Hasankeyf

Hasankeyf

Son dakika hasankeyf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasankeyf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasankeyf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasankeyf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasankeyf gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 hasankeyf haberi bulunmuştur. Tüm hasankeyf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir?
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir? Maraş otu özellikle Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta sıklıkla kullanılır. Bu ot halk arasında deli tütün ismi ile de bilir. Maaş otunun yaprakları toz haline getirilip bir miktar su, meşe, asma ya da ceviz külü ile yoğrulmasıyla elde edilen bir üründür.
6.07.2023 Sağlık
Ev basıp kadını öldürmüştü; intikam cinayeti çıktı
Ev basıp kadını öldürmüştü; intikam cinayeti çıktı Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, evini bastığı husumetlisini evde bulamayınca annesi Emine Tunç'u (77) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son veren Eyüp Yel’in (26), saldırıyı 2 yıl önce arazi anlaşmazlığı yüzünden öldürülen amcası Süleyman Yel'in ardından başlayan kan davası nedeniyle, intikam almak için işlediği ortaya çıktı.
10.04.2023 Gündem
Evini bastığı husumetlisinin annesini öldürüp, intihar etti
Evini bastığı husumetlisinin annesini öldürüp, intihar etti Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Eyüp Yel (26), arazi anlaşmazlığı yaşadığı husumetlisi İzzet Tunç'un evini bastı. Yel, evde bulamadığı husumetlisinin annesi Emine Tunç'u (77) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
9.04.2023 Gündem
312 yerleşim yerine ulaşım yok! Validen açıklama geldi
312 yerleşim yerine ulaşım yok! Validen açıklama geldi Batman'da etkili olan kar yağışıyla 5 ilçede 133 köy ile 179 mezranın yolu kapandı. Sason ilçesi Kaşyayla köyü Uluağaç mezrası yoluna düşen tonlarca ağırlıktaki kaya, ekiplerin çalışmasıyla yoldan kaldırıldı.
5.02.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma yatırımları kapsamında, 55 günde 12 büyük projenin açılışının yapıldığını açıkladı.
29.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay TBMM'deki bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "İşçi ve işveren kesiminin oy birliği ile kararlaştırılan 'Asgari Ücret Komisyonu', 2023 yılı asgari ücretini belirlemek üzere çalışmalarına Aralık ayında başlayacaktır." dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Batman'da tankerin çarptığı 70 koyun telef oldu
Batman'da tankerin çarptığı 70 koyun telef oldu Batman’ın Hasankeyf ilçesinde akaryakıt yüklü tankerin çarptığı 70 koyun telef oldu.
14.11.2022 Gündem
Batman'da, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 1850 konutun kurası çekildi
Batman'da, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 1850 konutun kurası çekildi Batman'da TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında bin 850 konut için kura çekimi yapıldı.
9.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.
8.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Togg'un üretim bandı yok' iddialarına cevaben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Togg fabrikasını gezdiği anları paylaştı.
8.11.2022 Siyaset
Hasankeyf-Gercüş tüneli açıldı! Erdoğan: Yılbaşından itibaren daha net görmeye başlayacağız
Hasankeyf-Gercüş tüneli açıldı! Erdoğan: Yılbaşından itibaren daha net görmeye başlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı Hasankeyf - Gercüş Tüneli Açılış Töreni’nde konuştu. Projenin yaklaşık 2,5 yılda 910 milyon lirayla tamamlandığını belirten Erdoğan, "Ülkemizi varlık içinde yokluğa mahkum etmek isteyenler sinsi hayaller peşindedir. Biz ise ülkemizin tamamını kalkındırarak Türkiye'nin dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yerini alması için çaba sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin küresel krizin etkilerinden yakın zamanda çıkacağını da vurgulayan Erdoğan, "Türkiye'yi küresel krizden ayrıştırma konusundaki çabamızın somut neticelerini yılbaşından itibaren daha net görmeye başlayacağız" dedi.
8.11.2022 Siyaset
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gelir seviyesi belli bir rakamın altında kalan vatandaşlarımıza koruyucu önleyici tarzda destek olacak yeni programlar geliştirdik. Türkiye Aile desteği... Bu kapsamda 2,5 milyon insanımıza 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğalgaz yardımının 2022 kış dönemi ilk ödemesi de bu hafta gerçekleştirilecektir." dedi.
7.11.2022 Siyaset
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Batman’da otomobil, kamyona arkadan çarptı: 4 ölü
Batman’da otomobil, kamyona arkadan çarptı: 4 ölü Batman’ın Hasankeyf ilçesinde hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti.
22.08.2022 Yaşam
Kız kardeşler, serinlemek için girdikleri gölde boğuldu!
Kız kardeşler, serinlemek için girdikleri gölde boğuldu! Batman'ın Hasankeyf ilçesinde piknik yaptıkları alanda serinlemek için göle giren Fatma Taymur (25) ile kız kardeşi Evin Taymur (22), boğuldu.
23.07.2022 Yaşam
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüreğinde memleket sevdası olan, bu topraklara dair hayalleri ve hedefi bulunan, Türkiye merkezli düşünen herkesin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleyle ilgili, Terörle mücadele sadece içeride değil. Suriye olsun Irak'ta olsun buralarda da devam ediyoruz ve taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.' dedi. Erdoğan, 'İstismar siyasetine prim vermedik ama onlar verdi' diyerek HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan, ''Korkma' diye başlayan İstiklal Marşımız 84 milyonun ortak hissiyatının sembolüdür. Peki HDP için öyle mi? Parlamentoda İstiklal Marşı okunurken onlar İstiklal Marşı'nı okumuyorlar.' dedi.
7.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "500 yataklı hastanemizin de ihale süreci başladı. Batman'da 3 millet bahçesi projemiz var. Tarihi Hasankeyf ilçemizde Millet Bahçesi'nin çalışması sürüyor." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. Bu eser içimizdeki mankurtlara ve içimizedeki yeminli Türkiye düşmanlarına verilmiş en güzel cevaptır." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti Huzura kavuşan 'petrol kenti' Batman devlet destekli yatırımlarla gelişti. Batman'ın kaderi 17 Ocak 1946'da 1361 metrede petrol bulunmasıyla değişirken, ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı.
5.11.2021 Ekonomi
Hulusi Şahin kimdir? Batman Valisi Hulusi Şahin kaç yaşında, aslen nerelidir ve evli mi?
Hulusi Şahin kimdir? Batman Valisi Hulusi Şahin kaç yaşında, aslen nerelidir ve evli mi? Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yeni bölüme Hulusi Şahin konuk oluyor. MasterChef Türkiye 2021'de haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Batman'ın tarihi bölgesi Hasankeyf'te oynanacak. Batman Valisi’nin programda yer alması Hulusi Şahin hakkında yapılan aramalar arttırdı. Peki, Hulusi Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte Hulusi Şahin hayatı…
4.11.2021 Gündem
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı...
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı... Dicle Nehri üzerindeki, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerini kapsayan, gövde bakımından dünyanın en uzun, güç bakımından ise Türkiye'nin 4'üncü büyük barajı Veysel Eroğlu (Ilısu) Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi nedeniyle su altında kalan Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde gezi tekneleri suya indirildi.
26.07.2021 Yaşam
Hasankeyf-2 Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti
Hasankeyf-2 Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti Hasankeyf-2 Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Törende önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bu ülkenin ve milletin hayallerini gerçeğe dönüştüren herkese şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye ilişkin olarak da "İhracatta, sanayi üretiminde her ay yeni rekorların haberini alıyoruz. Mart'ta ihracatımız yüzde 42.42 oranında artışla tüm zamanların en yüksek rakamı olan 18.9 milyar dolara ulaştı" diye konuştu.
17.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın mezarlarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın mezarlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, Maliye Bakanı Hasan Polatkan ve 37. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın mezarlarını ziyaret ederek dua okudu.
17.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hasankeyf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasankeyf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.