Bayram Trafiği

Bayram Trafiği

Son dakika bayram trafiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram trafiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram trafiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Trafiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram trafiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 bayram trafiği haberi bulunmuştur. Tüm bayram trafiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğunun başlaması ile ulaşım hatlarında yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollarda araç geçişleri rekor seviyeye çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
Bolu Dağı Tüneli'nde bayram trafiği yoğunluğu
Bolu Dağı Tüneli'nde bayram trafiği yoğunluğu Bolu'da, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla akşam saatlerinde yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli mevkisinde yoğunluk oluşturdu.
23.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Trafik kazalarında 28 kaybımız var
Bakan Soylu: Trafik kazalarında 28 kaybımız var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, arife ile bayramın ilk 3 gününde meydana gelen trafik kazalarında 28 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
12.07.2022 Gündem
Trafik kazaları ile ilgili Bakan Soylu'dan kritik açıklama: '25 kaybımız var'
Trafik kazaları ile ilgili Bakan Soylu'dan kritik açıklama: '25 kaybımız var' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' trafik kazalarına ilişkin, "Arefe günü 8, bayramın 1'inci günü 8, bayramın 2'inci günü 9 olmak üzere toplam 25 kaybımız var" dedi.
11.07.2022 Siyaset
İstanbul’da bayram trafiği başladı
İstanbul’da bayram trafiği başladı İstanbul'da 9 günlük bayram tatili için memleketlerine doğru yola çıkan sürücüler, sabahın erken saatlerinde TEM Otoyolu'nda yoğunluk oluşturdu.
7.07.2022 Yaşam
Bakan Soylu'dan uyarı! 'Araç kullanırken telefonla konuşmayın, emniyet kemerinizi takın'
Bakan Soylu'dan uyarı! 'Araç kullanırken telefonla konuşmayın, emniyet kemerinizi takın' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle yapılan denetimlere katılarak, "Buradan rica ediyoruz, hatta yalvarıyoruz. Lütfen araç kullanırken cep telefonu kullanmayınız. Bunun çok büyük facialarını, aileler içerisinde, trafik kazasında yaralanıp hayata engelli olarak devam etmek zorunda kalan insanlarımızda görüyoruz" dedi.
30.04.2022 Siyaset
Dönüş çilesi başladı! Kilometrelerce kuyruk oluştu, sonu görünmüyor
Dönüş çilesi başladı! Kilometrelerce kuyruk oluştu, sonu görünmüyor Kurban Bayramı tatilinin son gününe girilirken tatilcilerin dönüşleri de sürüyor. Çanakkale'de bulunan feribot iskelelerinde Kurban Bayramı tatili dönüşü nedeniyle yoğunluk devam ediyor. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Kocaeli geçişinde trafiğin yoğun ve akıcı olduğu görüldü. Muğla ve ilçelerine Kurban Bayramı tatili için gelenlerin dönüş yolculuğu başladı. Antalya-Muğla karayolunda yoğunluk nedeniyle 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücüler 7 kilometrelik Sakar Rampası'nı 45 dakikada geçebildi.
24.07.2021 Gündem
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak...
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak... Bilet fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Kurban Bayramı öncesi uçak ve otobüs bilet fiyatları uçuşa geçti. Uçakta 450 TL olarak belirlenen tavan fiyat aşılırken, tek yön ekonomi sınıfı bir bilet 514 TL’ye çıktı. Bu aktarmalı seferde 875 lirayı buluyor. Kapasite sınırı nedeniyle iki katına çıkan otobüs biletleri de kalkan yasağa rağmen değişmedi
26.06.2021 Ekonomi
İçişleri Bakan Yardımcısı açıkladı: Bayramda trafik kazalarında 60 can kaybı var
İçişleri Bakan Yardımcısı açıkladı: Bayramda trafik kazalarında 60 can kaybı var İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı: "Bayram trafiği süresinde elimizdeki verilere göre 29 ilde 44 ölümlü trafik kazasında 60 can kaybı gerçekleşmiştir."
5.08.2020 Gündem
İstanbul’da bayram tatili trafiği, havalimanında da yoğunluk başladı!
İstanbul’da bayram tatili trafiği, havalimanında da yoğunluk başladı! Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Otoyolda araç kuyruklar oluştu ve trafik zaman zaman durma noktasında geldi. İstanbul Havalimanı’nda da kurban bayramı tatili hareketliliği yaşanıyor. Tatile çıkmak için erken saatlerde gelen yolcular havalimanında yoğunluğa neden oldu.
9.08.2019 Gündem
Anadolu Otoyolu'nda bayram yoğunluğu!
Anadolu Otoyolu'nda bayram yoğunluğu! Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde yoğunluğa neden oluyor. Bölgede trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor.
2.06.2019 Gündem
Bayram tatilinde yola çıkmak için en uygun günleri ve saatleri açıklandı
Bayram tatilinde yola çıkmak için en uygun günleri ve saatleri açıklandı Ramazan Bayramı'nda da seyahate çıkmaya hazırlananlara yardımcı olacak detaylı bir trafik analizi yapıldı. Yandex Navigasyon tarafından geçen yılın bayram tatili verilerine dayanarak yapılan analizde, trafikte en çok bekleme yaşanan noktalar ve trafikteki bekleme zaman artışları ortaya çıkarıldı. Analize göre bayram tatili için seyahat planı yapan İstanbulluların trafikten en az etkilenmeleri için 31 Mayıs Cuma öğleden önce ya da 1 Haziran Cumartesi öğleden sonra yola çıkmaları gerekiyor.
29.05.2019 Gündem
Bayramda 300 bin kişi bekleniyor!
Bayramda 300 bin kişi bekleniyor! Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye genelinde 300 bin yerli turistin otel konaklamalı tatil yapacağını söyledi.
12.05.2019 Ekonomi
Son dakika: Kuyruk kilometrelerce... Trafik Bursa'ya kadar uzadı
Son dakika: Kuyruk kilometrelerce... Trafik Bursa'ya kadar uzadı Bursa'da Kurban Bayramı tatilinden dönen tatilcilerin yoğunluğu yaşanıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinden itibaren başlayan trafikte kuyruklar kilometrelerce uzunluğa ulaştı.
25.08.2018 Gündem
Tavan taban oldu
Tavan taban oldu Özellikle tatil dönemlerinde vatandaşın mağdur olmaması için uygulanan havada tavan fiyat uygulaması yine delindi. 352 liralık referans fiyat yoğun hatlarda 675 liraya kadar çıkarken bu hatlarda en ucuz fiyatlar 300 liralarda kaldı. Tavan fiyat, taban fiyat oldu
17.08.2018 Ekonomi
TEM’de Bayram yoğunluğu başladı
TEM’de Bayram yoğunluğu başladı 9 günlük Kurban Bayramı tatili yarın akşam itibariyle başlarken, bazı tatilciler yollara erken düştü. TEM otoyolu Bolu kesiminde yer yer yoğunluk yaşanıyor.
16.08.2018 Gündem
TEM’deki bayram trafiği havadan görüntülendi
TEM’deki bayram trafiği havadan görüntülendi Ramazan Bayramı tatili için İstanbul ve Trakya’dan yola çıkan vatandaşların TEM Otoyolu İzmit geçişinde oluşturduğu trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.
14.06.2018 Gündem
İstanbul'da bayram trafiği başladı
İstanbul'da bayram trafiği başladı Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar trafik yoğunluğuna neden oldu. E-5’te oluşan trafik yoğunluğu akşam saatlerinde yüzde 65’e ulaştı.
13.06.2018 Gündem
81 il valiliğine,  bayram trafiği genelgesi
81 il valiliğine, bayram trafiği genelgesi Bu Ramazan Bayramı'nda, toplam 35 bin 451 trafik ekibi, 69 bin 639 trafik personeli görev yapacak. Trafiğin yoğun olduğu bölgeler havadan takip edilecek. Kaza kara noktalarında ilk defa polis başmüfettişleri görev alacak. Trafik ekiplerinin görünürlüğü artırılacak, yüz yüze iletişime önem verilecek. Uykusuz sürücüler dinlendirilecek, denetimlerde emniyet kemeri kullanımına önem verilecek. Kritik noktalarda vatandaşlar, anında uyarılacak. Terminal, AVM'lerde denetimler artırılacak...
12.06.2018 Gündem
Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu
Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu 10 günlük bayram tatilinin bitişine doğru, trafikteki yoğunluk da arttı. İstanbul'a doğru giden yolların yanı sıra Kırıkkale ve tatil beldelerinde de trafik var.
4.09.2017 Yaşam
Emniyet'ten 5 günlük bayram bilançosu: 45 ölü
Emniyet'ten 5 günlük bayram bilançosu: 45 ölü Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, geride kalan 5 günlük süreçte trafik kazalarında 45 vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bolu'da iki ayrı kaza: 19 yaralı! Uzun kuyruklar oluştu
Bolu'da iki ayrı kaza: 19 yaralı! Uzun kuyruklar oluştu TEM Otoyolunun Bolu geçişinde gece saatlerinde bayram trafiği yoğunluğu artarken, meydana gelen iki kazada, 19 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Bayramda trafiğe sıkı denetim
Bayramda trafiğe sıkı denetim Ramazan Bayramı'nda olası kazaların önüne geçilmesi için yoğun önlem alan EGM, denetimlerde helikopterler, drone ve İHA'lardan da faydalanacak.
22.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Trafiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram trafiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.