Otogar

Otogar

Son dakika otogar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otogar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otogar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otogar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otogar gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 otogar haberi bulunmuştur. Tüm otogar haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı, Merdiven altı bilet satışlarına dikkat!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı, Merdiven altı bilet satışlarına dikkat! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı. Türkiye Otobüsler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Musa Çaktır, "Bayram biletleri için ayın dördünden sonra bir yoğunluk başladı. Araçlarımızda doluluk oranları şu an yüzde 90 civarında. Ek servisler için hazırlıklar yapıyoruz" dedi. Bilet alacaklara uyarıda da bulunan Çaktır, "Bayram öncesi bilet alırken merdiven altı satışlara dikkat etsinler. Bilet acentesi olmayan yerlerden de bilet almasınlar. Bilet alırken normal, belgeli acentelerimizden bilet aldıklarında herhangi bir sorun yaşamayacaklardır" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, yeni hat ile Kocaeli Şehir hatanesi'ne ulaşımın 15 dakikaya düşeceğini bildirdi.
16.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz'
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz' İstanbul'da 10 maddede yerine getirilmediğini belirttiği vaatleri sıralayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Nisanda geliyoruz." ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek Adana Ticaret Odası (ATO) ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) öncülüğünde ‘Halkın Talepleri Platformu’ kurulması kararlaştırılarak çalışmalara başlandı.
8.02.2024 Adana
'Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya vursunlar' diyen müşterisinden şikayetçi oldu
'Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya vursunlar' diyen müşterisinden şikayetçi oldu Aydın'ın Efeler ilçesinde taksiye binen M.Ç. adlı kadın tartıştığı şoför Mehmet Cihan'a "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi. Polise gidip kamera görüntüleri ile şikayetçi olan şoför Cihan, "Bana ettiği küfürler değil; taksiden inerken söylediği sözler zoruma gitti. İzmir'de geçtiğimiz günlerde bir meslektaşımız öldürüldü" dedi.
5.02.2024 Gündem
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, otomobilin karşı şeride geçip, cipe çarptığı kazada 2 kişi öldü, 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.
22.09.2023 Yaşam
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
Otogardaki korkunç cinayette '500 bin lira haraç' iddiası
Otogardaki korkunç cinayette '500 bin lira haraç' iddiası Otogardaki kan donduran cinayette ayrıntılar ortaya çıktı. Adana'da, otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ı (56) darbedip, tabancayla öldüren 7 şüpheli saklandıkları adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Onmaz'ın, şüphelilerden Vural Çural Güçlü (31) ile otogardaki yazıhanesini devrettiği Ömer Y.'den (49), 250'şer bin lira haraç istediği için öldürüldüğü iddia edildi.
15.07.2023 Gündem
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.
11.07.2023 Televizyon
Bir ilde suya yüzde 43,48 zam yapıldı
Bir ilde suya yüzde 43,48 zam yapıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı Temmuz ayı olağanüstü genel kurulunda, 1 Ağustos 2023’ten geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 43,48 zam yapılması kararlaştırıldı. Zam önerisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.
10.07.2023 Ekonomi
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüş hareketliliği sürüyor
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüş hareketliliği sürüyor Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenler kente dönmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik yaşandı.
3.07.2023 Yaşam
Otogarda valizler karıştı! 500 bin TL’lik altın kayıp
Otogarda valizler karıştı! 500 bin TL’lik altın kayıp Diyarbakır'da yaşayan Maroteaux–Lamy (MPS Tip 6) hastası Medine Sayan’ın (15) tedavisi için biriktirilen yaklaşık 500 bin TL’lik altının içinde bulunduğu kırmızı valiz, bayram ziyareti için gittikleri Mardin’de, aynı renk ve ebatta valizi olan yolcular tarafından alındı. Kızıltepe ilçesinde inip eve giden aile durumu fark edince, güvenlik kamerasından tespit ettikleri yolcuların görüntüleriyle polise şikayette bulundu. Medine’nin dayısı Mehmet Şerif Güngöngür (46), “Medine’nin ilik nakli olması gerekiyor. Babası da kanser hastası. Çok mağdurlar. Çantayı alan kişiler lütfen en yakın karakola götürüp teslim etsinler” dedi.
26.06.2023 Yaşam
Otogarda bayram tatili yoğunluğu sürüyor
Otogarda bayram tatili yoğunluğu sürüyor Kurban Bayram'ı tatili nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarında oluşan yoğunluk sürüyor. İstanbul dışına gitmek isteyenler bilet bulmakta zorlandıklarını söylerken, otobüs şoförleri de trafik yoğunluğundan şikayetçi.
25.06.2023 Yaşam
İzmir Otogarı'nda bayram yoğunluğu; sefer sayısı yüzde 25 arttı
İzmir Otogarı'nda bayram yoğunluğu; sefer sayısı yüzde 25 arttı İzmir'de, Kurban Bayramı öncesi otogarda yoğunluk arttı. İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri (İZOTAŞ) Genel Müdürü Hakan Uzunoğlu, yolcuların daha çok turistik bölgeleri tercih ettiğini ifade ederek, sefer sayısının son 1 haftada yüzde 25 arttığını, günlük ortalama 1000 otobüsün sefere çıktığını söyledi.
21.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otogar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otogar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.