Gültekin Uysal

Gültekin Uysal

Son dakika gültekin uysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gültekin uysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gültekin uysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gültekin Uysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gültekin uysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 gültekin uysal haberi bulunmuştur. Tüm gültekin uysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı!
Ev sahibinden dehşete düşüren hareket: Tartıştığı kiracısına asitle saldırdı! HATAY'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Yaşam
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü!
Ev sahibi dehşeti: Kiracısının yüzüne asit döktü! Hatay'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak Yüzde 63 oranında yenilenen 28’inci dönem parlamentosu 2 Haziran Cuma günü yemin töreniyle göreve başlayacak. Yeni Meclis’te 5 grup 15 parti yer alacak. Ancak partilerin çoğunun liderleri milletvekili seçilmediği için TBMM’de yer alamayacak...
30.05.2023 Gündem
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor?
Seçimin ikinci turunda hangi lider, nerede oy kullanıyor? Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına gidiyor.
28.05.2023 Gündem
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal oyunu kullandı
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal oyunu kullandı Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da oyunu kullandı. Uysal, "14 Mayıs 1950'nin yıl dönümünde, 14 Mayıs 2023 tarihi de milletimizin derinden nefes almasına vesile olacaktır" dedi.
14.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından HDP'den ilk tepki geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.
6.03.2023 Gündem
Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş teklifinin detayları! İşte masadaki 3 seçenek
Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş teklifinin detayları! İşte masadaki 3 seçenek Türkiye siyaset hareketli günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde 6'lı masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş teklifini öne sürerek toplantıya katıldı. Peki iki büyükşehir belediyesinin başkanları görevlerine nasıl devam edecek? İşte masadaki 3 formülün detaylar...
6.03.2023 Gündem
Meral Akşener'in masaya geri dönme kararının anlamı ne? Dicle Canova değerlendirdi
Meral Akşener'in masaya geri dönme kararının anlamı ne? Dicle Canova değerlendirdi Ankara'da siyaset gündeminde hareketli dakikalar yaşanırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın toplantısına katılma kararı aldı. Peki bu karar ne anlam ifade ediyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova değerlendirdi.
6.03.2023 Gündem
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak altılı masadan çekildi. Masanın diğer beş ortağı bugün bir araya gelecek. Gözler, Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin adaylık konusunda yapacağı açıklamalara çevrildi. Öte yandan 6'lı masadaki kriz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de tepki istifalarına neden oldu.
6.03.2023 Gündem
Millet İttifakının 5 lideri olağanüstü toplandı
Millet İttifakının 5 lideri olağanüstü toplandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.
4.03.2023 Gündem
6'lı Masa 12. kez toplandı! Aday kim olacak?
6'lı Masa 12. kez toplandı! Aday kim olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün grup toplantısında seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından tüm gözler 6'lı Masa'nın bugünkü toplantısına çevrildi. 12'nci kez toplanan olan 6'lı Masa'da cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi bekleniyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecine ilişkin son kulis bilgilerini aktardı.
2.03.2023 Gündem
6'lı masa 12'nci kez toplandı
6'lı masa 12'nci kez toplandı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları, 6'lı masanın 12'nci toplantısı için bir araya geldi.
2.03.2023 Gündem
'Millet İttifakı'ndan 'deprem' gündemli toplantı
'Millet İttifakı'ndan 'deprem' gündemli toplantı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarınca oluşturulan 'Millet İttifakı', Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde deprem gündemiyle toplandı.
18.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Gültekin Uysal kimdir, nereli, kaç yaşında? Gültekin Uysal hangi partiden milletvekili oldu?
Gültekin Uysal kimdir, nereli, kaç yaşında? Gültekin Uysal hangi partiden milletvekili oldu? Gültekin Uysal’ın ismi zaman zaman gündemde yer alıyor. Gültekin Uysal'ın kim olduğu ve hayatı ise merak ediliyor. Peki, Gültekin Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli? Gültekin Uysal hayatı ve biyografisi!
1.02.2023 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Altılı Masa'nın ikinci tur toplantısının ilki sona erdi
Altılı Masa'nın ikinci tur toplantısının ilki sona erdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde toplanan Altılı Masa'nın yaptığı ikinci tur toplantısının ilk görüşmesi sona erdi.
2.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: 6 lider bir aradayız, aynı şeyleri söylüyoruz
Kılıçdaroğlu: 6 lider bir aradayız, aynı şeyleri söylüyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 muhalefet partisinin oluşturduğu bloğa değinerek, “6 lider bir aradayız. 6 lider aynı şeyleri söylüyoruz. 6 lider de kararlıyız" dedi.
30.08.2022 Siyaset
6'lı masa, 6'ncı kez toplandı
6'lı masa, 6'ncı kez toplandı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarınca oluşturulan 6'lı masanın son toplantısı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde Ankara'da başladı.
21.08.2022 Siyaset
TBMM'de olağanüstü toplantı için yeter sayısı bulunamadı
TBMM'de olağanüstü toplantı için yeter sayısı bulunamadı CHP'nin, sağlık çalışanlarının sorunlarını görüşme çağrısı üzerine TBMM Genel Kurulu, olağanüstü toplandı. Ancak toplantı yeter sayısı sağlanamaması sebebiyle Meclis tekrar kapandı.
1.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gültekin Uysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gültekin uysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.