Araç Hasar

Araç Hasar

Son dakika araç hasar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç hasar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç hasar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Hasar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç hasar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.069 araç hasar haberi bulunmuştur. Tüm araç hasar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi Beşiktaş'ta, yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi. Birkaç gündür süren yağışların ardından, toprağın yumuşaması nedeniyle koptuğu iddia edilen kaya parçalarının isabet ettiği bir evin yan duvarı yıkılırken, bir evin de kömürlüğü zarar gördü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, metrelerce yuvarlanan kaya parçalarından bazılarının da bir villanın bahçesine düştüğü öğrenildi.
2.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan su seferberliği mesajı: Geleceğimize sahip çıkalım
Emine Erdoğan'dan su seferberliği mesajı: Geleceğimize sahip çıkalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili, "İklim krizine karşı “Suda Sıfır Kayıp” ilkesiyle suyumuza yani geleceğimize sahip çıkalım." çağrısında bulundu.
2.10.2023 Gündem
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda istinat duvarı çöktü! 4 araç hasar gördü
Zeytinburnu'nda istinat duvarı çöktü! 4 araç hasar gördü Zeytinburnu'nda bir sanayi sitesinin istinat duvarı 4 aracın üzerine çöktü.
2.10.2023 Gündem
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da açıklama yaptı. Bakanlar, afet bölgesindeki son durumu ve alınan önlemleri açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Antalya'daki sel felaketi! Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Antalya'daki sel felaketi! Bakan Soylu'dan flaş açıklama Antalya'yı etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan sel ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bölgeye gitti. Durumu yerinde inceleyen Bakan Soylu açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 Siyaset
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Beşiktaş'ta galeriye milyonluk kurşun!
Beşiktaş'ta galeriye milyonluk kurşun! Beşiktaş'ta bulunan lüks otomobil galerisine silahlı saldırı düzenlendi. Çok sayıda kurşunun isabet ettiği 25 milyonluk son model lüks araç hasar aldı. 
29.10.2022 Yaşam
Sancaktepe'de otoparkta yangın! 16 araç hasar gördü
Sancaktepe'de otoparkta yangın! 16 araç hasar gördü İstanbul Sancaktepe'de bulunan bir otoparkta yangın çıktı. Yangında 16 aracın hasar gördüğü belirtiliyor.
16.07.2022 Yaşam
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika...
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika... İstanbul'u kuvvetli yağmur vurdu. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere'nin taşması sonucu Esenyurt'ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , " 18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Gündem
Üsküdar’da husumetli 2 grup birbirlerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı
Üsküdar’da husumetli 2 grup birbirlerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı Üsküdar’da araç alım satımı nedeniyle aralarında alacak verecek anlaşmazlığı olan 2 grup sokakta silahlı çatışmaya girdi. İki grubun birbirine kurşun yağdırdığı çatışmada arada kalan iki vatandaş yaralanırken çevredeki 6 araç da kurşun isabet etmesiyle hasar aldı. Olay yerinde 52 adet boş mermi kovanı bulundu. Silahlı çatışmaya giren 6 kişi yakalandı.
9.06.2022 Yaşam
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 pilot hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 pilot hayatını kaybetti Bursa'da tek motorlu uçak, sokak arasına düştü. Olayda uçaktaki 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirtilirken, alev alan 5 araç hasar gördü.
25.04.2022 Gündem
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası! Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası! Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü Artvin’in Arhavi ilçesinde kuvvetli rüzgarda çatılar uçarken, park halindeki 10 araç hasar gördü. Apartman çatısının otomobillerin üzerine düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon'da ise kısa süreli kum fırtınası etkili oldu.
12.04.2022 Yaşam
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası Artvin’in Arhavi ilçesinde kuvvetli rüzgarda çatılar uçarken, park halindeki 10 araç hasar gördü. Apartman çatısının otomobillerin üzerine düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon'da ise kısa süreli kum fırtınası etkili oldu.
12.04.2022 Yaşam
Ankara'da 9 araç birbirine girdi!
Ankara'da 9 araç birbirine girdi! Ankara’da İmrahor Viyadüğünde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
27.01.2022 Gündem
1 yılda düşen yağışın 3’te 1’i, 4 günde yağdı
1 yılda düşen yağışın 3’te 1’i, 4 günde yağdı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 1 yılda yağan yağmurun yaklaşık 3'te 1'i, 4 günde düştü. Yılda ortalama metrekareye 1126 kilogram yağışın düştüğü ilçede 4 günde bu oran metrekareye 414,6 kilogram olarak ölçüldü.
13.01.2022 Yaşam
İBB'den lodos bilançosu açıklaması
İBB'den lodos bilançosu açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), etkili olan lodos nedeniyle 2 kişinin öldüğünü, 33 çatının uçtuğunu, 192 ağacın devrildiğini, 232 tehlike arz eden parçanın düştüğünü, 52 trafik ışığı ile yön tabelasının devrildiğini ve 12 aracın hasar gördüğünü açıkladı.
29.11.2021 Gündem
Bağcılar'da kafe çatısı 6 aracın üzerine uçtu!
Bağcılar'da kafe çatısı 6 aracın üzerine uçtu! İstanbul Bağcılar'da site içinde bulunan kafenin çatısı şiddetli lodos nedeniyle tamamen uçtu. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda 2 kişi yaralandı, 6 araç hasar gördü.
29.11.2021 Vatan TV
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte çok sayıda yerde çatılar uçtu. Bakan Koca yaralılarla ilgili son durumu bildirdi. AFAD'dan yapılan açıklamada da "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan İstanbul'daki fırtına kabusunda yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Esenyurt'ta, Elif Şanver isimli kadın, şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altından çocuğunu kurtardı ama kendisi hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
29.11.2021 Gündem
İstanbul'da D100 Karayolu'nda art arda trafik kazaları! Yaralılar var
İstanbul'da D100 Karayolu'nda art arda trafik kazaları! Yaralılar var İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle Bakırköy D100 Karayolu ve yan yolda art arda trafik kazaları meydana geldi. Biri zincirleme üç ayrı kazada 2 kişi yaralanırken, çok sayıda araç hasar gördü.
1.10.2021 Yaşam
Kars'taki selde 40 ev ile 6 araç hasar gördü
Kars'taki selde 40 ev ile 6 araç hasar gördü Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dün meydana gelen sel nedeniyle ilk belirlemelere göre 40 ev kullanılamaz hale geldi, 6 araçta hasar oluştu, çok sayıda hayvan telef oldu.
14.08.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Zararları birebir karşılayacağız
Bakan Çavuşoğlu: Zararları birebir karşılayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'daki yangınların tamamen kontrol altına alındığını bildirdi. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Yangından etkilenen mahalle sayısı 59, bina sayısı 3 bin 231, bağımsız bölüm ise 6 bin 359 olarak tespit edilmiştir. Toplam 34 milyon 596 bin liralık zarar var. Antalya'da 45 iş yeri bu yangında zarar gördü. Önemli bir kısmına Valilik tarafından bugün ödeme yapılacak." dedi.
9.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gidiyor Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sel bölgesine gidiyor. Cuma namazını Rize'nin Güneysu ilçesinde kılacak olan Erdoğan, kriz merkezinde son duruma ilişkin açıklama yapacak.
23.07.2021 Gündem
Arhavi sel felaketinde son durum ne? Sular çekildi, felaketin boyutu göründü! Artvin Arhavi sel felaketi…
Arhavi sel felaketinde son durum ne? Sular çekildi, felaketin boyutu göründü! Artvin Arhavi sel felaketi… Artvin'de dün, 8 günün ardından yeniden başlayan 1 kişi kaybolduğu, alt ve üst yapıda ağır hasarların oluştuğu yoğun yağışların sebep olduğu sel ve heyelanın yarattığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Suların çekildiği Arhavi ilçesinde 430 ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katları balçığa gömüldü, onlarca araç hurdaya döndü. Vatandaşlar ev ve iş yerlerinde temizlik çalışması başlatırken, ulaşım, su ve elektrik hatlarındaki hasar ve arızalar giderilmeye çalışılıyor. İşte Artvin Arhavi sel felaketinde son durum…
23.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç Hasar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç hasar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.