Tunceli

Tunceli

Son dakika tunceli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tunceli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tunceli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tunceli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tunceli gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.589 tunceli haberi bulunmuştur. Tüm tunceli haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyonMİT, terör örgütü PKK/KCK için bölge halkından haraç toplayan, örgütün sözde sorumlularından Caize Selber ile Emine Ulaş'ı, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
20.10.2024Gündem
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadırİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Malatya merkezli deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirtti.
16.10.2024Gündem
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildiAFAD'dan gelen son dakika haberine göre Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin 6,5 km derinlikte ve 6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i telefonla arayarak, 5,9 büyüklüğündeki depremle ilgili son durum hakkında bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da yaptığı açıklamada, 187 kişinin depremden etkilendiğini, 43 kişinin de tedavi altında olduğunu söyledi.
16.10.2024Gündem
27 güvenlik görevlisini şehit etmişti: Terörist Ahmet Kalker Tunceli'de yakalandı
27 güvenlik görevlisini şehit etmişti: Terörist Ahmet Kalker Tunceli'de yakalandıTunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 1995 ile 2000 yılları arasında Tunceli kırsalında, 27 güvenlik görevlisini şehit eden, 35 güvenlik görevlisi ile 2 sivili yaralayan Ahmet Kalker adlı teröristin canlı olarak yakalandığını açıkladı.
16.10.2024Gündem
Tunceli’de, devlet korumasında yetişenlerin anlamlı buluşması! "Büyük önem taşıyor"
Tunceli’de, devlet korumasında yetişenlerin anlamlı buluşması! "Büyük önem taşıyor"Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Öğretmenevi’nde devlet korumasında yetişen bireyler ve ailelerinin katılımıyla program düzenledi.
13.10.2024Gündem
Türkiye'de yaz yağışları yüzde 9 azaldı
Türkiye'de yaz yağışları yüzde 9 azaldıTürkiye'de yaz mevsiminde yağışların uzun yıllar ortalamasına göre yüzde 9 azaldığı belirlendi. Bu yaz yüzde 66 ile en fazla yağış azalmasının tespit edildiği Marmara Bölgesi'nde ise son 21 yılın en düşük yağışı ölçüldü.
12.10.2024Gündem
Tunceli'nin kış kavunu tezgahlardaki yerini aldı
Tunceli'nin kış kavunu tezgahlardaki yerini aldıTunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, Kıraçlar ve Sakyol köyleri başta olmak üzere, ilçenin birçok köyünde yetiştirilen her mevsime dirençli kış kavunu tezgahlardaki yerini aldı.
11.10.2024Gündem
Tunceli'de köylüler orcik yapımına başladı
Tunceli'de köylüler orcik yapımına başladıTunceli'nin Çemişgezek ilçesinde köylüler, üzüm ve cevizden üretilen geleneksel lezzet "orcik"in üretimine başladı.
8.10.2024Gündem
Pülümürlü öğrencilerin TEKNOFEST heyecanı: Çok farklı bir deneyim oldu
Pülümürlü öğrencilerin TEKNOFEST heyecanı: Çok farklı bir deneyim oldu Tunceli'nin Pülümür ilçesi Şehit Öğretmen Ayhan Kural Orta Okulu 18 öğrenci Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalindeki (TEKNOFEST) etkinliklerine katıldı.
8.10.2024Adana
Tunceli'de ceviz hasadı başladı
Tunceli'de ceviz hasadı başladıTunceli'de, ekim ayıyla birlikte zor ve zahmetli ceviz hasadına başlandı. Yer yer 20 metreye yaklaşan yüksekliğe sahip ceviz ağaçlarına çıkan vatandaşlar, uzun sırıklarla silkeleme işlemi yapıyor. Kovalarla toplanan cevizler, kimi yerlerde el yardımıyla yeşil kabuklarından ayrılırken kimi yerlerde ise bu işlem için ceviz soyma makineleri kullanılıyor.
7.10.2024Ekonomi
Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem
Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde depremTunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem. Pülümür merkezli deprem, saat 16.44'te 7 kilometre derinlikte meydana geldi.
16.09.2024Gündem
Kedi ile köpeğin kıskandıran dostluğu! VİDEO
Kedi ile köpeğin kıskandıran dostluğu! VİDEOTunceli’de bir sokak köpeği ile kedinin dostluğu insanların içini ısıtıyor.
10.09.2024Vatan TV
Şehidin adı dün doğan oğluna verildi
Şehidin adı dün doğan oğluna verildiTunceli'de zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın cenazesi, memleketi Isparta'da toprağa verildi. Şehidin dün doğum yapan eşi cenazeye katılamazken, dünyaya gelen erkek bebeğe ise 'Orhan Kağan' adı verildi.
10.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde ilk ders zili çaldı
Demirören Medya Lisesi'nde ilk ders zili çaldıDemirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi başladı.
9.09.2024Gündem
Bahçeli'den 'Narin' açıklaması: Cani veya canilerin bedel ödemeleri temin edilmeli
Bahçeli'den 'Narin' açıklaması: Cani veya canilerin bedel ödemeleri temin edilmeliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün süren aramaların ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayetine ilişkin sorumluların adalet önünde en ağır düzeyde bedel ödemelerinin sağlanması gerektiğini açıkladı.
9.09.2024Gündem
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacak
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacakMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tunceli'de meydana gelen trafik kazasında şehit olan 4 asker için yarın eğitim- öğretim yılının ilk gününde 81 ildeki okullarda bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
8.09.2024Gündem
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştü
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştüTunceli'de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
8.09.2024Gündem
Sosyal medyadan güvenlik güçlerine hakaret eden şahıs gözaltına alındı
Sosyal medyadan güvenlik güçlerine hakaret eden şahıs gözaltına alındıTunceli'nin Ovacık ilçesinde, sosyal medya hesabından güvenlik güçlerine yönelik hakaret ve tehdit içerikli paylaşımlarda bulunan kişi gözaltına alındı.
1.09.2024Gündem
Büyük destek! Yeni modele geçildi, ödemelerde artışa gidildi
Büyük destek! Yeni modele geçildi, ödemelerde artışa gidildiBitkisel üretimde yeni destekleme modeli hayata geçiyor. Planlama kapsamındaki ürünleri havzasında üreten çiftçilerin ve planlı üretim kapsamında üretim yapan tüm üreticilerin, mazot maliyetinin yüzde 100’ü ve gübre maliyetinin yüzde 50’si karşılanacak. Yer altı su kısıtının bulunduğu yerlerde mazot ve gübre desteği yüzde 100’e çıkacak.
30.08.2024Ekonomi
Çiftçilere bu yıl ödenecek bitkisel üretim destekleri belli oldu
Çiftçilere bu yıl ödenecek bitkisel üretim destekleri belli olduÇiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) dahil olan çiftçilere bu yıl için ödenecek bitkisel üretim destekleri belli oldu.
24.08.2024Ekonomi
Bakan Tunç açıkladı: Orman yangınlarında toplam 22 şüpheliden 9’u tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı: Orman yangınlarında toplam 22 şüpheliden 9’u tutuklandıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aydın, Muğla, İzmir, Manisa, Tunceli, Bolu ve Uşak'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin gözaltına alınan 22 şüpheliden 9’unun tutuklandığını açıkladı.
18.08.2024Gündem
Jandarma Genel Komutanı, Adanalı Ali Çardakçı Oldu
Jandarma Genel Komutanı, Adanalı Ali Çardakçı OlduResmi gazetede yayınlananan kararlarlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’na yeni isimler atandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na ise Adana Karaisalı doğumlu Ali Çardakçı atandı.
16.08.2024Adana
TÜİK'ten dikkat çeken araştırma: İstanbul'dan kaçış devam ediyor!
TÜİK'ten dikkat çeken araştırma: İstanbul'dan kaçış devam ediyor!Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'de 2023 yılında 3 milyon 450 bin 953 kişinin iller arasında göç ettiğini açıkladı. İstanbul hem en çok göç veren hem de en çok göç alan şehir oldu. Megakentten ayrılanların en önemli göç nedeni daha iyi konut ve yaşam şartı arayışı olarak ön plana çıktı.
14.08.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tunceli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tunceli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.