Bayram

Bayram

Son dakika bayram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.327 bayram haberi bulunmuştur. Tüm bayram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni ürüne özel davet
Yeni ürüne özel davetEl ve vücut bakım markası Vaseline, yeni ürününü özel bir etkinlikle tanıttı.
26.07.2024Yaşam
Atama kararları Resmi Gazete’de! Birçok üniversitenin rektörü değişti
Atama kararları Resmi Gazete’de! Birçok üniversitenin rektörü değiştiCumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’de birçok kuruma yeni isimler atandı. Buna göre; Sudan Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Fatih Yıldız, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fuat Erdal, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bayram Yıldız, Hacettepe Üniversitesi Rektölüğüne Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran atandı. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı İl Müdürlüklerinde de atamalar yapıldı.
25.07.2024Gündem
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik. Bazı belediyeler borçlarını ödeme iradesi gösterdi. Ancak hala harekete geçmemiş belediyelerin sayısı da ne yazık ki oldukça fazla" dedi.
25.07.2024Ekonomi
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!TFF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Saral görevinden istifa ettiğini açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
KPSS Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdi
KPSS Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdiÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) Alan Bilgisi sınavlarının üçüncü oturumu sona erdi.
21.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladı
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladıUzun süredir Türkiye'deki oteller fahiş fiyatları ile gündemdeydi. Özellikle vizesiz Yunanistan tatilinin uygun fiyatlar nedeni ile tercih edilmesi ile oteller harekete geçti. Yüksek sezonda boş kalan oteller, müşteri çekebilmek için ‘yaz fırsatları’ adı altında yüzde 50’lere varan indirimlere gitti. Normal şartlarda 46 bin TL’ye ulaşan 4 gecelik bir tatilin bedeli, indirimler sonrası 31 bin TL’ye kadar geriledi.
19.07.2024Ekonomi
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
YKS tercihleri kaç gün sürecek, YKS tercihleri ne zaman bitiyor 2024? YKS tercih sonuçları kaç gün sonra açıklanır?
YKS tercihleri kaç gün sürecek, YKS tercihleri ne zaman bitiyor 2024? YKS tercih sonuçları kaç gün sonra açıklanır?8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklanması sonrası adayların gözlerinin çevrildiği YKS tercih kılavuzu yayınlandı. ÖSYM'nin duyurusuyla 2024-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu erişime açıldı. Tercihler devam ederken YKS tercihleri kaç gün sürecek, YKS tercihleri ne zaman bitiyor 2024? YKS tercih sonuçları kaç gün sonra açıklanır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.07.2024Gündem
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
YKS tercihlerinin yapılacağı tarih belli oldu
YKS tercihlerinin yapılacağı tarih belli olduÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında https://ais.osym.gov.tr üzerinden yapılacağını duyurdu.
16.07.2024Gündem
ÖSYM başkanı duyurdu! YKS tercihleri için tarih belli oldu
ÖSYM başkanı duyurdu! YKS tercihleri için tarih belli oldu8-9 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın sonuçları bugün açıklandı. Tercih sürecinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. ÖSYM başkanı duyurdu.
16.07.2024Gündem
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları ile birlikte 2024 birincileri merak konusu oldu. Peki, YKS’de kaç birinci var? İşte YKS birincileri 2024 hakkında merak edilenler…
16.07.2024Gündem
GAÜN Gıda Mühendisliği Bölümü MÜDEK'ten bir kez daha geçti! Başarı sağladı
GAÜN Gıda Mühendisliği Bölümü MÜDEK'ten bir kez daha geçti! Başarı sağladıGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi'ne bağlı Gıda Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Akreditasyonundan başarı ile geçti.
16.07.2024Gaziantep
YKS sonuçları açıklandı! Öğrencilerin 'barınma' maratonu başladı
YKS sonuçları açıklandı! Öğrencilerin 'barınma' maratonu başladıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını açıklandı. Binlerce üniversiteli genç önümüzdeki günlerde kiralık ev arayışına başlayacak. İstanbul’da öğrencilerin yoğun olduğu ilçelerde 100 metrekare 2+1 evin ortalama kirası 20 bin liradan başlıyor
16.07.2024Gündem
Son dakika... YKS sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS sonuçları açıklandıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını duyurdu.
16.07.2024Gündem
15 Temmuz'da bayrak asılır mı, bayraklar yarıya iner mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlara (kamu kurumlara) bayrak asılacak mı?
15 Temmuz'da bayrak asılır mı, bayraklar yarıya iner mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlara (kamu kurumlara) bayrak asılacak mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanıyor. Milli Bayramlarda ve çeşitli özel günlerde Türk bayrağı resmi kurumlara ya da özel kurumlara asılıp asılmadığı bu kapsamda merak ediliyor. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında ölen 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için genel tatil günü ilan edildi. Peki, 15 Temmuz’da bayrak yarıya iner mi, 15 Temmuz'da bayrak asılır mı?
15.07.2024Gündem
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacak
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacakKültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 81 ilde demokrasi şehitleri için mevlit okutulacak.
14.07.2024Gündem
Noterler 15 Temmuz’da açık mı, noter resmi tatilde çalışır mı? 15 Temmuz noterler kapalı mı 2024?
Noterler 15 Temmuz’da açık mı, noter resmi tatilde çalışır mı? 15 Temmuz noterler kapalı mı 2024?15 Temmuz noterler açık mı 2024, noterler 15 Temmuz’da kapalı mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl Pazartesi gününe denk geliyor. Resmi tatillerde devlet daireleri kapalı oluyor. Bu kapsamda noterlerin çalışma saatleri sorgulanmaya başlandı. Peki, noter resmi tatilde çalışır mı?
13.07.2024Gündem
14 Temmuz'da ne sınavı var? Bugün KPSS sınavı mı var, hafta sonu ne sınavı var?
14 Temmuz'da ne sınavı var? Bugün KPSS sınavı mı var, hafta sonu ne sınavı var?Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) süreci, 14 Temmuz'da yapılacak genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak. Genel yetenek-genel kültür oturumuna 1 milyon 470 bin 487 adayın başvuru yaptığı öğrenildi.
13.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.