Gsb

Gsb

Son dakika GSB haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSB ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSB haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gsb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gsb gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 gsb haberi bulunmuştur. Tüm gsb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır?
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesi için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Proje kapsamında öğrenciler birçok faaliyette görev alırken aynı zamanda harçlıklarını da kazanıyor. Peki, Yurt-Time Spor ve Yurt-Time Proje başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt time spor projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2024 Gündem
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik çalışanı sonuçları 2024 açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik çalışanı sonuçları 2024 açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB 1071 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1071 personel alımı yapacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve başvurular alınmaya başlanmıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aranıyor. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2024 sonuçları…
27.01.2024 Çalışma Hayatı
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir?
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? GSB sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 kişi alacak. GSB personel alımı başvurusu 29 Aralık ile 8 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. GSB personel alımı başvuru şartları arasında 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen puan türünden asgari 50 puan almış olmak bulunuyor. Gençlik alımı için kontenjanlar ve başvuru şartları da açıklandı. Peki, Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? İşte GSB gençlik çalışanı alımı detayları…
28.12.2023 Personel Alımı
Gençlik liderliği belgesi nasıl alınır? Gençlik liderliği belgesine nasıl ulaşılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik liderliği belgesi nedir?
Gençlik liderliği belgesi nasıl alınır? Gençlik liderliği belgesine nasıl ulaşılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik liderliği belgesi nedir? GSB personel alımı sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 kişi istihdam edecek. GSB personel alımı başvuruları 29 Aralık’ta başlayacak, 8 Ocak’ta bitecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Liderliği Eğitim, Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönerge kapsamında Bakanlığımızca verilen Gençlik Liderliği Belgesine sahip olmak da aranan şartları arasında yer alınca, başvuruda bulunmak isteyen adaylar Gençlik liderliği belgesi nasıl alınır? Gençlik liderliği belgesine nasıl ulaşılır, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik liderliği belgesi nedir? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
28.12.2023 Çalışma Hayatı
Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır?
Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır? Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1071 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre GSB personel alımı kapsamında 1071 'gençlik çalışanı' alınacak. Bu çalışanlar Bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilecek. Peki, Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır?
28.12.2023 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?  GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılında toplam 2 bin 21 personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar kapsamında 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör kadrosuna yeni personeller başlayacak. GSB personel alımı başvurularında kadro dağılımı; gençlik çalışanı ve antrenör olarak gerçekleşecek. kariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılması beklenen GSB 2 bin 21 personel alımı başvuru tarihleri, yayınlanan kılavuzda ilan edilecek. Peki, GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte GSB 2 bin 21 personel alımı hakkındaki detaylar…
21.12.2023 Personel Alımı
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde!
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde! İhtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine verilen karşılıksız burs Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) eğitim yardımları. 8 ay (Ekim-Mayıs) boyunca verilir. 2023-2024 dönemi başvurularının tamamlanması ardından başvuru yapanlar sonuçları beklemeye başlamıştı. İşte VGM üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum…
21.11.2023 Eğitim
'GSB internet desteği başvuru adımları' GSB 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim internet başvurusu
'GSB internet desteği başvuru adımları' GSB 10 GB internet desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim internet başvurusu GSB internet desteği başvuru adımları merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği üniversite öğrencilerine yönelik teknolojik cihaz ve aylık 10 GB ücretsiz internet desteği için başvurular başladı. Peki, GSB internet desteği başvurusu nasıl yapılır, GSB 10 GB internet başvuruları başladı mı? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilişim internet başvurusu ile ilgili detaylar…
15.11.2023 Bilim ve Teknoloji
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? GSB 2023-2024 KYK taahhütname onay işlemi e-devlet ekranında!
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? GSB 2023-2024 KYK taahhütname onay işlemi e-devlet ekranında! KYK burs sonuçları açıklandı. GSB 2023-2024 burs ve öğrenim kredisi sonuçlarının açıklanmasıyla taahhütname onay işlemleri de başladı. Ancak taahhütname onayı olmayan öğrenciler burstan da faydalanamayacak. e-devlet ekranından taahhütname onay işlemleri yapılabiliyor. Peki KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? İşte adım adım KYK burs taahhütname onay işlemi...
13.11.2023 Gündem
Burs ve kredi sonuçları açıklandı
Burs ve kredi sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Ekonomi
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK BURS BAŞVURU SON TARİH: KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK BURS BAŞVURU SON TARİH: KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın duyurusunun ardından KYK burs ve kredisi için başvuru yapan ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulanmaya başlandı. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? 2023-2024 KYK burs ve kredi başvuru sonuç tarihi
12.10.2023 Eğitim
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı…
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı… KYK burs başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu KYK, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB burs, kredi başvurusu adreste mesken nedir, sorularına başvurularla birlikte arttı. Peki, KYK mesken nedir?
12.10.2023 Gündem
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023?
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı açıklamasının ardından burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin burslarla ilgili açıklamaları da arttı. Peki, Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi?
12.10.2023 Eğitim
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılının burs/kredi başvurularının başladığını duyurdu.
12.10.2023 Gündem
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları GSB yurt yönetim personeli alımı detayları başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, GSB yurtlarında istihdam edilmek üzere bin 453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanacak ilanla, 1453 KYK yurt personeli alımı kadro ve branş dağılımına göre adaylar başvuru işlemlerini gsb.gov.tr e-Devlet ekranı üzerinden online gerçekleştirecek. Peki, Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir? GSB yurt yönetim personeli nedir, ne iş yapar?
4.10.2023 Personel Alımı
Bakanlık açıkladı! 1453 personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 1453 personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB Yurtlarında istihdam edilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı.
3.10.2023 Çalışma Hayatı
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar?
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler, başvuru sonuçlarını GSB'nin sonuç açıklama sitesinde görebilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada “Yapılan başvurular, 12 kamu kurumu tarafından dijital olarak analiz edildi. Titizlik ve hassasiyetle gerçekleştirilen yerleştirme sürecinde başvurusu geçerli sayılan öğrencilerimizi gelir, başarı ve sosyal durum kriterlerini esas alarak değerlendirdik ve buna göre dijital ortamda bir puanlama sırası oluşturduk. Bu sıralamayla öğrencilerimiz, kazandıkları okula en yakın yurda olmak üzere yerleştiler. Eğer o yurtta yer yok ise bir sonraki en yakın yurda yerleştirildiler" ifadelerini kullandı. Başvuru sonuçlarının duyurulmasının ardından “KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır? KYK yurt kayıt ücreti nasıl ödenir, KYK kayıt belgeleri ne zaman verilecek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte KYK kayıt tarihi ve işlemleri ile KYK yurt kayıt parası yatırma…
15.09.2023 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023?
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023? Burs başvurusu ne zaman, burs başvuruları KYK başladı mı? sorularının yanıtı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 2023-2024 öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklanınca merak ediliyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne yapılan yurt başvurularının sonucu 13 Eylül'de açıklandı. Yurt çıkan öğrenciler ilk ay yurt ücreti ve depozito ücretini yatırmalıdır. Daha sonra E devlet sistemi üzerinden yurt taahhütname onayını son tarih 16 Eylül 23.00'a kadar almalıdır. Yurt sonuçlarının açıklanmasıyla burs başvurularına yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, Burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları başladı mı? İşte Burs başvuruları KYK 2023…
15.09.2023 Eğitim
KYK yedek sırası kaça kadar gelir? KYK yurt yedek sırası ne zaman gelir, KYK yurt yedek başvurusu ne zaman? KYK yurt yedek ne demek, yedek sırası gelir mi?
KYK yedek sırası kaça kadar gelir? KYK yurt yedek sırası ne zaman gelir, KYK yurt yedek başvurusu ne zaman? KYK yurt yedek ne demek, yedek sırası gelir mi? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Bak, konuya ilişkin, "İlk aşamada, yüzde 87'lik bir yerleştirme oranı ile yeni bir rekora imza attık" dedi. Başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla “KYK yurt yedek sırası ne zaman gelir, KYK yedek sırası kaça kadar gelir? KYK yurt yedek başvuruları ne zaman?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.09.2023 Eğitim
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK Yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yurt başvuru sorgulama…
13.09.2023 Eğitim
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Yurt kapasitemiz geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdi. An itibarıyla 81 il, 260 ilçe ve KKTC’de olmak üzere 822 yurt ve toplam 950 bin yatak kapasitesi ile gençlerimizin hizmetindeyiz." dedi.
13.09.2023 Gündem
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) personel alımı başvuru sonuçları kısmi olarak açıklandı. Bakanlık sonuçlar hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede "Büro Personeli, Destek Personeli( Temizlik) ve Psikolog alımı sonuçlarımız açıklanmıştır." İfadelerini kullandı. Büro Personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog alımı sonucu http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden görüntülenebilecek. Peki, GSB sonuçları açıklandı mı, GSB Kariyer Kapısı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte GSB kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
13.09.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Gsb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gsb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.