Yks Son Dakika

Yks Son Dakika

Son dakika yks son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yks son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yks son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yks Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yks son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 yks son dakika haberi bulunmuştur. Tüm yks son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
LGS ve YKS ile ilgili son dakika açıklaması! Tek tek belli oldu
LGS ve YKS ile ilgili son dakika açıklaması! Tek tek belli oldu LGS ve YKS giren milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. LGS ve YKS'ye giren öğrenciler için açıklamalar peş peşe geldi. LGS ve YKS’ye giren milyonlarca aday tercihlerini yapabilmek için sonuçların açıklanmasını bekliyor. Yaptıkları netlere göre hangi üniversitenin hangi bölümüne gireceğini olasılıklara dayanarak tahmin etmeye çalışan adaylara doğru tercihin sırlarını vermek için eğitim uzmanı Salim Ünsal önemli ipuçları verdi. İşte LGS ve YKS'ye giren milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren tüm detaylar...
25.06.2022 Eğitim
YKS’de son dakika ayarları! Madde madde sıraladı
YKS’de son dakika ayarları! Madde madde sıraladı YKS ile ilgili flaş gelişme! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Bu yıl ilk kez barajsız uygulanacak olan ve sınav süresi 30 dakika uzatılan YKS’de geri sayım başladı. 3 milyon 243 bin başvuruyla rekor kıran YKS öncesi Eğitim ve Sınav Uzmanı Salim Ünsal, adayların son haftada yapması gerekenleri ‘son dakika ince ayarları’ diyerek 10 maddede sıraladı.
14.06.2022 Eğitim
LGS ve YKS ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu
LGS ve YKS ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu LGS ve YKS ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti. Tamamen ücretsiz. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS’ye katılacakların sınava hazırlıklarına destek amacıyla öğrencilere bugüne kadar 15 milyon yardımcı kaynak ulaştırdı.
23.05.2022 Eğitim
YKS’ye hazırlık sürecinde uzmanından 6 kritik öneri!
YKS’ye hazırlık sürecinde uzmanından 6 kritik öneri! İyi bir üniversiteye girmek için milyonlarca adayın yarışacağı 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) 18-19 Haziran’da yapılacak. Ailelerin beklentisi öğrencinin derslerine çok çalışıp, başarılı olmaları yönünde. Özel üniversitenin Rehberlik Uzmanı Cihan Kuzgun ‘’Elbette ki üniversiteye hazırlanmak ekstra özen isteyen bir süreçtir. Öğrencilerin ders çalışırken bilmesi gereken önemli noktalardan biri de verimli bir şekilde nasıl ders çalışılacağı konusu. Çünkü saatlerce odaya ya da kütüphaneye kapanmak her zaman nitelikli bir şekilde ders çalışıldığını göstermez’’ dedi.
9.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu!  2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 81 ilde bugün...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 81 ilde bugün... Millî Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Bugün başladı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencilerini kapsıyor. 81 il için geçerli. Özellikle LGS ve YKS'ye girecek öğrenciler için büyük önem taşıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. 8.500 sorudan oluşan şubat ayı yardımcı kaynak paketi yayınlandı. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan şubat ayı yardımcı kaynak paketi erişime açıldı. Temel eğitim kademesinde 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik hazırlanan İngilizce etkinlik kitapları, çalışma yaprakları, çalışma soruları ve çalışma fasiküllerinde 900 soru yer alıyor. 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için etkileşimli sorular elektronik ortamda paylaşıldı. Bu çalışmada Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarından çoktan seçmeli sorularla birlikte açılır menü, sürükle bırak ve çoklu seçim özelliklerinin kullanıldığı sorular hazırlandı. 12. sınıf öğrencileri için Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na yönelik hazırlanan kaynak setindeki 3 TYT, 3 AYT ve 1 YDT kitapçığında ise 1000 soru bulunuyor.
7.02.2022 Eğitim
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik...
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik... Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. ÖSYM tarafından bu yıl yeni uygulama başlatıldı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
1.03.2021 Eğitim
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların...
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YKS'ye girecek adaylar için uyarı yapıldı. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 4 Şubat’ta başladı. 2 Mart Salı günü sona erecek başvurular için rehberlik uzmanlarından önemli uyarılar geldi. Uzmanlar, adayların işlemlerini son güne bırakmamalarını hatırlattı.
17.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren...
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren... MEB’den flaş karar! Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Öğrenciler için fırsat niteliğinde bir yeniliğe imza atıldı. Bugün itibarı ile başladı. 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. İsteyen tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. YKS’ye girecek adaylar için 'YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu’ oluşturuldu. Tüm adaylara açık platformda canlı yayında sorulan sorulara öğrenciler yanıt verebilecek.
8.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te...
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te... Binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB tarafından resmen duyuruldu. Yarın başlıyor. Çok önemli yenilik. Bakan Selçuk da sosyal medyadan detayları paylaştı. YKS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren bilgilendirmede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "interaktif" sorular ile ilgili bilgi verdi.
7.02.2021 Eğitim
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı Binlerce öğrenci bekliyordu. ÖSYM’den flaş karar! Bugün başladı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
4.02.2021 Eğitim
ÖSYM'den üniversite tercihleri için uyarı geldi
ÖSYM'den üniversite tercihleri için uyarı geldi ÖSYM internet sitesi ve sosyal medya hesabından, YKS tercih işlemlerinin bugün saat:23.59'da sona ereceğini duyurdu.
14.08.2018 Gündem
Eğitimde özel lise furyası başladı! Beş taksitle lise diploması
Eğitimde özel lise furyası başladı! Beş taksitle lise diploması Açık liselere geçişin zorlaştırılması üzerine, okul yerine kursa gitmek isteyen 12. sınıf öğrencilerinin tercihi, devamsızlık yapmalarına göz yumarak yüksek not vadeden özel okullar oluyor. Bu okullara hiç gitmeden 25 bin TL’ye diploma satın almak mümkün.
9.10.2023 Eğitim
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Merakla beklenen YKS ek yerleştirme sonuçlarıyla ilgili ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi.
25.09.2023 Eğitim
2023 YKS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı
2023 YKS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı YKS tercih kılavuzu 20 Temmuz Perşembe günü ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden ön bilgi amacıyla yayınlandı. Adaylar 27 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri YKS tercihleri için yükseköğretim programları ve kontenjanları bilgilerine kılavuzdan ulaşabilecek.
20.07.2023 Eğitim
Üniversite sınavında ikinci gün! Sınava saniyelerle yetiştiler
Üniversite sınavında ikinci gün! Sınava saniyelerle yetiştiler Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) giren bazı öğrenciler, son dakikada koşarak yetişti. Son 1 dakika kala koşarak kapıdan geçenler ise sınava yetişmeleri ile derin bir nefes aldı.
18.06.2023 Gündem
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başladı. Geç kalan ve koşarak gelen öğrencilerin çabası maraton yarışlarını aratmadı. Bazı öğrenciler kapıların kapanmasına saniyeler kala yetişti.
18.06.2023 Eğitim
YKS sınava son giriş saati! Sınav salonuna kaçta girilir, YKS sınav binası kapıları kaçta kapanıyor, TYT için saat kaçta okulda olunmalı, binaya kaç dakika kala girilir? (YKS son giriş saati)
YKS sınava son giriş saati! Sınav salonuna kaçta girilir, YKS sınav binası kapıları kaçta kapanıyor, TYT için saat kaçta okulda olunmalı, binaya kaç dakika kala girilir? (YKS son giriş saati) TYT son girişi saati kaç, YKS kapılar saat kaçta kapanacak, sınav salonuna son giriş ne zaman? YKS maratonu başladı, 17 Haziran Cumartesi – 18 Haziran Pazar milyonlarca aday ter dökecek. Sınav için heyecanlı bekleyiş sürerken adaylar salon kapılarının açılış ve kapanış saatlerini araştırmaya başladı. Peki, YKS TYT saat kaçta okulda olunmalı, sınava son giriş saati kaç? İşte YKS sınava son giriş saati…
17.06.2023 Eğitim
İstanbul’da ev sahibi-kiracı kavgası! 'Benim evimi terk et'
İstanbul’da ev sahibi-kiracı kavgası! 'Benim evimi terk et' Güngören’de kiraya üç katı zam yapmak isteyen ev sahibi ile kiracı arasında sokak ortasında tartışma yaşandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
17.06.2023 Yaşam
Büyük sınav maratonu başladı: Baraj yok tercih çok
Büyük sınav maratonu başladı: Baraj yok tercih çok 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu sınavda bu sene de geçen yıl olduğu gibi baraj puanı uygulanmayacak. Eğitim Uzmanı Salim Ünsal, “Barajın olmayışı çoğu adayı tercih bildiriminde bulunmaya yöneltiyor. Her adayın gücüne göre bir bölüm var. Dereceye giren adaylar için de 8-10 net ile düşük puanlar alan için de yerleşilecek programlar mevcut” diyor.
17.06.2023 Eğitim
YKS ile ilgili son dakika açıklaması! ÖSYM duyurdu
YKS ile ilgili son dakika açıklaması! ÖSYM duyurdu 17-18 Haziran'da gerçekleştirilecek üniversite sınavlarına 3 buçuk milyon adayın girmesi bekleniyor. Bu yıl rekor başvurunun olduğu sınavda, adaylar nelere dikkat etmeli? YKS’de adayların özellikle dikkat etmesi gereken kurallar var. İşte büyük sınavda adayların mutlaka yapması gerekenler: Fotoğraflı kimliğinizi unutmayın, yanınıza su dışında yiyecek ya da içecek almayın, takı takmayın, gözetmenlere asla soru sormayın...
15.06.2023 Eğitim
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu YKS için hazırlıklar tamamlandı.
12.06.2023 Eğitim
Deprem bölgesinde YKS'ye girecek adaylardan sınav ücreti alınmayacak
Deprem bölgesinde YKS'ye girecek adaylardan sınav ücreti alınmayacak 17-18 Haziran tarihlerinde uygulanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın(YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı’na 3 milyon 498 bin 18 aday, ikinci oturum Alan Yeterlilik Sınavı’na 2 milyon 556 bin 350 aday başvurdu. Öte yandan OHAL kapsamına alınan illerde YKS'ye girecek adaylardan sınav ücreti alınmayacağı bildirildi.
25.04.2023 Eğitim
MEB'den son dakika LGS ve YKS kararı
MEB'den son dakika LGS ve YKS kararı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer LGS ve YKS sınavları hakkında açıklamada bulundu. Bakan Özer, ''Bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, YKS’ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır" dedi.
10.02.2023 Eğitim
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
YKS tercihleri başladı, üniversiteler şartları açıkladı! 15 bin lira burs...
YKS tercihleri başladı, üniversiteler şartları açıkladı! 15 bin lira burs... ÖSYM YKS sonuçlarını açıkladı, TYT ve AYT’den tercih heyecanı başladı. Üniversiteler burs imkanları tek tek duyurdu. Savunma sanayisi ve tarım teknolojileri üzerinde ihtisaslaşan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencilerine sağladığı iş imkanlarının yası sıra başarılı öğrencilere sağladığı yüksek burslarla da dikkatleri üzerine çekti.
1.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yks Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yks son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.