Yks Açıklama

Yks Açıklama

Son dakika YKS açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YKS açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YKS açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yks Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yks açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 yks açıklama haberi bulunmuştur. Tüm yks açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu!  2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 81 ilde bugün...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 81 ilde bugün... Millî Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Bugün başladı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencilerini kapsıyor. 81 il için geçerli. Özellikle LGS ve YKS'ye girecek öğrenciler için büyük önem taşıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. 8.500 sorudan oluşan şubat ayı yardımcı kaynak paketi yayınlandı. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan şubat ayı yardımcı kaynak paketi erişime açıldı. Temel eğitim kademesinde 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik hazırlanan İngilizce etkinlik kitapları, çalışma yaprakları, çalışma soruları ve çalışma fasiküllerinde 900 soru yer alıyor. 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için etkileşimli sorular elektronik ortamda paylaşıldı. Bu çalışmada Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarından çoktan seçmeli sorularla birlikte açılır menü, sürükle bırak ve çoklu seçim özelliklerinin kullanıldığı sorular hazırlandı. 12. sınıf öğrencileri için Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na yönelik hazırlanan kaynak setindeki 3 TYT, 3 AYT ve 1 YDT kitapçığında ise 1000 soru bulunuyor.
7.02.2022 Eğitim
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik...
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik... Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. ÖSYM tarafından bu yıl yeni uygulama başlatıldı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
1.03.2021 Eğitim
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların...
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YKS'ye girecek adaylar için uyarı yapıldı. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 4 Şubat’ta başladı. 2 Mart Salı günü sona erecek başvurular için rehberlik uzmanlarından önemli uyarılar geldi. Uzmanlar, adayların işlemlerini son güne bırakmamalarını hatırlattı.
17.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren...
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren... MEB’den flaş karar! Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Öğrenciler için fırsat niteliğinde bir yeniliğe imza atıldı. Bugün itibarı ile başladı. 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. İsteyen tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. YKS’ye girecek adaylar için 'YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu’ oluşturuldu. Tüm adaylara açık platformda canlı yayında sorulan sorulara öğrenciler yanıt verebilecek.
8.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te...
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te... Binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB tarafından resmen duyuruldu. Yarın başlıyor. Çok önemli yenilik. Bakan Selçuk da sosyal medyadan detayları paylaştı. YKS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren bilgilendirmede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "interaktif" sorular ile ilgili bilgi verdi.
7.02.2021 Eğitim
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı Binlerce öğrenci bekliyordu. ÖSYM’den flaş karar! Bugün başladı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
4.02.2021 Eğitim
YKS sonrası ÖSYM Başkanı Aygün'den ilk açıklama!
YKS sonrası ÖSYM Başkanı Aygün'den ilk açıklama! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) ardından açıklama yaptı. ÖSYM Başkanı Aygün: "YKS'nin ilk oturumu sorunsuz tamamlandı. Böyle büyük bir sınavın ilk aşamasını tüm paydaşlarımızla birlikte başarılı bir şekilde tamamlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
27.06.2020 Eğitim
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2024 yılında uygulancak olan sınavlara ilişkin "ÖSYM 2024 Yılı Sınav takvimini erişime açtı.
6.11.2023 Eğitim
YKS değişecek mi, 2024 sınav sistemi nasıl olacak? 2024 YKS (üniversite sınavı) nasıl zor mu olacak?
YKS değişecek mi, 2024 sınav sistemi nasıl olacak? 2024 YKS (üniversite sınavı) nasıl zor mu olacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce her yıl üniversiteye giriş sınavı olan Yükseköğretim Kurumları sınavı bu yıl haziran ayının son haftası yapılacağı tahmin ediliyor. Sosyal medyada dolanan sınav sistemi değişecek iddialarının ardından öğrenciler “YKS değişecek mi, 2024 sınav sistemi nasıl olacak? 2024 YKS (üniversite sınavı) nasıl zor mu olacak?” sorularına yanıt aranıyor.
28.09.2023 Eğitim
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Merakla beklenen YKS ek yerleştirme sonuçlarıyla ilgili ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi.
25.09.2023 Eğitim
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz. Kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan Raunt akıllı çalışma sistemi size yapay zeka destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. Hızlıgo ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz" dedi.
21.09.2023 Ekonomi
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklandı? Geçen sene YKS tercih sonuçları hangi tarihte açıklandı, 2022 YKS yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklandı?
2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklandı? Geçen sene YKS tercih sonuçları hangi tarihte açıklandı, 2022 YKS yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklandı? 2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklandı, YKS yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklanmıştı? 17-18 Haziran'da düzenlenen 2023-YKS'ye 3 milyon 527 bin 443 aday başvurdu. Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 2 milyon 995 bin 638 aday, Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) 1 milyon 980 bin 534 aday, Yabancı Dil Testi'ne (YDT) 173 bin 3 aday girdi. Tercih sonuçları sorgulanırken, geçen yılın sonuç açıklama tarihi araştırılıyor. Peki, YKS 2022 yerleştirme sonuçları ne zaman açıklandı?
16.08.2023 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan tercih hatırlatması
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan tercih hatırlatması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sürecinin bugün sona ereceğini belirterek, adaylardan tercih işlemlerini tamamlamalarını istedi.
8.08.2023 Eğitim
Burslara zam gelecek mi 2023? KYK bursu ne kadar, KYK burs zammı olacak mı, burslara zam ne zaman gelecek, KYK bursu ne kadar olacak?
Burslara zam gelecek mi 2023? KYK bursu ne kadar, KYK burs zammı olacak mı, burslara zam ne zaman gelecek, KYK bursu ne kadar olacak? 17-18 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından üniversitelerin açılış tarihi dışında burslara zam gelip gelmeyeceği de gündeme geldi. Üniversite tercihlerini yapacak adaylar burslara zam gelecek mi, KYK bursuna ara zam olacak mı? sorularına yanıt arıyor. Peki, burslara zam ne zaman gelecek, KYK bursu ne kadar?
25.07.2023 Eğitim
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
YKS'de 100 bin sıfırcı var! Türkiye'de başarı yüzde 50
YKS'de 100 bin sıfırcı var! Türkiye'de başarı yüzde 50 Ölçme, Seçme, Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları önceki gün açıklandı. 3 milyondan fazla adayın başvurduğu sınavda sıfır çekenlerin sayısı 100 bin 271 oldu. Eğitim uzmanı Salim Ünsal sınava giren 100 bin 271 adayın, puanı hesaplanacak kadar net yapamadığını söyledi.
22.07.2023 Eğitim
YKS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR? 20 Temmuz 2023 YKS sonuçları saat kaçta açıklanacak, YKS 2023 sonuçları saat kaçta açıklandı?
YKS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR? 20 Temmuz 2023 YKS sonuçları saat kaçta açıklanacak, YKS 2023 sonuçları saat kaçta açıklandı? YKS sonuçları saat kaçta açıklanacak 2023, ÖSYM YKS sonuçları kaçta açıklanır? Sorularının yanıtı TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturuma giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Hayalindeki üniversiteye girmek için gün sayan adaylar heyecanla YKS sonuçlarının açıklanacağı saati sorguluyor. ÖSYM YKS sonuçlarının erişme açılacağı günü 20 Temmuz olarak duyurmuştu. Peki, YKS sonuçları saat kaçta açıklanıyor? 2022 YKS sonuçları saat kaçta açıklandı?
19.07.2023 Eğitim
YKS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2023 | Üniversite sınavı (YKS) sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı 2023?
YKS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2023 | Üniversite sınavı (YKS) sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı 2023? YKS sonuçları açıklandı mı, bugün açıklanır mı? YKS sonuçları açıklandı, duyurusu adaylar tarafından merakla bekleniyor. 17-18 Haziran'da TYT AYT ve YDT sınavlarına katılan adaylar üç oturum olarak yapılan üniversite sınavını geride bırakırken, ÖSYM sonuçları açıklayacağı tarihe gözlerini çevirdi. 3 milyondan fazla aday YKS sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. sonuç.osym.gov.tr üzerinden ilan edilecek sınav sonucu için nefesler tutuldu. Peki, YKS sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı, YKS erken açıklanır mı?
17.07.2023 Eğitim
ÖSYM YKS sonuçları sorgulama: YKS açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken mi açıklanacak? ÖSYM YKS'yi 20 Temmuz'dan önce açıklar mı?
ÖSYM YKS sonuçları sorgulama: YKS açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken mi açıklanacak? ÖSYM YKS'yi 20 Temmuz'dan önce açıklar mı? YKS sınav sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Üniversite hayali kuran adaylar 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT, YDT oturumlarına girdi. Sınav sonuçları ÖSYM sonuç ekranı (https://sonuc.osym.gov.tr/) üzerinden erişime açılacak. Puan türüne göre detaylı sonuç belgesini adaylar T.C kimlik numarası ve şifreleri ile öğrenilecek. ÖSYM YKS sınavı sonuçlarına ilişkin tarih verdi ancak, bazı dönemlerde ÖSYM YKS sonuçlarını erken açıklıyor. Peki, YKS sonuçları erken açıklanır mı, YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
12.07.2023 Eğitim
YKS sonuçları açıklandı mı, YKS ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları erken açıklanır mı 2023?
YKS sonuçları açıklandı mı, YKS ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları erken açıklanır mı 2023? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken açıklanır mı, YKS sonuçları açıklandı mı? Üniversite adayları sabırsızlıkla YKS sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor, gözler ÖSYM’nin sonuç duyuru sayfasına çevrildi. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecek. Peki, 2023 YKS sınav sonuçları açıklandı mı, ÖSYM YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, üniversite sınav sonuçları erken açıklanır mı?
11.07.2023 Eğitim
Bakan Yerlikaya: Hatay'da YKS'ye geç kalan 13 öğrencimiz sınava yetiştirildi
Bakan Yerlikaya: Hatay'da YKS'ye geç kalan 13 öğrencimiz sınava yetiştirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) geç kalan veya yanlış okula gelen 13 öğrencinin polis ekiplerince sınava yetiştirildiğini duyurdu.
17.06.2023 Gündem
YKS sınavına gireceklere toplu taşıma ücretsiz
YKS sınavına gireceklere toplu taşıma ücretsiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 17-18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak YKS sınavına girecek öğrencilerin toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacağını açıkladı.
15.06.2023 Gündem
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlıkta yardımcı olması için hazırlanan ‘YKS Kampı’ içeriklerinin 2 haftada 230 bin aday tarafından izlendiğini açıkladı.
1.04.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yks Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yks açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.