Kurban Bayramı

Kurban Bayramı

Son dakika Kurban Bayramı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kurban Bayramı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kurban Bayramı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurban Bayramı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurban bayramı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.919 kurban bayramı haberi bulunmuştur. Tüm kurban bayramı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!
Ev yapımı sucuk tarifi! Kasap sucuk nasıl yapılır? İşte ev yapımı kasap sucuk tarifi!Kurban etini değerlendirmek isteyenler kahvaltıları şenlendirecek ve aynı zamanda yemeklerde de kullanabilecekleri sucuk yapımını merak ediyor. Kasaptan alınmış gibi mis gibi sucuk tarifi arıyorsanız buraya... Kasap sucuk nasıl yapılır diyenlere işte kurban etinden kasap sucuk tarifi ve yapılışı...
26.07.2024Gündem
Adana'da ihracat haziran ayında bir önceki yılın Haziran ayına göre yüzde 16.5 azaldı
Adana'da ihracat haziran ayında bir önceki yılın Haziran ayına göre yüzde 16.5 azaldıAdana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Haziran döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16.5 azalış ile 186.4 milyon dolar olarak gerçekleştiğini söyledi. Kıvanç, Adana olarak Ocak-Haziran 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre ihracatın yüzde 3.3 artış ile 1 milyar 441 milyon dolara ulaştığını ifade etti.
4.07.2024Adana
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi Haziran ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi Haziran ayı ihracat rakamlarını değerlendirdiGaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk yarısında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,9 oranında artışla 4 milyar 789 milyon 67 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini kaydetti.
3.07.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler'den Suriye'deki provokasyonlara yönelik açıklama
Milli Savunma Bakanı Güler'den Suriye'deki provokasyonlara yönelik açıklamaMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin katılımı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirdi.
2.07.2024Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler: Kamu düzenini bozma girişimleri devletimizin birimleriyle başarısız kılınacaktır
Milli Savunma Bakanı Güler: Kamu düzenini bozma girişimleri devletimizin birimleriyle başarısız kılınacaktırMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin katılımı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarıyla video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Güler, "Sığınmacı konusu dikkatle izleniyor. Türkiye'ye karşı bazı unsurların kamu düzenini bozma girişimleri, devletimizin birimleriyle gösterdiği özverili çaba sayesinde başarısız kılınacaktır" dedi.
2.07.2024Gündem
Trafikte yapay zeka uygulamaları dönemi başlıyor! Tüm araçların hız tespitini yapabiliyor
Trafikte yapay zeka uygulamaları dönemi başlıyor! Tüm araçların hız tespitini yapabiliyorTrafikte, yerli kaynaklarla geliştirilen radar cihazı kullanılmaya başlandı. Tripod ya da araç üzerine kurulumu yapılabilen radar cihazının yapay zekâ ile aynı yönde 4 şeritteki tüm araçların hız tespitini yapabildiği belirtildi.
29.06.2024Gündem
Gaziantep hayvanat bahçesine ziyaretçi rekoru!
Gaziantep hayvanat bahçesine ziyaretçi rekoru!Yüz ölçümü ve barındırdığı tür bakımından Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise sayılı hayvanat bahçeleri arasında yer alan Gaziantep Doğal Yaşam Parkı'nı 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 85 bin kişi ziyaret etti.
26.06.2024Gaziantep
Gaziantep'te Baharat Müzesi'ne ziyaretçi yoğunluğu
Gaziantep'te Baharat Müzesi'ne ziyaretçi yoğunluğuGaziantep'teki Rayiha ve Baharat Müzesi, Kurban Bayramı tatilinde büyük ilgi gördü. 9 günlük tatil süresince 4 bin ziyaretçiyi ağırlayan müze, hem eğitim hem de gastronomi alanında eşsiz deneyimler sundu.
26.06.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmazCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasette normalleşme tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, Cumhur İttifakı için de net mesajlar verdi.
26.06.2024Gündem
Gaziantep’te bin araca 2 milyon 617 bin 150 TL ceza! Bilanço açıklandı
Gaziantep’te bin araca 2 milyon 617 bin 150 TL ceza! Bilanço açıklandıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından “Kurban Bayramı Tatil Tedbirleri” genelgesi kapsamında yapılan denetimlerde bin araca 2 milyon 617 bin 150 TL idari para cezası uygulandı.
26.06.2024Gaziantep
Gaziantep Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı: 25 bin kişi ziyaret etti
Gaziantep Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı: 25 bin kişi ziyaret ettiGaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı müzeler ve Doğal Yaşam Parkı 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.
25.06.2024Gaziantep
Bakanlıktan korsan taşımacılığa ve fahiş fiyata ceza yağdı!
Bakanlıktan korsan taşımacılığa ve fahiş fiyata ceza yağdı!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu "Bayram tatilinde 3 milyon 782 bin 90 kişi şehirler arası otobüslerle seyahat etti. 14-23 Haziran tarihleri arasında 13 bin 855 otobüste denetleme yaptık" dedi.
24.06.2024Gündem
Lübnan-Gaziantep hattında 5 milyon dolarlık ‘Fabrikatör’ oyunu! Detayları herkesi şaşkına uğrattı
Lübnan-Gaziantep hattında 5 milyon dolarlık ‘Fabrikatör’ oyunu! Detayları herkesi şaşkına uğrattıLübnanlı işinsanı, Gazintep’te yaşayan 4 Suriyeli’nin ‘fabrikatör’ oyununa inanınca 5 milyon dolarını kaptırdı. Lübnan, Türkiye’ye nota verdi, MASAK 5 milyon doların izini sürdü. Yakalanan dolandırıcılar hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık, kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik’ suçlarından dava açıldı.
26.06.2024Gaziantep
Efes Antik Kenti'ne Kurban Bayramı'nda ziyaretçi yoğunluğu
Efes Antik Kenti'ne Kurban Bayramı'nda ziyaretçi yoğunluğuİzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti, Kurban Bayramı'nda 129 bin 987 kişiyi ağırladı.
24.06.2024Gündem
Kurban Bayramı sakatata yaradı! Fiyatlar sabit kaldı
Kurban Bayramı sakatata yaradı! Fiyatlar sabit kaldıKurban Bayramı Türkiye'de sakatatın başkenti Adana'ya yaradı. Sakatat ürünlerine zam beklenmezken zam yapan işletmeler hakkında yaptırım uygulanacağı açıklandı.
24.06.2024Adana
Balıkçılar bayram sonrası satışların artmasını bekliyor
Balıkçılar bayram sonrası satışların artmasını bekliyorDüzce'de Kurban Bayramı sonrasında balık tezgahlarında Karadeniz'den çıkan barbun kilosu 350, mezgit 300 liradan alıcı buluyor. Balıkçılar ise Kurban Bayramı'nın bitmesiyle balık satışlarının artmasını bekliyor.
23.06.2024Ekonomi
Tatilcilerin dönüş yolunda trafik yoğunluğu başladı! Otogar ve yollar doldu taştı
Tatilcilerin dönüş yolunda trafik yoğunluğu başladı! Otogar ve yollar doldu taştıKurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle dönüş yoluna geçen tatilciler, Afyonkarahisar-Antalya karayolunda trafik yoğunluğuna neden oldu. Kurban Bayramı'nın son gününde tatilciler dönüş yolculuğuna başlarken, TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar sebebiyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
23.06.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Bayramda 7 milyon 519 bin kişi demir yollarını kullandı
Bakan Uraloğlu: Bayramda 7 milyon 519 bin kişi demir yollarını kullandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 14-22 Haziran tarihleri arasında Yüksek Hızlı Trenler, Anahat, Bölgesel trenler ve kent içi raylı sistem projelerinden 7 milyon 519 bin 428 vatandaşın yararlandığını açıkladı. Kurban Bayramı tatili boyunca Yüksek Hızlı Trenlerde 326 bin 819 yolcuya hizmet verdiklerini belirten Bakan Uraloğlu, söz konusu tarihlerde Marmaray’ı 4 milyon 152 bin 909, Başkentray’ı 492 bin 13 ve İzban’ı 1 milyon 938 bin 664 vatandaşın kullandığını kaydetti.
23.06.2024Gündem
Kavurucu sıcaklar fena bastıracak! Sıcaklıklar 10 derece birden artacak, İstanbul dahil onlarca il alev alev yanacak
Kavurucu sıcaklar fena bastıracak! Sıcaklıklar 10 derece birden artacak, İstanbul dahil onlarca il alev alev yanacakMeteoroloji haritayı güncelledi. Kurban Bayramı haftasında serinleten havalar geliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken cuma günü 29 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yurdun bazı kesimlerinde yerel kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
23.06.2024Gündem
Tatilcilerin akın ettiği ilçeden  450 ton çöp çıktı!
Tatilcilerin akın ettiği ilçeden 450 ton çöp çıktı!Kurban Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğrayan Tekirdağ'ın turistik ilçesi Marmaraereğlisi'nde belediye 450 ton çöp topladı. Belediye Başkanı Onur Bozkurter, yoğunluk için ilçe olarak önlemleri önceden aldıklarını ve tatilcilerin ihtiyacını karşılamakta bir sorun yaşanmadığını belirterek, "Biz bu esnada yaklaşık olarak 450 ton çöp aldık" dedi.
23.06.2024Gündem
Bayram tatilinde yollarda 68 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinde yollarda 68 kişi hayatını kaybettiKurban Bayramı tatilinin ilk 8 gününde 68 kişinin kazalarda hayatını kaybettiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yola çıkacak olan vatandaşlara uyarılarda bulundu.
23.06.2024Gündem
Altın 'Altın Çağı'nı bu sene yaşayacak! Uzmanından yatırımcılara fırsat çağrısı: Piyasada hareketlilik için Temmuz ayına dikkat!
Altın 'Altın Çağı'nı bu sene yaşayacak! Uzmanından yatırımcılara fırsat çağrısı: Piyasada hareketlilik için Temmuz ayına dikkat!Altında uzun zamandır süren durgunluk yerini yükselişe bırakmaya hazırlanıyor. Yıl sonu hedefinde tahmin değiştiren altın piyasası uzmanları altında temmuz ayında yükseliş trendine gireceği tahminlerini sürdürüyor. Kurban Bayramı’nın bittiği bu haftadan itibaren ons altın değerli geri çekilmelerde gram TL fiyatından 2460 – 2480 seviyelerinin olacağını söyleyen Altın piyasası Uzmanı İslam Memiş, temmuz ayından önce yatırım fırsatının devam ettiğini belirterek, fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini yatırımcılara duyurdu.
23.06.2024Gündem
Gadir Hum bayramı ne zaman 2024, Gadir-i Hum bayramının anlamı nedir? Gadir Hum Bayramı'nda ne yapılmaz, Gadir Hum Kuran’da geçiyor mu?
Gadir Hum bayramı ne zaman 2024, Gadir-i Hum bayramının anlamı nedir? Gadir Hum Bayramı'nda ne yapılmaz, Gadir Hum Kuran’da geçiyor mu?Gadir-i Hum Bayramı'na dair yapılan araştırmalar hız kazandı. Bayramın sabahında, vatandaşlar türbeleri ziyaret ederek dua etti ve buhur yaktı. Ali el-Mûrtezâ’nın, Muhammed peygamber tarafından "Velâyet" makamına atandığına, yani halefi olarak ilan edildiğine inanılan bu özel günde, kurbanlar kesilir ve türbelere ziyaretler gerçekleştirilir. Peki, Gadir Hum bayramı ne zaman 2024, Gadir-i Hum bayramının anlamı nedir? Gadir Hum Bayramı'nda ne yapılmaz, Gadir Hum Kuran’da geçiyor mu?
22.06.2024Gündem
Yetiştirdiği maydonozları satamayan çiftçi koyunlara yedirdi
Yetiştirdiği maydonozları satamayan çiftçi koyunlara yedirdiEskişehir’de çiftçiler, yetiştirip satamadıkları maydonozu koyunlara yedirerek tarım arazisini temizledi.
22.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Bayramı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurban bayramı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.