Altın değerindeki meslekler yüksek maaşla eleman arıyor! 300 bin lira gelirle iş imkanı fırsatı
Altın değerindeki meslekler yüksek maaşla eleman arıyor! 300 bin lira gelirle iş imkanı fırsatı Yüksek kazanç ve iyi bir gelir elde etmek milyonların hayalini süslerken bir çok meslek verdikleri çok iyi imkan ve şartlarına rağmen eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Çırak yetişmemesinden dolayı eleman bulmakta zorlanan sektörler sıkıntı yaşarken çareyi aylık ücretleri yükseltmekte buluyor. Sektör temsilcileri "Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi.
21.03.2024 Gündem
Dolandırıcılara 12 bin 500 dolarını kaptırdı! Yüksek kazanç ümidi internet reklamıyla kabusa döndü
Dolandırıcılara 12 bin 500 dolarını kaptırdı! Yüksek kazanç ümidi internet reklamıyla kabusa döndü Yüksek kazanç ümidiyle internette gördüğü reklama tıklayan Zeynep Naile Dilmaç hayatının şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz yıl 40 dolar kazandığını ve doldurduğu formla her şeyin başladığını belirten Dilmaç yaşadıklarını anlattı.
11.08.2023 Yaşam
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı...
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor! Yeni gelir kapısı... Bir zamanlar, gençlerin hayallerini futbol yıldızı olmak süslüyordu. “Topçu” olmak zenginliğe giden yolun basamaklarıydı. Devir değişti, dijital devrim ve yapay zekanın hayatımıza girmesiyle geleneksel takım sporları da eski popülerliğini kaybetmeye başladı. Artık 12-25 yaş arası gençliğin kalbinde Ronaldo, Messi olma hayallerinin yerini, “Espor”cu olmak aldı. Dünya, Espor piyasası milyar dolarla ifade edilirken, Espor’un en önemli organizasyonu sayılan League of Legends (LoL) ise Türk gençlerinin yeni gözdesi... Oyun Evi adlı mekanda günde 12 saatten fazla monitör karşısında idman yapan profesyonel LoL oyuncularının yıllık kazancı 100 bin dolarla ifade ediliyor.
13.03.2019 Gündem