Çemişgezek

Çemişgezek

Son dakika çemişgezek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çemişgezek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çemişgezek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çemişgezek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çemişgezek gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 çemişgezek haberi bulunmuştur. Tüm çemişgezek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi?
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi? Ecem Taşer’in eşi Ali kimdir? Merak konusu oldu. Ecem Taşer'in Fas tatilinde eşini aldattığı iddaiları sonrası gündeme gelen Ali Taşer için araştırmalar yoğunlaştı.
27.12.2023 Gündem
Kaybolan balıkçıdan acı haber geldi!
Kaybolan balıkçıdan acı haber geldi! Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde teknesiyle Keban Baraj Gölü üzerinde balık avına çıkan ve kaybolan şahıs, yapılan arama faaliyetleri sonucu bulundu.
3.09.2023 Yaşam
'Hıdıroz' karpuzu tezgahlardaki yerini aldı
'Hıdıroz' karpuzu tezgahlardaki yerini aldı Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Kıraçlar köyünde su verilmeden yetiştirilen ve 'Hıdıroz' ismi verilen organik karpuz tezgahtaki yerini aldı.
13.08.2023 Yaşam
İlk görüşte yılan sandı, yaklaşınca gözlerine inanamadı!
İlk görüşte yılan sandı, yaklaşınca gözlerine inanamadı! Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde hava sıcaklığının artmasıyla ortaya çıkan tırtılların kelebeğe dönüşmek için yaptığı yolculuğu bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi.
27.06.2023 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tunceli Valiliği'nden, il başkanının karakol ziyaretindeki karşılamaya inceleme
Tunceli Valiliği'nden, il başkanının karakol ziyaretindeki karşılamaya inceleme Tunceli Valiliği, AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'ın jandarma karakolunda 'tören kıtası' ile karşılandığı iddialarıyla ilgili inceleme başlattı.
28.07.2022 Gündem
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi Tunceli'de devam eden ‘Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu’ kapsamında Ali Boğazı bölgesinde teröristlerin kullandığı depo ve sığınak, imha edildi.
28.05.2022 Yaşam
O yavru 6 ay sonra gözlerini açtı
O yavru 6 ay sonra gözlerini açtı  Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde kayalıklardan düşerek görme yetisini kaybeden yavru ayı Turkuaz’ın gözleri Bursa’da açıldı.
20.03.2022 Yaşam
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Dağ keçisi avına 126 bin TL ceza
Dağ keçisi avına 126 bin TL ceza Tunceli’de avlanması yasak 2 dağ keçisini silahla vurarak öldüren 2 avcıya, 126 bin TL para cezası uygulandı.
9.12.2021 Gündem
Otomobil, TIR'a çarptı! Sürücü ile eşi öldü
Otomobil, TIR'a çarptı! Sürücü ile eşi öldü Elazığ'da aynı yöne giden TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Hasan Üngüzek (62) ile eşi Sevgi Üngüzek (65), hayatını kaybetti.
8.11.2021 Gündem
'Ocak-aile ilişkisi'nin binlerce yıllık somut örneği: Kutsal ocaklar
'Ocak-aile ilişkisi'nin binlerce yıllık somut örneği: Kutsal ocaklar Çemişgezek ilçesinde 1968-1974 yıllarındaki arkeolojik kazılarda ortaya çıkarılan ve 5 bin yıllık olduğu tahmin edilen "kutsal ocaklar" ocak-aile kavramının önemini gözler önüne seriyor.
9.09.2021 Kültür Sanat
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap!
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap! Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı tekrar 2023'te iktidar olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da tekrar cumhurbaşkanı olacak. Aklın var ise hesabını buna göre yap." dedi.
24.12.2020 Siyaset
Çok sayıda ilimizde yeni karantina kararları
Çok sayıda ilimizde yeni karantina kararları Aydın’da Yukarı Görle Mahallesi, Karabük'te Sipahiler köyü, Adıyaman'da 181 adres ve Tunceli'de Örenceler Köyü koronavirüs tedbirlere kapsamında karantinaya alındı.
20.11.2020 Gündem
Tunceli'de 4 ev yanarak kullanılamaz hale geldi
Tunceli'de 4 ev yanarak kullanılamaz hale geldi Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çıkan yangında bitişik 4 kerpiç ev kullanılamaz hale geldi.
15.10.2020 Gündem
Tunceli Valiliği'nden 'İşsizsen gel bakalım, seni bekliyor tarım' projesi
Tunceli Valiliği'nden 'İşsizsen gel bakalım, seni bekliyor tarım' projesi Tunceli Valiliği'nce başlatılan 'İşsizsen gel bakalım, seni bekliyor tarım' projesi kapsamında il genelinde birçok kişiye yeni iş imkanı ve iş kurma fırsatı yaratılıyor.
14.08.2020 Gündem
Kilosu 1 tonu geçiyor! 20 bin TL'den alıcı bekliyor!
Kilosu 1 tonu geçiyor! 20 bin TL'den alıcı bekliyor! Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde Murat Yetkin’e ait 1 tonu geçen kurbanlık dana, 20 bin TL’ye alıcısını bekliyor.
28.07.2020 Yaşam
İŞKUR kamu işçi ilanları! İŞKUR kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır?
İŞKUR kamu işçi ilanları! İŞKUR kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye genelinde, çeşitli özel kurumsal şirketlerde ve fabrikalarda istihdam edilmek üzere İŞKUR vasıtasıyla toplamda 57 bin 360 personel alımı yapılacak. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre 88'i kamu kurumlarında olmak üzere memur-işçi statüsünde istihdam edilmek üzere, personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, İŞKUR’un kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte İŞKUR kamu iş ilanları ile ilgili detaylar...
13.07.2020 Personel Alımı
Etçil 'Çağaboğan' çekirgesi görüldü!
Etçil 'Çağaboğan' çekirgesi görüldü! Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde etçil olmasıyla bilinen bilimsel adı 'Saga Ephippigera' olan 'Çağaboğan' çekirge türü görüldü.
11.07.2020 Yaşam
Çok sayıda kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alacak
Çok sayıda kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alacak İş arayan binlerce kişiye güzel haber. Onlarca kamu kurumu personel alımı yapıyor. Üstelik KPSS şartı aranmıyor. Kamu kurumları İŞKUR üzerinden ilan verdi. 44 kamu kurumu da başvuruları internet üzerinden alıyor. İsteyenler ise başvurularını ikamet edilen il veya ilçedeki İŞKUR şubelerinden yapabiliyor. İlanlara başvurmak için İŞKUR'a kayıt yaptırmak yeterli.
28.05.2020 Personel Alımı
Karantina ilan edilen yerler neresi? Hangi illerde karantina var? Karantinaya alınan iller, köyler, beldeler, ilçeler, mahalleler (İçişleri Bakanı: 39 yer)
Karantina ilan edilen yerler neresi? Hangi illerde karantina var? Karantinaya alınan iller, köyler, beldeler, ilçeler, mahalleler (İçişleri Bakanı: 39 yer) Karantinaya alınan yerler, şehirler, ilçeler artıyor. Karantina uygulanan yerler arttıkça, corona virüsü hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Türkiye’de corona virüsü salgının giderek artması bazı şehirlerde karantina kararı alınmasına neden oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "18 ildeki 1 belde, 6 mahalle, 28 köy ve 4 mezrada olmak üzere 39 yerleşim yerinde karantina uygulanmaktadır." açıklamasını yaptı. Peki hangi illerde karantina var? Karantina uygulanan yerler neresi? İşte karantina ilan edilen yerler
30.03.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Kaya parçası evi deldi geçti!
Kaya parçası evi deldi geçti! Tunceli'de dağdan kopan kaya parçası bir evi yerle bir etti. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.
7.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çemişgezek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çemişgezek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.