15 Temmuz Demokrasi Otogarı

15 Temmuz Demokrasi Otogarı

Son dakika 15 Temmuz Demokrasi Otogarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Temmuz Demokrasi Otogarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz demokrasi otogarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 15 temmuz demokrasi otogarı haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz demokrasi otogarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Bayram sonrası dönüş başladı! 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk
Bayram sonrası dönüş başladı! 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarında Ramazan Bayramı tatili sonrası dönüş hareketliliği yaşanıyor. İstanbul'a dönenler ve İstanbul'dan memleketlerine gitmek isteyenler otogarda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.
13.04.2024 Gündem
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı, Merdiven altı bilet satışlarına dikkat!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı, Merdiven altı bilet satışlarına dikkat! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı. Türkiye Otobüsler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Musa Çaktır, "Bayram biletleri için ayın dördünden sonra bir yoğunluk başladı. Araçlarımızda doluluk oranları şu an yüzde 90 civarında. Ek servisler için hazırlıklar yapıyoruz" dedi. Bilet alacaklara uyarıda da bulunan Çaktır, "Bayram öncesi bilet alırken merdiven altı satışlara dikkat etsinler. Bilet acentesi olmayan yerlerden de bilet almasınlar. Bilet alırken normal, belgeli acentelerimizden bilet aldıklarında herhangi bir sorun yaşamayacaklardır" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da korkunç ölüm! Tel çit koptu: 10 metreden düşerek hayatını kaybetti
İstanbul'da korkunç ölüm! Tel çit koptu: 10 metreden düşerek hayatını kaybetti Bayrampaşa'da direksiyon sınavı için sıra beklerken yaslandığı tel çit kopan Akif Türkmen yaklaşık 10 metreden aşağı düştü. Türkmen, olay yerinde hayatını kaybederken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis olay sonrası soruşturma başlatırken, Türkmen'in düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.09.2023 Yaşam
Yolcu otobüsünde skandal! 45 kişi 13 saat ayakta kaldı
Yolcu otobüsünde skandal! 45 kişi 13 saat ayakta kaldı Mersin-İstanbul seferini yapan bir otobüste tahta kurusu paniği yaşandı. Araçtaki yaklaşık 45 yolcu tahta kurularından dolayı yaklaşık 13 saat boyunca ayakta yolculuk yapmak zorunda kaldı. Yaşanan panik yolcuların kamerasına yansıdı.
14.07.2023 Yaşam
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüş hareketliliği sürüyor
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüş hareketliliği sürüyor Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenler kente dönmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik yaşandı.
3.07.2023 Yaşam
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Otogarda bayram yoğunluğu başladı
Otogarda bayram yoğunluğu başladı İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bayram yoğunluğu başladı. Diğer bayramlara göre bu bayramın otogarda daha yoğun geçtiğini belirten otogar esnafı Zafer Bayar, "Tamamen tatil olarak değil. Bir Ege havası yok. Tamamen Anadolu Bölgesinde yoğunluk" dedi.
20.06.2023 Gündem
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor Yurt dışına çıkmak isteyenler son dönemde uçak yerine otobüsleri tercih etmeye başladı. Vatandaşlar bilet fiyatlarındaki artış ve bagaj rahatlığı için otobüsleri tercih ettiklerini söylerken, Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, "İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüs var, bunların yaklaşık 140 tanesi yurt dışına kalkıyor. Vize sorunu yaşanmasa bu seyahatler ikiye, üçe katlanacak" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
Seçim güvenliği seferberliği! 596 bin görevli, 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA
Seçim güvenliği seferberliği! 596 bin görevli, 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin olaysız geçmesi, güvenliğin sağlanması için İçişleri Bakanlığı ülke genelinde teyakkuza geçti. Türkiye geneli 324 bin 409 polis, 193 bin 879 jandarma, 2 bin 640 Sahil Güvenlik, 58 bin 648 güvenlik korucusu ve 17 bin 189 gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 596 bin 765 güvenlik personeli görevlendirildi. Ayrıca 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA, 754 TOMA, 244 bot-gemi göreve hazır bekletilecek.
28.05.2023 Gündem
Otogarda 2'nci tur hareketliliği sürüyor
Otogarda 2'nci tur hareketliliği sürüyor Esenler'de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hareketliliği yaşanıyor. 
27.05.2023 Gündem
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var Ramazan Bayramı'na iki gün kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda alışıla gelmiş yolcu yoğunluğu oluşmadı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bilet fiyatlarının uygun olmasına rağmen yoğunluğun yaşanmadığını belirterek, “Hava ve demiryollarındaki düşük fiyat uygulaması karayolunun payını yüzde 40-50 oranında daralttı. Geçen seneki tatilleri kıyasladığımızda yüzde 50 daralma var. Yani ek sefer bile doğru dürüst yapılmadı" dedi.
19.04.2023 Yaşam
İstanbul'da Ramazan Bayramı öncesi otogarlarda son durum
İstanbul'da Ramazan Bayramı öncesi otogarlarda son durum Ramazan Bayramı öncesi otogarlardaki yoğunlukta önceki yıllara göre düşüş olduğu görüldü. Otobüs firması sahibi Kemal Soğancı, bu düşüşün ekonomik şartlar ve okulların kapalı olmasına bağlı olduğunu söyleyerek, “Bayramda istediğimiz hareket maalesef yok” dedi.
14.04.2023 Gündem
Bakanlıktan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak incelemesi
Bakanlıktan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak incelemesi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünün ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı.  Ciddi derecede korozyon görüldüğünü belirten ekipler, maliyetin yüzde 40'ın üzerinde olması halinde otogarın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini belirtti. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli ise "Gördüklerimizin bir kısmını da sizin az önce çalışma yaptığınız gibi biz kırdık. 2 yıl öncesinden itibaren yine dolaşırken göreceksiniz birçok kilit noktada karotlar ve numuneler alındı. Bu numunelerin çalışması ve raporlanması bitti ve uygulama aşamasına gelindi. İnsanların haklı olarak görselden etkilenerek endişeleri var. İçimiz rahat. Raporun neticesindeki uygulama ile ortaya çıkacak" diye konuştu.
23.03.2023 Gündem
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Peş peşe kazalar sonrası polis ekipleri harekete geçti
Peş peşe kazalar sonrası polis ekipleri harekete geçti İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda, son dönemde ülke genelinde ölümlü kazaların art arda yaşanmasının ardından otobüslere yönelik denetimler sıklaştırıldı. Polis ekiplerince otobüslerin evrakları, lastik diş kalınlıkları, takografları kontrol edilirken yolculara da emniyet kemeri ile ilgili broşürler dağıtıldı.
23.08.2022 Yaşam
Bayram sonrasında otogarda yoğunluk devam ediyor
Bayram sonrasında otogarda yoğunluk devam ediyor Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenler dönmeye, bayram dolayısıyla İstanbul’a gelenler de gitmeye başladı. Bu nedenle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşandı.
17.07.2022 Yaşam
Otogarda bayram dönüşü yoğunluğu
Otogarda bayram dönüşü yoğunluğu Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenler geri dönmeye başladı. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşandı.
17.07.2022 Yaşam
Bayram öncesi otogarda denetim
Bayram öncesi otogarda denetim Kurban Bayramı öncesi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yolcu otobüslerinde denetim gerçekleştirildi.
7.07.2022 Yaşam
Bayram öncesi bilet fiyatları uçuşa geçti! Zamma rağmen bilet kalmadı
Bayram öncesi bilet fiyatları uçuşa geçti! Zamma rağmen bilet kalmadı Bilet fiyatlarıyla ilgili son dakika flaş gelişme. Bilet fiyatları akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte yüzde 100 zamlandı. Örneğin 300 lira olan bir yolcu biletinin fiyatı 600 lira seviyelerine çıktı. Buna rağmen bayramı sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar otogarlara akın etti. Otogarlarda biletler tükendi. Otobüs firmaları çareyi ek seferler koymakta buldu. Kurban bayramına sayılı günler kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda da hareketlilik başladı. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Birol Özcan, "Şu anda ana servislerde yer kalmadı. İlave seferler başladı. 1 Temmuz'dan 18 Temmuz'a kadar ilave sefer yapabiliyoruz" dedi. Özcan, geçen yıllara göre sefer sayılarının ise büyük oranda düştüğünü belirtti. Birol Özcan,"Artık senede 5-6 sefer giden aile bir sefer gitmeye başladı. En fazla bin 400 otobüs çıkmış. Eskiden, buradan 2 bin 500 otobüs çıkıyordu" diye konuştu.
2.07.2022 Ekonomi
Otogarda bayram öncesi otobüslere denetim
Otogarda bayram öncesi otobüslere denetim İstanbul'da Ramazan Bayramı öncesi, trafik polisi ekipleri, şehirlerarası otobüslere yönelik denetim gerçekleştirdi. Otobüslerin evrakları, lastik diş kalınlıkları, takometreleri kontrol edilirken yolculara da emniyet kemeri ile ilgili broşürler dağıtıldı.
29.04.2022 Yaşam
Ukrayna'dan gelen ilk kafile İstanbul'a ulaştı! 'Türkiye bize yardımcı olmasaydı...'
Ukrayna'dan gelen ilk kafile İstanbul'a ulaştı! 'Türkiye bize yardımcı olmasaydı...' Ukrayna'nın Odessa kentinde mahsur kalan Türk kafilesi İstanbul'a ulaştı. Çoğunluğu öğrenci olan yaklaşık 250 kişi, Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na geldi.
27.02.2022 Gündem
Otogarda firmalar, yasağı ücret farkı alarak böyle deliyor! 'Ceza bizim sorumluluğumuzda'
Otogarda firmalar, yasağı ücret farkı alarak böyle deliyor! 'Ceza bizim sorumluluğumuzda' İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle valilik, şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışlarını durdurdu. Ancak bazı fırsatçılar, yasağı minibüsle delmeye çalıştı. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Edirne ve Tekirdağ'a kaçak olarak yolcu taşımaya çalıştılar. Yolculuğu organize eden kişi, "Ceza bizim sorumluluğumuzda, siz düşünmeyin" derken, yolculuk edenler de çeşitli sebepler öne sürdü. 
26.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz Demokrasi Otogarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz demokrasi otogarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.