışı Erzurum'da okullar tatil edildi mi? Erzurum'da devam eden yoğun kar yağışıyla birlikte öğrencilerin gündeminde okul tatili var. Gece boyunca sürmesi beklenen yağış kırsal kesimlerde 30 cm'e kadar ulaştı. Veliler de araştırmalarını hızlandırdı. Peki 21 Kasım Erzurum'da okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Gündem
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı?
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı? Türkiye genelinde soğuk ve karlı havalar bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. 21 Kasım 2023 Salı için öğrenciler ve velileri kar tatili açıklamasının gelip gelmediği konusunda Valiliklerin açıklamalarını takip ediyor. Peki, 21 Kasım 2023 yarın okullar tatil edildi mi? Peki, 21 Kasım'da okullar tatil edildi mi, Valiliklerden tatil açıklaması geldi mi?
20.11.2023 Eğitim
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı?
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kar yağışı 9 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Peki memurlara kar tatili olacak mı? 10 Şubat kamuda kar tatili/idari izin yapıldı mı?
9.02.2023 Gündem
Kırıkkale okullar tatil mi? 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı?
Kırıkkale okullar tatil mi? 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı sonrası peş peşe tatil haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Kırıkkaleli vatandaşlar, "Kırıkkale okullar tatil mi, 6 Şubat Kırıkkale kar tatili var mı" sorularına yanıt arıyor.
5.02.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi Kar tatiliyle ilgili valilik açıklamaları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ve ülke genelinde etkili olması beklenen kar yağışı başladı. Yarın okullar tatili mi, ders olacak mı, yarıyıl tatili uzadı mı soruları da öğrencilerin merak konusu oldu. Bitlis ve Muş'ta okulların tatil edilmesinin ardından gözler Marmara'ya çevrildi. Peki Bursa'da okullar tatil edildi mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın okul var mı? İşte kar tatili olan iller listesi...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı!
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı! İstanbul'da kar tatili var mı merak ediliyor. 6 Şubat İstanbul'da okullar tatil edildi mi sorusuna yanı arayan vatandaşlara son dakika haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Vali Yerlikaya, İstanbul'da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. 
5.02.2023 Gündem
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli Okullar tatil edildi. Eğitim kar engeline takıldı. kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı hayatı felç etti. Birçok ilde eğitime ara verildi. İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Ankara'da okullar tatil edildi mi? Valiliklerden peş peşe açıklama geldi. İşte kar tatili verilen iller...
5.02.2023 Gündem
Kayseri'de okullar tatil mi? 6 Şubat Kayseri'de kar tatil var mı?
Kayseri'de okullar tatil mi? 6 Şubat Kayseri'de kar tatil var mı? Kayseri'de okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 Şubat Pazartesi sömestr tatilinin bitişiyle başlayacak ikinci dönem için bekleyiş devam ediyor. Ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitime ara verildi. Peki Kayseri'de kar tatili var mı? İşte detaylar...
5.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kar Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.