İstanbulkart

İstanbulkart

Son dakika İstanbulkart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulkart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulkart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulkart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulkart gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 istanbulkart haberi bulunmuştur. Tüm istanbulkart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
İBB duyurdu: İstanbulkart yüklemesine 50 TL indirim! Bir tıklamayla hesaba yükleniyor
İBB duyurdu: İstanbulkart yüklemesine 50 TL indirim! Bir tıklamayla hesaba yükleniyor İstanbullulara müjde geldi. İstanbulkart'a yapılan yüklemelerde yeni kampanya var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbulkart kullanıcılarına yönelik 50 TL'lik fırsat duyuruldu.
4.03.2024 Gündem
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler İBB tarafından açıklandı.
15.02.2024 Ekonomi
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
Yarın otobüsler ücretsiz mi? Cumartesi, Pazar İETT bedava mı?
Yarın otobüsler ücretsiz mi? Cumartesi, Pazar İETT bedava mı? Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle hafta sonu toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı sorgulanıyor. Vatandaşlar arama motorları üzerinden yarın otobüsler ücretsiz mi? Cumartesi, Pazar İETT bedava mı? sorularının yanıtını sorguluyor.
27.10.2023 Gündem
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat İstanbul'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitinginde trafiğe kapanacak yollar belli oldu.
27.10.2023 Gündem
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı Toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya başlandı. Yeni ücret tarifesiyle, 22.25 TL olan metrobüs ücretinin, kredi kartı ve banka kartıyla yapılan temassız ödemelerde 60 TL, İET otobüslerindeki 15 TL’lik tam bilet ücretinin ise 30 TL olduğu görüldü. Kredi kartı kullanarak ödeme yapan bazı İstanbullular, ücret farkını yüksek buldu. Metrobüse binmek için kredi kartıyla temassız ödeme yapan Asiye Zengin, "Bu ücret çok fazla, normalde 22,5 lira, benden 60 lira aldı. 60 lira bayağı yüksek" dedi. Zengin daha sonra, iade almak istediğini belirterek güvenlik görevlisinden yardım istedi, o anlar kameraya yansıdı.
16.08.2023 Ekonomi
Park et devam et uygulaması nedir? Yenikapı Otopark Alanı park et, devam et ne iş yarar?
Park et devam et uygulaması nedir? Yenikapı Otopark Alanı park et, devam et ne iş yarar? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada'ya araç girişini azaltmak için "Park et, devam et" uygulamasını başlatıyor. Buğra Gökce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, aracını Yenikapı otopark alanına park edenlerin, ring hattının ücretsiz kullanabileceğini belirtti.
12.08.2023 Gündem
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor, PAPARA ile stadyum isim sponsorluğu imzaladığını açıkladı. Trabzonspor'un yeni stad sponsorunun Papara olmasının ardından Papara kimin, sahibi kim? Sorularında artış yaşandı. Peki, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.08.2023 Şampiy10
65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu, İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, paralı mı oldu?
65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu, İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, paralı mı oldu? 65 yaş üstü otobüs bedava mı, İstanbul’da 65 yaş üstü otobüs kartı kalktı mı? İstanbullu 65 yaş üzeri vatandaşlar metro, metrobüs, otobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Bazı illerde 65 yaş üstü otobüs kartlarının iptal edilip, ücretli yapılması İstanbul’daki vatandaşların 65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu 2023? Sorusuna yanıt aramasına neden oldu. Peki, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, 65 yaş üstü ulaşım paralı mı oldu?
8.08.2023 Gündem
İstanbulkart minibüslere entegre edilecek! Düğmeye basıldı
İstanbulkart minibüslere entegre edilecek! Düğmeye basıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Temmuz ayı toplantısı İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce başkanlığında Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İstanbulkart minibüslere entegre edilecek.
29.07.2023 Ekonomi
Minibüslere istanbulkart mı geldi, minibüslerde istanbulkart geçerli mi olacak?
Minibüslere istanbulkart mı geldi, minibüslerde istanbulkart geçerli mi olacak? Minibüslere istanbulkart mı geldi, minibüslerde istanbulkart mı kullanılacak? UKOME Toplantısı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce başkanlığında toplu ulaşım ücretlerine zam gündemiyle Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde toplandı. Toplantıda, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğünün yediemin otoparklarına çekilerek muhafaza altına alınan araçların günlük otopark ve çekici ücretlerinin yeniden düzenlenmesi teklifi değerlendirildi. Yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 50 ila 67 zam yapılmasına karar verildi. İşte minibüslerde istanbulkart ile ilgili detaylar…
27.07.2023 Gündem
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi görüşüldü. Teklif oy birliğiyle kabul edildi. Bundan sonra minibüslerde İstanbulkart'ta geçerli olacak.
27.07.2023 Ekonomi
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi?
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüsler bedava mı, 15 Temmuz'da toplu taşıma (otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray) ücretsiz mi? Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz günü toplu taşıma tarifesinin ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz resmi tatil olarak kabul edildiğinden vatandaşlar "15 Temmuz'da Ankara, İzmir ve İstanbul'da metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, marmaray, otobüs, ücretsiz mi, İZBAN, Ankaray, EGO ve İETT saat kaça kadar ücretsiz ve bedava olacak?" sorularına yanıt arıyor.
15.07.2023 Gündem
İstanbul'da skuter kullanımında yeni dönem! İşte detayları
İstanbul'da skuter kullanımında yeni dönem! İşte detayları İstanbul'da skuter kullanımını kolaylaştırmak ve park sorununun önüne geçmek amacıyla yeni eylem planı hayata geçirildi. Böylece, şehirde bin 500 yeni park alanı oluşturulacak, bazı bölgelerde hız sınırları belirlenecek ve kullanıcılara düzenli olarak eğitimler verilecek.  Uygulamaların İstanbulkart ile entegre olacağı eylem planının detaylarını paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, "Amacımız şu anda teşvik mekanizmalarıyla, eğitim yöntemiyle, skuter kullanımını düzenlemek" dedi.
4.04.2023 Gündem
Belbim çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart Çerçeve sözleşmesi iptali nasıl yapılır, feshi nasıl gerçekleştirilir?
Belbim çerçeve sözleşmesi nedir? İstanbulkart Çerçeve sözleşmesi iptali nasıl yapılır, feshi nasıl gerçekleştirilir? İstanbulkart çerçeve sözleşmesi nedir, çerçeve sözleşmesi nasıl iptal edilir? Çerçeve sözleşme hakkında yapılan araştırmalar İstanbulkartlılar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Belbim, İstanbulkartlar hakkında sms ve mail ile kullanıcılara bilgilendirme yaparak çerçeve sözleşmesi kapsamında 3 yıl boyunca kullanılmamış (yükleme ya da ödeme yapılmamış) İstanbulkartlar zaman aşımı nedeni ile kullanıma kapatılacağını katardır. Peki, Belbim çerçeve sözleşme ne demek, çerçeve sözleşmesi iptali nasıl yapılır, İstanbulkart çerçeve sözleşmesi feshi nedir?
4.04.2023 Gündem
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu!
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu! İstanbul genelinde skuterler için 1500 park alanı yapılacak ve skuterleri park alanına bırakanlar indirim kazanacak. Kadıköy’de yolları kapatan skuterler toplanıp park alanı yapılınca kaldırımlar temizlendi.
4.04.2023 Gündem
'Doğanın Anneleri' Gaziantep'te! Sanatçılardan depremzedelere destek
'Doğanın Anneleri' Gaziantep'te! Sanatçılardan depremzedelere destek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çatısı altında kurulan ve aralarında ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in de bulunduğu “Doğanın Anneleri” gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki geçici barınma alanında depremzede ailelere destek olmak, çocuklarla güzel bir vakit geçirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
31.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bilet ücretleriyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama
İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bilet ücretleriyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama Türkiye'nin en hızlı metrosunun kullanılacağı hat, pazar günü hizmete giriyor. 8 durağın bulunduğu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada gidilebilecek. Peki ücretlendirme nasıl olacak? Bakan Karaismailoğlu metro hattı ile ilgili önemli bilgiler verdi.
20.01.2023 Ekonomi
İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır? 1 Ocak mobil İstanbulkart kişiselleştirme mobil uygulamadan yapma ekranı!
İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır? 1 Ocak mobil İstanbulkart kişiselleştirme mobil uygulamadan yapma ekranı! İstanbulkart kişiselleştirme ekranı 1 Ocak ayıyla birlikte yoğun bir şekilde araştırılıyor. İstanbulkart kişiselleştirme 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren devreye girecek. kisisellestirme.istanbulkart.istanbul internet adresinden ya da 153 numaralı telefon hattından İstanbulkart kişiselleştirme başvurusu yapılabilecek. Peki, İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılıyor? İşte, İstanbulkart kişiselleştirme ekranı…
1.01.2023 Gündem
1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz m, bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi? İETT bedava mı? 1 Ocak İETT bedava mı?
1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz m, bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi? İETT bedava mı? 1 Ocak İETT bedava mı? 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün bedava mı? Yeni yıl başlarken 1 Ocak’ta otobüs, Marmaray, vapur, metro, metrobüslerin ücretsiz hizmet verip vermeyeceği sorgulanıyor. Dışarı çıkmayı düşünen vatandaşlar arama motorlarına ve büyükşehirlerin duyuru sayfalarına yöneldi. İşte Bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi, sorusunun yanıtı…
1.01.2023 Gündem
İstanbulkartlı için son 14 gün uyarısı! Milyonları kapsıyor
İstanbulkartlı için son 14 gün uyarısı! Milyonları kapsıyor İstanbul’da geçen 29 Ekim’de başlayan “İstanbulkart Kişiselleştirme” kampanyası devam ediyor. Özel statüdeki İstanbulkartlar (öğrenci, öğretmen, anne, 60 ve 65 yaş üstü) ise kampanyaların hepsinden faydalanmaya devam edecek.
17.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulkart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulkart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.