Bayram Tatili

Bayram Tatili

Son dakika bayram tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.044 bayram tatili haberi bulunmuştur. Tüm bayram tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi Kurban Bayramı’nın bu ay ne zaman, hangi ayda ve ayın kaçında idrak edileceğine dair ayrıntılar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı geride kalırken ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı tarihi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kurban Bayramı dört gün sürüyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024, Kurban Bayramı 2024 ne zaman?
23.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Ramazan bayramı turizm sektörünü canlandırdı
Ramazan bayramı turizm sektörünü canlandırdı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu: 66 kişinin hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 8 günlük acı tablosu: 66 kişinin hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 352 kişinin yaralandığını bildirdi.
14.04.2024 Gündem
Bayram sonrası ödem ve kilodan kurtulmak zor değil! İşte ödem atıcı çay tarifi
Bayram sonrası ödem ve kilodan kurtulmak zor değil! İşte ödem atıcı çay tarifi Bayram tatili sona erdi, geride lezzetli sofraların tadıyla dolu anılar kaldı. Tatil boyunca çeşit çeşit yemeklerle keyifli vakit geçirilirken, kaçınılmaz bir şekilde kilolar alındı. Tatil bitti, şimdi gerçek hayata dönme vakti geldi. Kiloları yağa dönüşmeden adım atmanın zamanı geldi. Diyetisyen Rıdvan Arslan ödem atıcı tarif verirken, dikkat edilmesi gerekenleri de sıraladı.
14.04.2024 Yaşam
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamalarına yönelik de açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Polisten vatandaşlara bayram uyarısı
Polisten vatandaşlara bayram uyarısı Adana’da bayram sonrası artan trafik yoğunluğu sebebiyle polis vatandaşlara uyarıda bulundu.
13.04.2024 Adana
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024? Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024 Yaşam
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatilinin başladığı günden bugüne kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masası'na 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldiğini belirterek, "Kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Lütfen trafik kurallarına uyun" dedi.
12.04.2024 Gündem
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde meydana gelen 3 bin 706 trafik kazasında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde trafik kazalarında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım" mesajını paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu Bayramda müzeler açık mı, , 9-12 Nisan’da müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin açık olup olmadığı, bunun dışında müzelerin ücretsiz olup olmadığı bayram tatilin müze gezmelerine ayıracaklar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Bayram tatilinin 10 güne uzatılmasıyla beraber vatandaşlar müzeler için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, bayramda müzeler de tatil mi, müzeler bayramda ücretli mi ücretsiz mi?
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.